Pop-up les: De Zeven Chakra’s op 28 januari 2024

Pop-up les: De Zeven Chakra’s op 28 januari

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een bijzondere reis door de zeven chakra’s tijdens onze Pop-up Les op 28 januari met de yogadocent Karolina. Tijdens deze inspirerende sessie krijg je een diepe verkenning van je energiecentra en een verbinding met je innerlijke zelf.


Wat kun je verwachten

Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam, beschreven met de Sanskriet term “Chakra.” Volgens de Vedas, oude heilige teksten, zijn er zeven hoofdchakra’s in ons lichaam. Elk van deze chakra’s heeft een naam, kleur, een specifiek gebied van de wervelkolom van het heiligbeen tot aan de kruin van het hoofd, en een focus op gezondheid. Door te werken met deze zeven energiecentra in yogapraktijk kunnen we ons fysieke en energetische lichaam beter begrijpen en eventuele blokkades beginnen te ontrafelen.

We zullen dieper ingaan op de yogafilosofie van de zeven chakra’s en specifieke asana’s, pranayama en meditatie beoefenen om elk chakra te activeren. Tijdens dit proces leer je de basis van theorie en praktijk. Daarnaast begin je te begrijpen waar eventuele blokkades zich kunnen voordoen en welke yoga het meest gunstig voor jou is.

Praktische informatie

Datum en Tijd: 28 januari, 16.00 uur
Locatie: Yogapoint Nijmegen, van Welderenstraat 29
Docent: Karolina Wargin
Taal: Engels

Toegankelijkheid

Deze pop-up les is exclusief toegankelijk voor leden van Yogapoint met een geldig membership en rittenkaart. Als je nog geen lid bent, bekijk dan onze prijsopties. Deze pop-up les is toegankelijk voor elk niveau en vereist geen voorkennis.

Hoe deel te nemen

1. Zorg ervoor dat je lid bent van Yogapoint met een actief membership of rittenkaart.
2. Reserveer je plek voor de zeven Chakra’s Pop-up Les via ons lesrooster.
3. Kom op 28 januari op tijd aan bij Yogapoint Nijmegen!Namasté,

Yogapoint Nijmegen


Blog & Nieuws

Openingsactie wegens succes verlengd: 35% korting op Onbeperkt Yoga Membership

Om de opening van onze nieuwe studio Yogapoint de Vasim te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is verlengd tot 15 mei.

Begin 2 weken Yoga tijdens de mei vakantie voor 14,-

Nog nooit bij Yogapoint geweest? Probeer nu tijdelijk 14 dagen voor 14 euro.

Frank

Workshop Breathwork & Yoga Nidra door Frank op 26 Mei

Stap de diepte in met intensieve ademhaling technieken, waaronder de invloedrijke Wim Hof-methode, voor een transformerende reis. Yogapoint Members krijgen 10% korting!

Binnenkort: Bryce Delbridge Weekendworkshop

Tijdens deze weekendworkshop duik je diep in het aanpassen van jouw yogabeoefening, het afstemmen van je houding en het verbeteren van je gezondheid. Dit legt de basis voor Asana waardoor je jezelf kunt ontwikkelen in de diepere aspecten van yoga.

Jill’s Yoga Verhaal: Just Breathe

Gisteren volgde ik een ademles bij Yogapoint. Dat klinkt wat vreemd natuurlijk, les krijgen in ademen. Als er iets is dat wij mensen níet hoeven te leren, is dat het. Ademen is zo’n beetje het enige dat we zelf kunnen, al vanaf de dag van onze geboorte. Tot je erover gaat nadenken…

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl