Pop-up les: De Zeven Chakra’s op 28 januari 2024

Pop-up les: De Zeven Chakra’s op 28 januari

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een bijzondere reis door de zeven chakra’s tijdens onze Pop-up Les op 28 januari met de yogadocent Karolina. Tijdens deze inspirerende sessie krijg je een diepe verkenning van je energiecentra en een verbinding met je innerlijke zelf.


Wat kun je verwachten

Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam, beschreven met de Sanskriet term “Chakra.” Volgens de Vedas, oude heilige teksten, zijn er zeven hoofdchakra’s in ons lichaam. Elk van deze chakra’s heeft een naam, kleur, een specifiek gebied van de wervelkolom van het heiligbeen tot aan de kruin van het hoofd, en een focus op gezondheid. Door te werken met deze zeven energiecentra in yogapraktijk kunnen we ons fysieke en energetische lichaam beter begrijpen en eventuele blokkades beginnen te ontrafelen.

We zullen dieper ingaan op de yogafilosofie van de zeven chakra’s en specifieke asana’s, pranayama en meditatie beoefenen om elk chakra te activeren. Tijdens dit proces leer je de basis van theorie en praktijk. Daarnaast begin je te begrijpen waar eventuele blokkades zich kunnen voordoen en welke yoga het meest gunstig voor jou is.

Praktische informatie

Datum en Tijd: 28 januari, 16.00 uur
Locatie: Yogapoint Nijmegen, van Welderenstraat 29
Docent: Karolina Wargin
Taal: Engels

Toegankelijkheid

Deze pop-up les is exclusief toegankelijk voor leden van Yogapoint met een geldig membership en rittenkaart. Als je nog geen lid bent, bekijk dan onze prijsopties. Deze pop-up les is toegankelijk voor elk niveau en vereist geen voorkennis.

Hoe deel te nemen

1. Zorg ervoor dat je lid bent van Yogapoint met een actief membership of rittenkaart.
2. Reserveer je plek voor de zeven Chakra’s Pop-up Les via ons lesrooster.
3. Kom op 28 januari op tijd aan bij Yogapoint Nijmegen!Namasté,

Yogapoint Nijmegen


Blog & Nieuws

Feestelijke Opening Yogapoint Nijmegen – De Vasim op 30 maart

Op Zaterdag 30 maart openen we met trots de deuren van onze nieuwe yogastudio, Yogapoint De Vasim in Nijmegen-West, en we willen jou van harte uitnodigen om samen met ons deze speciale dag te vieren. Geniet van gratis yogalessen en ontvang een goodiebag!

Workshop GYROKINESIS® op 24 maart

De GYROKINESIS® Methode is een bewegingsmethode die het hele lichaam aanspreekt, energiebanen opent, het zenuwstelsel stimuleert, het bewegingsbereik vergroot en functionele kracht creëert door ritmische, vloeiende bewegingssequenties. Het is een originele en unieke methode die beweging, ademhaling en mentale focus coördineert. Members krijgen 10% ledenkorting.

Workshop Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart bij Yogapoint Nijmegen. Ceremoniële Cacao opent je hart en creëert diepe verbindingen, terwijl de Sound Journey met klankschalen, sjamanendrums en andere akoestische instrumenten je meeneemt op een reis van ontspanning en persoonlijke inzichten. Members krijgen 10% ledenkorting.

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yogapoint Nijmegen en ontvang tijdelijk een gratis proefles!

Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29, 6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl