Ben je geïnteresseerd in een online yogales? Dan ben je bij Yoga Point aan het goede adres. Bij ons kun je makkelijke online yogalessen volgen. Want soms ben je niet in de gelegenheid om steeds op vaste tijden naar de yogastudio te gaan. Of je wilt juist lekker thuis ongestoord je ding doen. Dan is een online yogales de ideale oplossing. Je rolt gewoon thuis je matje uit, in je woonkamer of bij mooi weer lekker in je eigen tuin. Je pakt je tablet of smartphone erbij, logt in op het netwerk van Yoga Point en je kunt een online les volgen. Wil je nog duidelijker beeld? Stream de online yogales dan naar je televisie en je kunt genieten van groot beeld. Het online platform gaat richting de 2000 online en daarin vind je een introductiecursus en alle soorten yoga en pilates! 

Eenvoudig een online yogales volgen

Het is nu hartstikke eenvoudig om een online yogales te volgen. Bij Yoga Point hebben we namelijk een grote database met verschillende soorten yogalessen. Van lessen met een lage intensiteit om lekker te ontspannen tot pittige yogalessen met een hoge intensiteit. De video’s zijn duidelijk, je krijgt goede instructies. Yoga Point werkt alleen met professionele yogadocenten dus je bent, ook online, verzekerd van een les van hoge kwaliteit. De lessen bestaan niet alleen uit losse houdingen. Je gaat juist aan de slag met een complete cursus waarin je alles leert. De lessen zijn uitdagend en vernieuwend, de docenten leggen alles rustig en goed uit. Als je vragen hebt, kun je die altijd stellen. Onze yogadocenten helpen graag. Op je eigen tempo krijg je privéles op afstand.

Yoga online, hoe werkt het?

Yoga Point heeft verschillende yogastudio’s door het hele land, van Amsterdam tot Den Bosch, er is altijd wel een yogastudio bij jou in de buurt. Wil je liever thuis yoga volgen? Schrijf je dan in voor de online lessen via onze site. Dat kun je heel eenvoudig zelf doen via het reserveringssysteem. Je kunt vervolgens een yogales volgen bij alle yogastudio’s. Sommige lessen worden live gegeven, deze kun je achteraf niet meer terug kijken. Maar het aanbod is groot, er worden wekelijks tientallen nieuwe lessen online gezet. Je ziet in een oogopslag waar de les uit bestaat en door welke yogadocent deze gegeven wordt. Wil je bijvoorbeeld power yoga of pilates volgen, kijk dan in het lesschema wanneer het gegeven wordt.

Yoga werkt ontspannend

Zelfs wetenschappers zijn erover uit: yoga is goed voor lichaam en geest. Het maakt beiden sterker en werkt ontspannend. Na een stressvolle dag een yogales volgen is altijd een goed idee. Of juist de dag starten met een yogales online, de dag kan niet beter beginnen. Ruim een half miljoen Nederlanders staan regelmatig op een yogamatje. Yoga is niet voor niets zo populair, het maakt je soepeler en sterker. En het zorgt voor een weldadig en rustgevend gevoel.

Yoga Point

Bij Yoga Point bieden we dagelijks verschillende lessen yoga aan, voor beginners en gevorderden. Wil je kijken of yoga iets voor je is? Vraag dan een gratis proefles aan. Het is ook mogelijk om online yoga te volgen op een tijd en plaats die jou het beste uitkomt. Wil je meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.