Het is bij Yoga Point mogelijk om pilates online te volgen. Op een moment dat het jou het beste uitkomt. Gewoon lekker in je woonkamer, of bij mooi weer misschien wel in de tuin. Pilates houdt je fit, sterk en soepel en is een boost voor je weerstand. De pilates lessen online zijn net zo intens en effectief als in de yogastudio. Zowel beginners als gevorderden worden uitgedaagd. Na de les voel je je weer energiek en fit. Op ons online platform staan vele pilates lessen en ook lessen waarin pilates met yoga wordt gecombineerd en bijvoorbeeld Chilates lessen! 

Waarom pilates online volgen?

Het is eenvoudig om pilates online te volgen met de lessen van Yoga Point. Het lijkt net of je les krijgt in de studio. Pilates komt van binnenuit. De instructies van onze professionele docenten zorgen ervoor dat het brein intens samenwerkt met het lichaam. Als je thuis les volgt, word je niet afgeleid en kun je jezelf volledig concentreren. Een ander groot voordeel is dat je de lessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Start je dag met een les pilates online? Of ga je liever in de avonduren aan de slag? Het is allemaal mogelijk, je hoeft namelijk niet eerst naar de studio te komen voor een inspirerende les. Nee, deze volg je gewoon thuis vanachter je beeldscherm.

Hoe werkt het? 

Je schrijft je online in voor een les pilates en je kijkt in het online lesschema wanneer er pilates wordt gegeven. Sommige lessen worden live gegeven, het is dus niet mogelijk om deze lessen later nog terug te kijken. Maar er zijn ook nog genoeg lessen die je later, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, kunt volgen. Naast pilates, kun je ook verschillende soorten yogalessen volgen. Hoe hoger de intensiteit, hoe zwaarder de les zal zijn. Tijdens de pilates les online krijg je duidelijke instructies en voorbeelden. Het is dus makkelijk om te volgen vanaf je beeldscherm.

Waarom pilates goed voor je is

Pilates is enorm populair in ons land. Het is ontwikkeld door Joseph Pilates. Het doel van Pilates was om het lichaam beter bestand te maken tegen ziektes door de spieren te versterken, de flexibiliteit te vergroten, de concentratie te verbeteren en de algehele gezondheid te verhogen. De pilatesoefeningen richten zich op het hele lichaam, waarbij vooral de core-spieren getraind worden. Pilates is al ontstaan aan het begin van de twintigste eeuw maar eigenlijk pas aan het begin van de eenentwintigste eeuw is men het werk van Joseph gaan erkennen. In de VS beoefenen meer dan 10 miljoen mensen pilates en ook in Nederland groeit het aantal deelnemers nog altijd. Pilates krijgt eindelijk de erkenning die het verdient.

Yoga Point

Yoga Point staat voor kwaliteit en heeft verschillende studio’s door heel Nederland. Je zit bij ons niet vast aan lange abonnementen. We bieden dagelijks verschillende lessen pilates en yoga aan. Wil je kijken of het iets voor je is? Vraag dan een proefles aan. Het is ook mogelijk om een pilates les online te volgen. Wil je meer informatie over pilates of een online les proberen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.