Wist u dat u met yoga meer kunt bereiken dan alleen ontspanning en rust? U krijgt er namelijk ook een flexibeler en sterker lichaam van. Bij Yoga Point in Amsterdam Noord bieden we verschillende yoga- en pilateslessen aan, zodat er altijd wel een les is die aansluit bij wat u wilt bereiken en die ervoor zorgt dat uw lichaam en geest weer helemaal in balans raken.

Gezonder, sterker lichaam en geest

Vandaag de dag heerst er nog steeds een soort taboe op yoga, zoals dat het alleen voor vrouwen en ouderen is, dat je van nature al erg lenig moet zijn, dat het een religieuze achtergrond heeft of dat het niet inspannend genoeg is. Onterecht dat die denkbeelden nog heersen, want yoga is ondertussen wel meer dan dat.

Bij Yoga Point in Amsterdam Noord hebben we diverse lessen waarmee u verschillende doelen kunt bereiken. Die doelen kunnen bijvoorbeeld zijn het verbeteren van de ademhaling, versterken en soepeler maken van de spieren of juist het loslaten van spierspanning. Na verloop van tijd zult u zelfs merken dat u leniger wordt en meer kracht heeft. Al is uiteraard wel het uiteindelijke doel om een gezonder lichaam en geest te krijgen.

Yoga is voor iedereen. Of u nu een beginner bent of juist gevorderd, man, vrouw, jong, oud. Iedereen kan terecht bij Yoga Point. Ook u uit Amsterdam Noord en omgeving.

Ervaar de verschillende yogalessen

Welke les past nou het beste bij u? Dat is vooraf moeilijk te bepalen. Daarom kunt u bij Yoga Point een flexibel abonnement afsluiten. Hiermee kunt u rustig verschillende lessen uitproberen en zit u niet direct aan één les gebonden. Bovendien kunt u met het abonnement bij elke locatie terecht. Elke dag worden er lessen gegeven, waardoor er altijd wel een les is die bij u past. De yoga- en pilateslessen die bij Yoga Point in Amsterdam Noord worden gegeven zijn: Yin yoga, Ashtanga yoga, Power yoga, Hatha yoga, Kundalini yoga en Pilates.

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van ons lesaanbod. Uiteraard bent u altijd van harte welkom om een proefles te komen volgen bij één van de lessen. Met meerdere vestigingen verspreid over het land is er altijd wel een Yoga Point bij u in de buurt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.