LESROOSTER Klik hier

Wilt u uw lichaam flexibeler en sterker maken? Of bent u juist meer op zoek naar rust en ontspanning? Dan is yoga wellicht iets voor u! Bij Yoga Point, in het centrum van Arnhem, bieden wij u veel verschillende soorten yoga- en pilateslessen aan die ervoor zorgen dat uw lichaam en geest weer helemaal in balans raken.

Waarom zou ik yogalessen gaan volgen?

Dat is een vraag die we regelmatig krijgen. Er kunnen diverse redenen zijn om met yoga te beginnen. Bijvoorbeeld voor het verbeteren van uw ademhaling, soepeler maken van de spieren of juist het loslaten van spierspanning. U zult merken dat u leniger wordt en zelfs uw kracht vergroot. Maar het uiteindelijke doel is wel om een gezonder lichaam en geest te krijgen.

Vandaag de dag bestaan er nog steeds mythes rondom yoga, waardoor het ook als iets zweverigs wordt gezien. Zoals dat u van nature lenig moet zijn om aan yoga te kunnen doen, het alleen voor vrouwen en ouderen is, yoga een religieuze achtergrond heeft of dat het niet inspannend genoeg is. Niets is minder waar.

Yoga is juist geschikt voor iedereen. Of u nu een beginner bent of al vele jaren yogalessen heeft gevolgd. Wist u dat sommige mensen zelfs door de dokter worden doorverwezen naar Yoga Point in Arnhem om zo hun pijn te verlichten? Dat is namelijk wat yoga met u kan doen.

Verschillende yogalessen

Bij Yoga Point bieden we verschillende soorten lessen aan van pilates en yoga voor mensen uit Arnhem en omstreken. Welke les het beste bij u past, is vooraf moeilijk te zeggen. Daarom heeft u bij Yoga Point in Arnhem de mogelijkheid om een flexibel abonnement af te sluiten. Hierdoor bent u niet aan één bepaalde les gebonden en kunt u dus rustig alles uitproberen. Er worden dagelijks lessen gegeven én we hebben een uitgebreid lesrooster, zodat er altijd wel een yoga- of pilatesles is die bij u past. Enkele voorbeelden uit ons ruime lesaanbod: zwangerschapsyoga, Power Yoga, Recovery Yoga, Easy Flow Yoga en Kinderyoga.

Uiteraard bent u van harte welkom om een proefles te volgen in één van de verschillende disciplines in yoga. Met meerdere vestigingen is er altijd wel een Yoga Point bij u in de buurt. Neem contact op voor meer informatie of stuur een email via info@yogapoint.nl.