Yoga online lessen? Bij Yoga Point kijk je meer dan 1200 video’s

Wil je yoga online lessen? Bij Yoga Point kijk je meer dan 1200 video’s. Naar de yogastudio komen is iets waar je niet altijd zin in hebt. Of misschien ben je iemand die juist de voorkeur heeft om alleen te lessen. Door onze yogalessen online te volgen, beoefen je yoga waar en wanneer je maar wilt. En dat zonder door iemand gestoord te worden. Wij bieden wekelijks nieuwe cursussen aan. Deze zijn gewoon vanuit huis te volgen. Kies voor onze beginnerscursus om je eerste stappen in de yogawereld te zetten of kies voor ons speciale programma voor gevorderden. Bij ons vind je diverse soorten video’s, waardoor er voor ieder wat wils is. Meld je nu aaan voor onze yoga online lessen of lees verder om meer te weten te komen over ons aanbod.

Waarom yoga online lessen volgen?

Kies je voor yoga online lessen, dan staan je zoveel voordelen te wachten. Door yoga online te volgen, volg je de les wanneer je wilt en op welke plek dan ook. Of dit nu in je tuin is of in de woonkamer, het kan allemaal. Het enige wat je hoeft te gebruiken is een smartphone, tablet, computer of smart-tv. Vervolgens kun je kiezen uit een ruim aanbod of zelf langskomen bij onze moderne yogastudio. Je hebt bij ons toegang tot alle video’s van onze yogalessen. Zo kun je op elk tijdstip van de dag yoga beoefenen.

Hoe volg je onze yogalessen online?

Onze yoga online lessen zijn zeer eenvoudig te volgen. Je schrijft je eerst in via ons online reserveringssysteem op de website. Dit kan voor diverse lessen. De lessen die live gegeven worden, zijn live te volgen maar niet later terug te kijken. Er zijn echter meer dan genoeg video’s die je gewoon op ieder moment van de dag kunt kijken. Dit zijn verschillende soorten lessen die verschillen in intensiteit. Kies voor een hogere intensiteit als je een zwaardere les wilt volgen. Wil je juist ontspanningsoefeningen doen, dan kun je het beste voor een lage intensiteit kiezen. Je krijgt altijd duidelijke instructies en voorbeelden op je scherm te zien.

Volg onze yoga online lessen en meld je aan

Volg onze yogalessen online en meld je nu aan bij onze yogastudio in bijvoorbeeld Utrecht of Den Bosch. Je kunt je op elke locatie inschrijven. Mocht je eerst willen weten of yoga iets voor jou is, kun je ook een gratis proefles aanvragen. Dit kan ook een online les zijn. Neem telefonisch contact met ons op via 030 – 2271617 of mail naar info@yogapoint.nl. Met onze yoga online lessen beoefen je yoga op je eigen manier.