De laatste jaren waren erg lastig. De lockdowns en restricties hebben gezorgd voor veel uitdagingen en helaas is het Yogapoint Arnhem teveel geworden en stopt het vanaf 1 oktober ’22. Dit was een hele emotionele beslissing en allesbehalve makkelijk. We begrijpen dat dit voor iedereen heel vervelend is.

Wat betekent dit voor leden? Uiteraard kun je online blijven doorgaan. We bieden een extra 10% korting voor leden die online verder willen gaan (er is nu een actie voor 19,95 per maand voor 6 maanden en daarboven krijg je nog eens 10% korting). Indien je hier gebruik van wilt maken, neem dan even contact met ons op. Ook kun je nog bij andere vestigingen lessen blijven volgen.

Ben je lid bij Yogapoint Arnhem en kun niet online of bij een andere Yogapoint vestiging verder gaan? Zorg dan dat je abonnement stopt per 1 oktober ’22. Je kunt dit online zelf stopzetten. Lukt het je niet om het zelf online stop te zetten, stuur ons dan even een email. We kunnen abonnementen helaas niet automatisch stopzetten vanwege de meerdere vestigingen, dus we vragen je hulp hierbij.

Voor de leden die niet online willen deelnemen, hebben we een leuke optie! Meerdere lessen zullen vanaf oktober worden gegeven bij Indoor Action en je kunt daar starten met een hoge korting! Voor 97,95 kun je 10 weken onbeperkt deelnemen (normale prijs is 175 Euro en dit geldt alleen voor leden van Yogapoint Arnhem). Er zijn dagelijks meerdere yogalessen en er zijn ook andere soort lessen, een sauna etc.. Doris zal er bijvoorbeeld 4 lessen per week gaan geven. Wil je gebruik maken van dit aanbod om het 10 weken te proberen voor de totale prijs van 97,95 of heb je vragen? Stuur even een email naar info@yogapoint.nl.

We willen iedereen alvast bedanken voor de steun en deelnamen aan de lessen. We gaan er nog een paar mooie weken van maken!