Pop-up les: Acro Yoga op 7 januari 2024

Pop-up les: Acro Yoga op 7 januari 2024

We nodigen jullie graag uit voor onze eerste Pop-up les van dit jaar. Probeer Acro Yoga met onze nieuwe yogadocent Kavita. Deze sessie vindt plaats op 7 januari om 16.00 uur bij Yogapoint Nijmegen en belooft een leuke ervaring te worden voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars.

Wat kun je verwachten

Acro Yoga is een dynamische en speelse vorm van yoga waarbij samenwerking, balans en vertrouwen centraal staan. Kavita, een ervaren docent, zal jullie begeleiden door een reeks partnerhoudingen die zowel fysieke kracht als een diepere verbinding met jezelf en anderen bevorderen.

Een uniek aspect van Acro Yoga is dat je zowel alleen als met een partner kunt deelnemen. Als je solo komt, zullen we ervoor zorgen dat je wordt gematcht met een medebeoefenaar(s), zodat je de vreugde van samenwerking kunt ervaren. Voor degenen die met een partner komen, is dit een geweldige kans om samen een nieuwe dimensie van yoga te verkennen.

Praktische informatie

Datum en Tijd: 7 januari, 16.00 uur
Locatie: Yogapoint Nijmegen, Van Welderenstraat 29
Docent: Kavita
Taal: Engels

Toegankelijkheid

Deze pop-up les is exclusief toegankelijk voor leden van Yogapoint met een geldig membership en rittenkaart. Als je nog geen lid bent, bekijk dan onze prijsopties. Deze pop-up les is toegankelijk voor elk niveau en vereist geen voorkennis.

Hoe deel te nemen

1. Zorg ervoor dat je lid bent van Yogapoint met een actief membership of rittenkaart.
2. Reserveer je plek voor de Acro Yoga Pop-up Les via ons lesrooster.
3. Kom op 7 januari op tijd aan bij Yogapoint Nijmegen!


Namasté,

Yogapoint Nijmegen


Blog & Nieuws

Feestelijke Opening Yogapoint Nijmegen – De Vasim op 30 maart

Op Zaterdag 30 maart openen we met trots de deuren van onze nieuwe yogastudio, Yogapoint De Vasim in Nijmegen-West, en we willen jou van harte uitnodigen om samen met ons deze speciale dag te vieren. Geniet van gratis yogalessen en ontvang een goodiebag!

Workshop GYROKINESIS® op 24 maart

De GYROKINESIS® Methode is een bewegingsmethode die het hele lichaam aanspreekt, energiebanen opent, het zenuwstelsel stimuleert, het bewegingsbereik vergroot en functionele kracht creëert door ritmische, vloeiende bewegingssequenties. Het is een originele en unieke methode die beweging, ademhaling en mentale focus coördineert. Members krijgen 10% ledenkorting.

Workshop Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart bij Yogapoint Nijmegen. Ceremoniële Cacao opent je hart en creëert diepe verbindingen, terwijl de Sound Journey met klankschalen, sjamanendrums en andere akoestische instrumenten je meeneemt op een reis van ontspanning en persoonlijke inzichten. Members krijgen 10% ledenkorting.

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yogapoint Nijmegen en ontvang tijdelijk een gratis proefles!

Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29, 6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl