Ontdek alle Yogapoint Workshops

Opzoek naar een yoga workshop of cursus? Yogapoint biedt verschillende soorten yoga workshops aan, waaronder Yin yoga, Chakra yoga, Filosofie, Kundalini yoga en de Wim Hof workshop. We organiseren workshops in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Deze workshops zijn geschikt voor yogi’s van alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Online training yoga houdingen

Yoga Houdingen (12 weekse online cursus)

Online
Op aanvraag

Deze training is gemaakt om je meer inzicht en kennis te geven in/over de fysieke yoga houdingen. We hebben documenten gemaakt met een weekindeling van 12 weken.

Cursus Prana & Pranayama (serie van 10 lessen)

Yogapoint Den Bosch
start 2 maart 2024

Deze cursus gaat over Prana, levensenergie en Pranayama, beheersing en uitbreiding van deze energie. Je leert dmv verschillende oefeningen welke positieve invloed de adem heeft op lichaam en geest…..

Yoga & Dans (serie van 4 lessen)

Yogapoint Utrecht – Zuilen
start dinsag 5 maart 2024

We combineren dansen (we bewegen door de ruimte op muziek) met yoga houdingen en dansen met een “yoga mind”. Beginnen de les in meditatie, dansen vrij èn een choreografie, eindigen in onze eindontspanning….

Yoga Workshops & Cursussen in Utrecht - Yogapoint

Workshop Iyengar Yoga – Psoas

Yogapoint Utrecht – Leidsche Rijn
10 maart 2024

In deze Iyengar Yoga Workshop neemt Jon je mee langs een serie houdingen die gericht zijn op de Psoas. De ilopsoas, voluit geschreven, is de grootste spier in het bekkengebied en wordt ook wel ‘de spier van de ziel’ genoemd …

Workshop Cacao-Ceremonie met Sound Journey

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Zondag 10 maart 2024

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart bij Yogapoint Nijmegen. Ceremoniële Cacao opent je hart en creëert diepe verbindingen, terwijl de Sound Journey met klankschalen, sjamanendrums en andere akoestische instrumenten je meeneemt op een reis van ontspanning en persoonlijke inzichten. Begeleid door ervaren facilitators, Saskia en Peer, biedt deze workshop een unieke ervaring van zelfontdekking en heling. Members krijgen 10% ledenkorting.

Cacao ceremonie | Energy flow

Yogapoint Den Bosch
10 maart 2024

Cacao is een leraar die ons kan helpen opnieuw verbinding te maken met ons eigen hart, onze relaties te onderhouden en doelbewust door het leven te gaan, geleid door een duidelijke visie. …

Yoga Workshops & Cursussen in Utrecht - Yogapoint

Cacao, Shake & Yoga Nidra met Karlijn 

Yogapoint Utrecht – Oudegracht
15 maart 2024

Op deze vrijdagavond gaan we alle stress en spanning loslaten en ruimte maken om samen te reizen naar een diepe staat van ontspanning.

Workshop GYROKINESIS®

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Zondag 24 Maart 2024

De GYROKINESIS® Methode is een bewegingsmethode die het hele lichaam aanspreekt, energiebanen opent, het zenuwstelsel stimuleert, het bewegingsbereik vergroot en functionele kracht creëert door ritmische, vloeiende bewegingssequenties. Het is een originele en unieke methode die beweging, ademhaling en mentale focus coördineert. De bewegingssequenties worden op een krukje, een mat en staand uitgevoerd. Members krijgen 10% ledenkorting.

XXL les Myo Yin (Yin Yoga met tennisballen)

Yogapoint Utrecht – Zuilen
Zondag 24 Maart 14.00 – 16.00uur met Diana

Myo komt van MyoFascial Release, het gebruik van welke techniek dan ook (in ons geval massage/stimulans met tennisballen) om spanning los te laten die zich in ons lichaam bevindt in combinatie met Yin Yoga houdingen.

Feestelijke Opening Yogapoint Nijmegen – De Vasim!

Yogapoint Nijmegen – De Vasim
Zaterdag 30 Maart 2024

Op Zaterdag 30 maart openen we met trots de deuren van onze nieuwe yogastudio, Yogapoint De Vasim in Nijmegen-West, en we willen jou van harte uitnodigen om samen met ons deze speciale dag te vieren. Geniet van gratis yogalessen en ontvang een goodiebag!

Yoga Workshops & Cursussen in Utrecht - Yogapoint

Ashtanga Yoga: Method & Technique met Adam Keen

Yogapoint Utrecht – Oudegracht
15 & 16 juni 2024

The method of Ashtanga is often considered to be about the degree of determination one can exert in squeezing oneself into increasingly demanding postures.

Word gecertificeerd Yogadocent met onze Yoga Opleidingen

We bieden verschillende Yoga Opleidingen die voldoen aan de internationale standaarden en kwaliteitseisen van de Yoga Alliance.

Word gecertificeerd Yogadocent met onze Yoga Opleidingen

yogapoint

Yogalessen voor iedereen

Ben je op zoek naar goede, maar betaalbare yoga, meditatie of pilates lessen? Kom dan naar Yogapoint! Onze missie is om yoga toegankelijk maken voor iedereen.

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint te zien. 

info@yogapoint.nl
 T. 030 – 2271617