Ben je toe aan een Yoga Retraite of vakantie?

Ben je toe aan vakantie en ben je dol op Yoga? Yogapoint biedt regelmatig yoga vakanties of retraites aan waarin ontspanning wordt gecombineerd met verdieping en zelfontwikkeling. Doordat je weg van huis en alle dagelijkse beslommeringen bent, kun je volledig tot rust en tot jezelf komen. De yoga retraite zorgt er ook voor dat je in het drukke dagelijkse leven handvaten hebt om die rust ook thuis, steeds weer te vinden in jezelf.

Pinkster Yogaretraite in de Belgische Ardenne - Yogapoint Retraite

Pinkster Yogaretraite in de Belgische Ardenne

Chateau Frandeaux, Belgie
17-21 Mei 2024

Deze yogaretraite vindt plaats in het pinksterweekend en is geschikt voor iedereen. Geniet van de luxe accommodatie, prachtige natuur en rustige omgeving om te doen wat echt goed voelt. Vanwege het verdiepende programma is deze retraite erkend door de VYN en YA als bijscholing voor yogadocenten (15 uur).  

Healing Weekend op Mallorca Yogapoint Retraite Vakantie

Healing Week op Mallorca

Mallorca
16-22 oktober 2024

Nog 1 plekje vrij!
Angst is een grote emotie die je ook kunt ervaren in kleine momenten of ontmoetingen. Jezelf voelen geeft zo’n inzicht in wie je bent en legt bloot waar je werkelijk naartoe wilt en kan bewegen. Ontdek jouw talenten en dromen door aan te kijken wat je ‘onzichtbaar’ tegenhoudt.

Yogavakantie in Goa/ India

Goa – India
20 – 31 januari 2025

Geuren, kleuren, mensen, cultuur, zon, zee, strand, eten EN elke dag Yoga! Ga mee op avontuur met Kim en Jorine naar India Light: Goa.

Veelgestelde vragen

Wat zijn yogavakanties?

Yogavakanties zijn speciale retraites waarbij je de mogelijkheid hebt om volledig tot rust te komen en te werken aan je fysieke en mentale gezondheid. Tijdens deze vakanties worden er verschillende yogalessen gegeven en kun je genieten van serene omgevingen en ontspannende activiteiten.

Voor wie is een yoga retraite geschikt?

Een yoga retraite is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en ontspanning. Of je nu een beginnende yogi bent of al gevorderd, een yoga retraite biedt een veilige en inspirerende omgeving om je yogabeoefening te verdiepen en tot rust te komen.

Wat zijn de voordelen van een yoga retraite?

Een yoga retraite biedt talloze voordelen. Het stelt je in staat om even weg te zijn van de dagelijkse drukte en je volledig te focussen op jezelf en je yogapraktijk. Daarnaast kun je nieuwe technieken en houdingen leren, diepgang vinden in je practice en genieten van rust en ontspanning.

Kan ik deelnemen aan een yoga retraite als beginner?

Absoluut! Een yoga retraite is een uitstekende manier voor beginners om kennis te maken met yoga en de basisprincipes onder de knie te krijgen. Je zult begeleid worden door ervaren instructeurs die je helpen om de poses correct uit te voeren en je comfortabel te voelen in je practice.

Is een yoga retraite ook geschikt voor gevorderden?

Zeker weten! Gevorderde yogi’s kunnen profiteren van een yoga retraite om hun practice naar een hoger niveau te tillen en zich verder te verdiepen. Tijdens de retraite kun je nieuwe uitdagingen aangaan en jezelf uitdagen op zowel fysiek als mentaal vlak.

Onbeperkt Yoga Membership Voordelen

✔ Onbeperkt toegang tot alle lessen van alle Yogapoint studios in Nederland
✔ Gratis toegang tot meer dan 1200 online lessen van Yogapoint Online
✔ 10% korting op geselecteerde Yogapoint workshops & trainingen

Yogalessen voor iedereen

Ben je op zoek naar goede, betaalbare yoga, meditatie of pilates lessen? Kom dan naar Yogapoint! Onze missie is om yoga toegankelijk maken voor iedereen.

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint te zien. 

info@yogapoint.nl
 T. 030 – 2271617
Gemiddeld antwoord binnen 24 uur (ma-vrij)