Den Bosch

Ontdek het Yoga Lesrooster in Den Bosch

Bekijk het uitgebreide lesrooster van alle studios van Yogapoint Den Bosch en kies uit verschillende yogastijlen, zoals Hatha, Vinyasa, Yin, Ashtanga, Pilates en nog veel meer. De yogalessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen is welkom.

Yoga Workshops in Den Bosch

Yogapoint in Den Bosch heeft een breed aanbod aan inspirerende yoga workshops en cursussen die jouw yogabeoefening naar een hoger niveau tillen. Onze workshops en cursussen zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren yogi’s uit te dagen, en bieden een diepere duik in specifieke aspecten van yoga.

Yoga Opleidingen in Den Bosch

Yogapoint Den Bosch biedt meerdere opleidingen en cursussen aan. Een yoga opleiding of docentenopleiding kan de volgende stap zijn in jouw yogabeoefening, ongeacht of je nu een ervaren yogi bent of recentelijk bent begonnen. Het is een kans om jouw vaardigheden te verdiepen en jouw kennis te verbreden, en een belangrijke stap als je overweegt om jouw yoga te delen met anderen.

yogapoint

Yogalessen voor iedereen

Ben je op zoek naar goede, maar betaalbare yoga, meditatie of pilates lessen? Kom dan naar Yogapoint! Onze missie is om yoga toegankelijk maken voor iedereen.

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

 Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Den Bosch te zien. 

Yogapoint Den Bosch
Bordeslaan 475
5223 MP ‘s-Hertogenbosch

info@yogapoint.nl
 T. 030 – 2271617