Workshops Den Bosch

Ontdek de Yoga Workshops in Den Bosch

Yogapoint in Den Bosch heeft een breed aanbod aan inspirerende yoga workshops en cursussen die jouw yogabeoefening naar een hoger niveau tillen. Onze workshops en cursussen zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren yogi’s uit te dagen, en bieden een diepere duik in specifieke aspecten van yoga.

Binnenkort in Den Bosch

Zwangerschapsyoga

Yogapoint Den Bosch
woensdag 16.15-17.30 u | zondag 12.30-13.45 u

Met vertrouwen in het lichaam en in jezelf blijf je fit gedurende je zwangerschap en bereid je je goed voor op de bevalling en de tijd erna. GRATIS PROEFLES!

Cacao & Breathwork | Deep dive

Yogapoint Den Bosch
zondag 12 Mei 2024

Connect met je intuïtieve, authentieke zelf met behulp van rauwe cacao en breathwork om los te laten wat je niet langer dient en te focussen op jouw hartsverlangen en essentie.….

Pinksterretraite | Chateau Frandeux | Belgische Ardennen

Yogapoint Den Bosch
vrijdag 17 tot dinsdag 21 mei

Volledig verzorgd extra lang yogaweekend in de Ardennen. Kom uit je stress en weer in je energie! Geniet van de luxe accommodatie, prachtige natuur en rustige omgeving om te doen wat echt goed voelt! …

Workshop Mind Your Back

Yogapoint Den Bosch
Zondag 2 juni 2024

Mind Your Back is een integrale benadering voor rugklachten. Voor inzicht in het voorkomen en genezen van rugpijn aan de hand van biomechanische-, psychologische- en psychosociale factoren, voeding en leefstijl….

Onbeperkt Yoga Membership Voordelen

✔ Onbeperkt toegang tot alle lessen van alle Yogapoint studios in Nederland
✔ Gratis toegang tot meer dan 1200 online lessen van Yogapoint Online
✔ 10% korting op geselecteerde Yogapoint workshops & trainingen

Een groot aanbod aan Yoga & Pilates lessen in Den Bosch

Ben je op zoek naar ontspanning en rust? Of wil je meer soepelheid en energie? Van Vinyasa, Hatha en Ashtanga tot Yin, Yoga Nidra en zelfs zwangerschapsyoga, we bieden een groot aanbod met voor ieder wat wils!

Word gecertificeerd Yogadocent met onze Yoga Opleidingen in Den Bosch

We bieden verschillende Yoga Opleidingen die voldoen aan de internationale standaarden en kwaliteitseisen van de Yoga Alliance.

Yogalessen voor iedereen

Ben je op zoek naar goede, betaalbare yoga, meditatie of pilates lessen? Kom dan naar Yogapoint! Onze missie is om yoga toegankelijk maken voor iedereen.

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!