Utrecht – Oudegracht

Lesrooster – Yogapoint Oudegracht

Bekijk het lesrooster van Yogapoint Utrecht – Oudegracht en kies uit diverse yogastijlen zoals Hatha, Vinyasa, Yin, Ashtanga en meer. De yogalessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onze studio, gelegen aan de sfeervolle werf van de Oudegracht op nummer 44, bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van het Centraal Station Utrecht. De studio heeft twee zalen. Kwalitatieve yogamatten, dekens, bolsters, riemen en yogablokken zijn beschikbaar in de studio.

Yoga Workshops in Utrecht

Yogapoint in Utrecht biedt een breed scala aan inspirerende yoga workshops en cursussen aan die jouw yogabeoefening naar een hoger niveau tillen. Onze workshops en cursussen zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren yogi’s uit te dagen en te inspireren, en bieden een diepere duik in specifieke aspecten van yoga.

Yoga Opleidingen in Utrecht

Yogapoint Utrecht biedt meerdere opleidingen en cursussen aan. Een yoga opleiding of docentenopleiding kan de volgende stap zijn in jouw yogabeoefening, ongeacht of je nu een ervaren yogi bent of recentelijk bent begonnen. Het is een kans om jouw vaardigheden te verdiepen en jouw kennis te verbreden, en een belangrijke stap als je overweegt om jouw yoga te delen met anderen.

yogapoint

Yogalessen voor iedereen

Ben je op zoek naar goede, maar betaalbare yoga, meditatie of pilates lessen? Kom dan naar Yogapoint! Onze missie is om yoga toegankelijk maken voor iedereen.

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

 Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Utrecht te zien. 

Yogapoint Utrecht – Oudegracht
Oudegracht 44 en 44 a/d Werf
3511 AR Utrecht (Centrum)

Yogapoint Utrecht – Leidsche Rijn
Strijkviertel 26
3454 PM Utrecht

Yogapoint Utrecht – Vleuten
Kees Valkensteinlaan 4
3451 CJ Utrecht

Yogapoint Utrecht – Zuilen
Demkaweg 11
3555 HW Utrecht

info@yogapoint.nl
 T. 030 – 2271617