Blog & Nieuws in Nijmegen

Blog & Nieuws in Nijmegen

Yogapoint community avonden

Nieuw! Yogapoint Community Avonden (gratis)

Bij Yogapoint zijn we enthousiast om iets nieuws te introduceren: Yogapoint Community Avonden! Deze avonden zijn speciaal ontworpen exclusief voor onze leden samen te brengen voor een avond vol verbinding, verdieping en inspiratie. Elke maand is er een ander thema.

Vier International Yoga Day in Nijmegen met Gratis Yoga in het park!

Kom en vier International Yoga Day met ons op vrijdag 21 juni! Breng je mat mee, nodig je vrienden uit en geniet van een gratis yogasessie in het park. Ontmoet mede-yogaliefhebbers in Nijmegen en beleef een inspirerende dag vol verbinding.

Bryce Delbridge Verdiepende Yoga Workshops 28, 29, 30 juni

Tijdens de workshops op 28, 29 en 30 juni, duik je diep in het aanpassen van jouw yogabeoefening, het afstemmen van je houding en het verbeteren van je gezondheid. Dit legt de basis voor Asana waardoor je jezelf kunt ontwikkelen in de diepere aspecten van yoga. 10% korting voor yogapoint leden.

Lunchbreak Reset bij Yogapoint Vasim op Woensdag en Vrijdag

Neem een verfrissende pauze midden op de dag met Lunchbreak Yoga bij Yogapoint Vasim! Doe mee op woensdag en vrijdag voor een yogasessie die je energie geeft en je focus herstelt.

Jill’s Yoga Verhaal: Know Thyself

“Men zegt wel eens dat gevoelens of emoties waar je liever niet te dichtbij komt opgeslagen liggen in je lichaam. Als dat zo is, wonen de mijne in mijn borstkas, en in mijn schouders, zonder huur te betalen…”

Openingsactie wegens succes verlengd: 35% korting op Onbeperkt Yoga Membership

Om de opening van onze nieuwe studio Yogapoint de Vasim te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is verlengd tot 15 mei.

Begin 2 weken Yoga tijdens de mei vakantie voor 14,-

Nog nooit bij Yogapoint geweest? Probeer nu tijdelijk 14 dagen voor 14 euro.

Frank

Workshop Breathwork & Yoga Nidra door Frank op 26 Mei

Stap de diepte in met intensieve ademhaling technieken, waaronder de invloedrijke Wim Hof-methode, voor een transformerende reis. Yogapoint Members krijgen 10% korting!

Jill’s Yoga Verhaal: Just Breathe

Gisteren volgde ik een ademles bij Yogapoint. Dat klinkt wat vreemd natuurlijk, les krijgen in ademen. Als er iets is dat wij mensen níet hoeven te leren, is dat het. Ademen is zo’n beetje het enige dat we zelf kunnen, al vanaf de dag van onze geboorte. Tot je erover gaat nadenken…

Yogapoint Vasim is geopend! Bekijk het nieuwe lesrooster

Yogapoint Vasim is geopend! Ontdek ons gloednieuwe lesrooster en boek jouw eerste les. We hopen je snel in onze nieuwe studio te ontvangen. 

Yogadocent Riche is teruggekeerd van India en terug op het rooster

Yogadocent Riche is terug van haar spirituele reis in India en staat weer klaar om haar wijsheid te delen. Voeg haar lessen snel toe aan je agenda en laat je inspireren door haar ervaringen.

Allerlaatste kans! Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding met Frank & Marije start op 19 april!

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Je kan beginnen met 50-uur voor verdieping, en daarna beslissen of je de volledige 200 uur wil doen om yogadocent te worden.

Jill’s Yoga Verhaal: Het lichaam houdt de score bij*

Leer van Jill’s inzichten en ervaringen terwijl ze haar reis door yoga en mindfulness deelt. Ontdek nieuwe perspectieven en laat je inspireren om je eigen yogapraktijk te verdiepen.

Feestelijke Opening Yogapoint Nijmegen – De Vasim op 30 maart

Op Zaterdag 30 maart openen we met trots de deuren van onze nieuwe yogastudio, Yogapoint De Vasim in Nijmegen-West, en we willen jou van harte uitnodigen om samen met ons deze speciale dag te vieren. Geniet van gratis yogalessen en ontvang een goodiebag!

Workshop GYROKINESIS® op 24 maart

De GYROKINESIS® Methode is een bewegingsmethode die het hele lichaam aanspreekt, energiebanen opent, het zenuwstelsel stimuleert, het bewegingsbereik vergroot en functionele kracht creëert door ritmische, vloeiende bewegingssequenties. Het is een originele en unieke methode die beweging, ademhaling en mentale focus coördineert. Members krijgen 10% ledenkorting.

Workshop Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart bij Yogapoint Nijmegen. Ceremoniële Cacao opent je hart en creëert diepe verbindingen, terwijl de Sound Journey met klankschalen, sjamanendrums en andere akoestische instrumenten je meeneemt op een reis van ontspanning en persoonlijke inzichten. Members krijgen 10% ledenkorting.

BIG NEWS! Nieuwe Yogapoint studio bij Vasim in Nijmegen-West

Ontdek binnenkort onze uitbreiding in Nijmegen-West bij Vasim! Geniet van onze splinternieuwe, ruime locatie met meer dan 350 vierkante meter, perfect geschikt voor zowel intieme als grotere groepen. Binnenkort heten we je van harte welkom in het bruisende hart van Nijmegen-West. Hou onze nieuwsbrief en social media in de gaten voor de grote opening!

Frank

Ademwerk & Yoga Nidra Workshop met Frank op 25 Februari

Begin met het verkennen van ademintentie, ontrafel de geheimen van de ademhaling en het diafragma. Geniet van een verkwikkende korte ademmeditatie en ontdek eenvoudige, krachtige pranayama-technieken.  Stap de diepte in met intensieve ademhaling, waaronder de invloedrijke Wim Hof-methode, voor een transformerende reis. Yogapoint Members krijgen 10% korting!

Probeer de nieuwe Morning Vinyasa lessen op woensdag met Kavita en vrijdag met Maike

Ontdek de kracht van ochtendvernieuwing met Maike’s Morning Vinyasa-lessen, elke woensdag en vrijdagochtend. Stap binnen en laat je lichaam ontwaken met een verfrissende les die je klaarmaakt voor de dag die voor je ligt.  Onze ochtendlessen zijn ontworpen om je energie te stimuleren en je lichaam te versterken, zodat je de dag vol vitaliteit kunt beginnen.

Ontmoet onze nieuwe Yin Yoga docent: Wida Hedayat

“Ik ben opgegroeid in een familie van artsen en apothekers. Als kind was ik leerling van een school voor Ayurvedische geneeswijze. Ik was altijd in de natuur te vinden. Nieuwsgierig naar alles wat daar leefde en groeide, en om te leren van de Ayurvedische kennis over voeding en kruiden. Ik leefde met het ritme van de natuur. Toen al leerde ik Yoga kennen via mijn leraar op de Ayurvedische school…”

Fan van Ashtanga? Verdiep je beoefening met de 50-uur opleiding in Utrecht

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Dan is deze 50-uur Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding iets voor jou! In deze 50 uur opleiding leer je hoe je Ashtanga Vinyasa Yoga volledig kunt integreren in je dagelijks leven. Start 19 april.

Nieuw jaar, nieuw lesrooster!

Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor de respons op ons verzoek om feedback over het lesrooster. Jullie inbreng is van onschatbare waarde, en we hebben met veel enthousiasme alle suggesties gelezen. We zijn verheugd om jullie op de hoogte te stellen van enkele frisse veranderingen die we gaan doorvoeren in het nieuwe jaar, gebaseerd op jullie wensen.

Pop-up les: De Zeven Chakra’s op 28 januari

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een bijzondere reis door de zeven chakra’s tijdens onze Pop-up Les op 28 januari met de yogadocent Karolina. Tijdens deze inspirerende sessie krijg je een diepe verkenning van je energiecentra en een verbinding met je innerlijke zelf.

Pop-up les: Acro Yoga op 7 januari 2024

We nodigen jullie graag uit voor onze eerste Pop-up les van dit jaar. Probeer Acro Yoga met onze nieuwe yogadocent Kavita. Deze sessie vindt plaats op 7 januari om 16.00 uur bij Yogapoint Nijmegen en belooft een leuke ervaring te worden voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars.

Help ons het lesrooster verbeteren en neem gratis een vriend mee

Vul onze enquête in en deel je waardevolle feedback over het lesrooster. Als blijk van waardering ontvang je een link waarmee je een vriend gratis kunt meenemen naar een van onze yogalessen. Samen maken we jouw yogaervaring nog beter!

Geef yoga als cadeau tijdens de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en waarschijnlijk ben je opzoek naar cadeau’s voor je dierbaren. Bij Yogapoint Nijmegen kan je nu Yoga cadeau geven met onze nieuwe cadeaubonnen. Verspreid rust, vitaliteit en welzijn deze feestdagen – geef Yoga!

Laatste kans! Najaarsactie 10 lessen voor €90 of 20 lessen voor €160!

Dit najaar bieden we onze 10 en 20 lessenkaarten aan met een speciale korting. Geniet van 10 lessen voor slechts 90 euro of 20 lessen voor maar 160 euro.

19 April – start Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher Training 2024

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Of wil je jouw passie voor Ashtanga Vinyasa Yoga overbrengen op anderen, omdat je er zelf zoveel aan hebt gehad? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Ontmoet onze nieuwe Vinyasa Yoga docent: Kavita Bansal

“Yoga keeps me grounded. I feel completely myself and sense of belonging when I’m on my mat whether I practice or teach. It feels like Home.”

7 November – 6 weken Zwangerschapsyoga & Geboortevoorbereiding (inclusief coaching van Doula) 

Leer de magie van ontspanning, voorbereiding en ondersteuning tijdens je zwangerschap. 

Maak kans op 3 maanden gratis Yoga met de Yogapoint Bingo

WE nodigen we jullie uit om deel te nemen aan de Yogapoint Manduka Bingo, waar we ons in de laatste maanden van het jaar niet alleen in onze yogapraktijk verdiepen, maar ook een bijdrage leveren aan het welzijn van anderen. De bingo loopt tot 31 december!

Ashtanga Yoga in Nijmegen

Mysore (Yoga Morning School) introductie actie: 14 Dagen voor €30,- 

Nog nooit Mysore Yoga geprobeerd? Probeer nu tijdelijk 14 dagen Onbeperkt Mysore Yoga voor 30 euro.

Ontmoet onze nieuwe Hatha & Yin Yoga docent: Jay Yagnik

“My journey into Yoga began at a very early age, since my mother is a Yoga teacher. I grew up listening to spiritual chants and various ancient Indian spiritual stories and literature. So, as a child, I grew up practicing yoga on a daily basis and it became a part of me.”

Inschrijving geopend! Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher Training 2024

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Of wil je jouw passie voor Ashtanga Vinyasa Yoga overbrengen op anderen, omdat je er zelf zoveel aan hebt gehad? 

Laatste kaarten! 13 Oktober – Friday Night Mini Yoga Retreat in Nijmegen

Geniet van een avond met Yoga, ademwerk, meditatie, een vegetarisch Indiaas diner en een dansfeest met dj MERU.

Mijn Yogaverhaal: Een gelukkig misverstand, door Jill N.

Een persoonlijk en hopelijk toegankelijk verslag, voor newbies, voor ervaren yogi’s, voor iedereen met een interesse in (het beoefenen van) yoga.

Hoe te beginnen met Mysore?

Wat kan je verwachten van je eerste Mysore les bij Yogapoint Nijmegen?

Ashtanga Mysore

Nieuw! Mysore (Yoga Morning School) Toegangskaart voor Yogapoint Members

Krijg onbeperkt toegang tot de Mysore lessen van Yoga Morning School.

Gloednieuw rooster

Gloednieuw rooster: mysore, meditatie, breathwork & restorative lessen

Duik dieper in je yogabeoefening met ons gloednieuwe lesrooster.

Yogapoint Nijmegen - Yogales in het centrum

Ontvang tijdelijk een gratis yogales naar keuze of breng gratis een vriend mee!

Heb je ooit overwogen om yoga te proberen, maar ben je er nooit aan toegekomen? Dit is het moment! 

Nieuwe Yogadocent: Karolina Wargin (Yin Yoga)

Ontmoet onze nieuwe Yin Yogadocent: Karolina Wargin.

Zwangerschapsyoga

Yoga tijdens de Zwangerschap: welke lessen zijn veilig?

Zwangerschap is een bijzondere en mooie fase in het leven van elke vrouw.

Onbeperkt Yoga voor 14 euro

Speciale aanbieding voor nieuwe leden

1 Juli 2023 – Meld je nu aan als nieuw lid en profiteer van onze exclusieve actie! Geniet van twee weken onbeperkt yoga voor slechts 14 euro.

Yoga voor beginners

Yogatips voor Beginner: Hoe start je met yoga?

15 Juni 2023 – Als je nieuw bent in de wereld van yoga, kan het beoefenen van yoga een geweldige manier zijn om je lichaam, geest en welzijn te verbeteren.

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl