Zwangerschapsyoga met Doula in Nijmegen

Zwangerschapsyoga bij yogapoint

Op 7 november ging onze zwangerschapsyoga van start!

Een doordacht yogaprogramma, opgezet door een ervaren yogadocent, doula (zwangerschapscoach).

wat kun je verwachten

In de zwangerschapsyogalessen werken we aan:

Zwangerschapsyoga & Mindset

Zwangerschapsyoga & Bekkenbodem

Zwangerschapsyoga & Ademhaling

Zwangerschapsyoga & Yoga Nidra

Zwangerschapsyoga in overleg een Partnerles

Deze zorgvuldig samengestelde lessen voor aanstaande moeders omvat een reeks sessies waarin je de veranderingen in je lijf gaat waarnemen maar wel lekker yoga doet.

Van het verkennen van ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen tot specifieke yogahoudingen die zijn afgestemd op de behoeften van zwangere vrouwen. Elke les is een waardevolle toevoeging aan het begrip en omarmen van de veranderingen tijdens deze unieke periode.

Naast de inhoud van de wekelijkse lessen kun je altijd advies vragen aan onze ervaren yogadoula.

deze yogalessen zijn niet alleen gericht op de voorbereiding op de geboorte van je kind, maar ook op een reis naar zelfontdekking, kracht en verbinding. Samen staan we klaar om je te ondersteunen op deze bijzondere weg naar het ouderschap.”Data & Tijden: elke week op Dinsdag om 18.00 – 19.00 uur

Locatie:
Yogapoint Nijmegen
Van Welderenstraat 29

Kosten:
6 rittenkaart, 95,- Euro

Docenten: Aurelija

Ontmoet Aurelija

Mijn naam is Aurelija Buijs-Grigalaviciute. Ik werk als doula en yogadocent. Ik ben een levenslange leerling en leer altijd vol passie over meditatie, zelfontwikkelingspraktijken en allerlei soorten rituelen.

Na een periode waarin ik me voornamelijk richtte op het grootbrengen van onze kleine zoon, voel ik een roeping om met veel kracht terug te keren naar mijn passies. Deze cursus is iets waarvan ik al een tijdje droom om “geboren” te laten worden.

Ik kan niet wachten om je te zien, en laten we samen expansie en eenheid vieren. Op deze manier kunnen we meer liefde genereren voor ons allemaal en voor de families die we bedienen.

Zwangerschapsyoga

Blog & Nieuws

Yogapoint Vasim is geopend! Bekijk het nieuwe lesrooster

Yogapoint Vasim is geopend! Ontdek ons gloednieuwe lesrooster en boek jouw eerste les. We hopen je snel in onze nieuwe studio te ontvangen. 

Openingsactie: 35% korting op Onbeperkt Yoga Lidmaatschap

Om de opening van onze nieuwe studio te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is alleen beschikbaar in april. 

Yogadocent Riche is teruggekeerd van India en terug op het rooster

Yogadocent Riche is terug van haar spirituele reis in India en staat weer klaar om haar wijsheid te delen. Voeg haar lessen snel toe aan je agenda en laat je inspireren door haar ervaringen.

Allerlaatste kans! Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding met Frank & Marije start op 19 april!

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Je kan beginnen met 50-uur voor verdieping, en daarna beslissen of je de volledige 200 uur wil doen om yogadocent te worden.

Jill’s Yoga Verhaal: Het lichaam houdt de score bij*

Leer van Jill’s inzichten en ervaringen terwijl ze haar reis door yoga en mindfulness deelt. Ontdek nieuwe perspectieven en laat je inspireren om je eigen yogapraktijk te verdiepen.

Meer blog & nieuws >

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl