Ontvang tijdelijk een gratis yogales naar keuze!

27 Augustus 2023

Ontvang tijdelijk een gratis yogales naar keuze!

Een nieuw seizoen is als een blanco bladzijde die je kunt vullen met nieuwe ervaringen. Heb je ooit overwogen om yoga te proberen, maar ben je er nooit aan toegekomen? Dit is het moment!

Tot en met september 2023 bieden we een gratis yogales naar keuze aan om (terug) te keren naar de yogamat na de zomer. Ja, je leest het goed – helemaal gratis! Wij verwelkomen zowel oude leden als nieuwkomers om te genieten van de herstellende kracht van yoga.

Waarom nu kiezen voor een gratis yogales?

🧘‍♀️ Ervaar de voordelen: Hernieuwde vitaliteit, innerlijke rust, mentale helderheid, fysieke kracht, flexibiliteit en meer… Ontdek gratis hoe yoga bijdraagt aan betere algehele gezondheid.

🤸‍♀️ Voor Iedereen: Of je nu al ervaring hebt of net begint aan je yogareis, deze aanbieding is voor iedereen. We verwelkomen zowel nieuwe als oude leden om de voordelen van yoga te (her)ontdekken.

🙏 Samen genieten: Yoga is een reis die we het beste samen afleggen. Deel deze pagina met een vriend en geniet samen van de voordelen van yoga.

📅 Geldigheid: Deze aanbieding loopt tot en met september, dus grijp je kans om voor die tijd van je gratis yogales te genieten.

💰 Het Is Gratis – Waarom Niet?: Soms zijn de beste dingen in het leven gratis. Onze gratis yogales geeft je de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de wereld van yoga.

Hoe krijg je toegang tot een gratis yogales?

Het is makkelijk! Schrijf je hieronder in voor onze e-maillijst en wij versturen je een e-mail die jouw toegang geeft tot de gratis yogales. Met de gratis yogales credit kan je een les naar keuze kiezen op het lesrooster.

Naast de gratis yogales ontvang je een aantal kennismaking e-mails en een mooi aanbod voor het vervolgen van jouw yogareis. Wees gerust – je kan je op elk willekeurig moment weer uitschrijven.

* verplicht
We hopen je snel te mogen verwelkomen bij Yogapoint Nijmegen.

Namasté,

Yogapoint Nijmegen


Blog & Nieuws

Yogapoint Vasim is geopend! Bekijk het nieuwe lesrooster

Yogapoint Vasim is geopend! Ontdek ons gloednieuwe lesrooster en boek jouw eerste les. We hopen je snel in onze nieuwe studio te ontvangen. 

Openingsactie: 35% korting op Onbeperkt Yoga Lidmaatschap

Om de opening van onze nieuwe studio te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is alleen beschikbaar in april. 

Yogadocent Riche is teruggekeerd van India en terug op het rooster

Yogadocent Riche is terug van haar spirituele reis in India en staat weer klaar om haar wijsheid te delen. Voeg haar lessen snel toe aan je agenda en laat je inspireren door haar ervaringen.

Allerlaatste kans! Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding met Frank & Marije start op 19 april!

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Je kan beginnen met 50-uur voor verdieping, en daarna beslissen of je de volledige 200 uur wil doen om yogadocent te worden.

Jill’s Yoga Verhaal: Het lichaam houdt de score bij*

Leer van Jill’s inzichten en ervaringen terwijl ze haar reis door yoga en mindfulness deelt. Ontdek nieuwe perspectieven en laat je inspireren om je eigen yogapraktijk te verdiepen.

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl