Utrecht Workshops

Ontdek de Yoga Workshops in Utrecht

Yogapoint in Utrecht biedt een breed scala aan inspirerende yoga workshops en cursussen aan die jouw yogabeoefening naar een hoger niveau tillen. Onze workshops en cursussen zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren yogi’s uit te dagen en te inspireren, en bieden een diepere duik in specifieke aspecten van yoga. 

Binnenkort in Utrecht

Masterclass Transformational Breath

Yogapoint Utrecht – Leidsche Rijn
3 maart 2024

De adem is altijd bij ons en slaat alles op wat we meemaken. Deze ervaringen kunnen je blokkeren op fysiek, mentaal- en spiritueel niveau. Tijdens transformational breathing gaan we blokkades bevrijden en opruimen. Laagje voor laagje laten we stagnerende energie los en maken we ruimte voor jou.

Yoga & Dans (serie van 4 lessen)

Yogapoint Utrecht – Zuilen
Start 5 maart 2024

We combineren dansen (we bewegen door de ruimte op muziek) met yoga houdingen en dansen met een “yoga mind”. Beginnen de les in meditatie, dansen vrij èn een choreografie, eindigen in onze eindontspanning….

Yoga Workshops & Cursussen in Utrecht - Yogapoint

Workshop Iyengar Yoga – Psoas

Yogapoint Utrecht – Leidsche Rijn
10 maart 2024

In deze Iyengar Yoga Workshop neemt Jon je mee langs een serie houdingen die gericht zijn op de Psoas. De ilopsoas, voluit geschreven, is de grootste spier in het bekkengebied en wordt ook wel ‘de spier van de ziel’ genoemd …

Yoga Workshops & Cursussen in Utrecht - Yogapoint

Cacao, Shake & Yoga Nidra met Karlijn 

Yogapoint Utrecht – Oudegracht
15 maart 2024

Op deze vrijdagavond gaan we alle stress en spanning loslaten en ruimte maken om samen te reizen naar een diepe staat van ontspanning.

Yoga Workshops & Cursussen in Utrecht - Yogapoint

Workshop Wim Hof Methode

Yogapoint Utrecht – Zuilen
16 Maart 2024

Ervaar en leer de technieken van Wim Hof. Train lichaam én geest. Tijdens deze Fundamentals workshop behandelen we de basistechnieken van de Wim Hof Methode en de achterliggende wetenschap en theorie, én hoe je deze kunt …

Yin Yoga LENTE EQUINOX

Yogapoint Utrecht – Leidsche Rijn
17 maart 2024

Lente equinox is het moment dat de zon loodrecht boven de evenaar staat. Op deze dag zijn dag en nacht overal op aarde even lang. Het begin van de lente. En dat vieren wij graag met jou in een 2,5 uur durende Yin les helemaal in het teken van de energie van de lente

Ademcirkel

Yogapoint Utrecht – Woerden
17 maart 2024

We leven in een haastige maatschappij. Het resultaat is dat steeds meer mensen ongelukkig zijn, ziek worden, stress ervaren of burn-out raken. Onze ademhaling is een instrument om ons weer gelukkig en vitaal te voelen. Uit het hoofd en weer in contact met ons lijf.

XXL les Myo Yin (Yin Yoga met tennisballen)

Yogapoint Utrecht – Zuilen
Zondag 24 Maart 14.00 – 16.00 uur met Diana

Myo komt van MyoFascial Release, het gebruik van welke techniek dan ook (in ons geval massage/stimulans met tennisballen) om spanning los te laten die zich in ons lichaam bevindt in combinatie met Yin Yoga houdingen.

Yoga Workshops & Cursussen in Utrecht - Yogapoint

Klankreis met Sylvia

Yogapoint Utrecht – Oudegracht
Vrijdag 5 April 19.30 – 21.00

Laat je door Sylvia onderdompelen in een “klankbad”. Ervaar de ontspannende werking van de klankschalen, gong, oceaandrum en rainsticks, terwijl je op je matje ligt. De ontspannende werking van de klanken nemen …

Kundalini Activation session met Sylvia

Yogapoint Utrecht – Oudegracht
Vrijdag 19 April 19.30 – 22.00

Een Kundalini sessie is een energetische sessie waarbij je eigen levensenergie gaat stromen. Het is een innerlijke dans die jou iedere sessie weer een stapje dichter bij jezelf brengt. Het is een reis in bewustzijn en energie

Klankbad

Yogapoint Utrecht – Leidsche Rijn
21 april 2024

Een Masterclass waarin je 1,5 uur wordt ondergedompeld in geluiden en klanken van diverse instrumenten zoals Gong, klankschalen, ocean drum en bellen. Geluid heelt en ontspant omdat de trillingen diep ons lichaam kunnen binnendringen.

Yoga Workshops & Cursussen in Utrecht - Yogapoint

Ashtanga Yoga: Method & Technique with Adam Keen

Yogapoint Utrecht – Oudegracht
15 & 16 juni 2024

The method of Ashtanga is often considered to be about the degree of determination one can exert in squeezing oneself into increasingly demanding postures.

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Yoga Opleidingen in Utrecht

Yogapoint Utrecht biedt meerdere opleidingen en cursussen aan. Een yoga opleiding of docentenopleiding kan de volgende stap zijn in jouw yogabeoefening, ongeacht of je nu een ervaren yogi bent of recentelijk bent begonnen. Het is een kans om jouw vaardigheden te verdiepen en jouw kennis te verbreden, en een belangrijke stap als je overweegt om jouw yoga te delen met anderen.

Yogalessen in Utrecht

Yogapoint in Utrecht biedt een groot lesrooster met vele yogavormen en mogelijkheden, van Hatha yoga tot Pilates en van Yin Yoga tot Ashtanga Vinyasa yoga. Mensen die last hebben van stress ervaren dat ze zich mentaal beter voelen tijdens en na het uitoefenen van yoga. Ook merken ze dat hun lichaam sterker wordt vanwege de verschillende soorten oefeningen die in onze lessen worden uitgevoerd. In onze lessen kom je erachter wat ware rust en ontspanning is en zal je snel te weten komen wat yoga voor jou kan betekenen. 

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

 Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Utrecht te zien. 

Yogapoint Utrecht – Oudegracht
Oudegracht 44 en 44 a/d Werf
3511 AR Utrecht (Centrum)

Yogapoint Utrecht – Leidsche Rijn
Strijkviertel 26
3454 PM Utrecht

Yogapoint Utrecht – Vleuten
Kees Valkensteinlaan 4
3451 CJ Utrecht

Yogapoint Utrecht – Zuilen
Demkaweg 11
3555 HW Utrecht

info@yogapoint.nl
 T. 030 – 2271617