Utrecht Yoga Opleiding

Ontdek de Yoga Opleidingen in Utrecht

Yogapoint Utrecht biedt meerdere opleidingen en cursussen aan. Een yoga opleiding of docentenopleiding kan de volgende stap zijn in jouw yogabeoefening, ongeacht of je nu een ervaren yogi bent of recentelijk bent begonnen. Het is een kans om jouw vaardigheden te verdiepen en jouw kennis te verbreden, en een belangrijke stap als je overweegt om jouw yoga te delen met anderen.

50-uur Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding - Ontdek de Yoga Opleidingen in Utrecht

50-uur Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding

Yogapoint Utrecht – Oudegracht
Start 19 April 2024

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Dan is deze 50-uur Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding iets voor jou! In deze 50 uur opleiding leer je hoe je Ashtanga Vinyasa Yoga volledig kunt integreren in je dagelijks leven.

200-uur Ashtanga Vinyasa Yoga Docentenopleiding - Ontdek de Yoga Opleidingen in Utrecht

200-uur Ashtanga Vinyasa Yoga Docentenopleiding

Yogapoint Utrecht – Oudegracht
Start 19 April 2024

De 200-uur opleiding biedt je de certificering en training die je nodig hebt om een gekwalificeerde yogaleraar te worden. Je krijgt diepgaand inzicht in yoga filosofie, anatomie, fysiologie, Ayurveda, lesgeef methodiek, didactiek, en hands-on modificaties. Je leert hoe je anderen op een veilige en professionele manier kunt inspireren en begeleiden op hun yogapad.

100-uur Hatha Yoga Basis Docentenopleiding - Ontdek de Yoga Opleidingen in Utrecht

100-uur Hatha Yoga Basis Docentenopleiding

Yogapoint Utrecht – Leidsche Rijn
7 september 2024

Deze 100-uur Hatha Yoga Docentenopleiding start 2 keer per jaar bij Yoga Point Leidsche Rijn, in september en in januari. Na 12 lesdagen en het positief afsluiten van het theorie-examen vindt het praktijkexamen plaats. Je observeert een les, je assisteert een les en je geeft een keer een (hatha) yogales.

Yoga Alliance Erkende Yogaopleiding

De 200 uur opleiding van Yogapoint is erkend door de Yoga Alliance. RYT is het internationale keurmerk voor yogaleraren.

Na afloop van de 200-uur opleiding ontvang je een certificaat. Hiermee kun je je registreren bij Yoga Alliance als RYT-200 (geregistreerde yogaleraar).

Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher Training 2024

Yoga Workshops in Utrecht

Yogapoint in Utrecht biedt een breed scala aan inspirerende yoga workshops en cursussen aan die jouw yogabeoefening naar een hoger niveau tillen. Onze workshops en cursussen zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren yogi’s uit te dagen en te inspireren, en bieden een diepere duik in specifieke aspecten van yoga.

Yogalessen in Utrecht

Yogapoint in Utrecht biedt een groot lesrooster met vele yogavormen en mogelijkheden, van Hatha yoga tot Pilates en van Yin Yoga tot Ashtanga Vinyasa yoga. Mensen die last hebben van stress ervaren dat ze zich mentaal beter voelen tijdens en na het uitoefenen van yoga. Ook merken ze dat hun lichaam sterker wordt vanwege de verschillende soorten oefeningen die in onze lessen worden uitgevoerd. In onze lessen kom je erachter wat ware rust en ontspanning is en zal je snel te weten komen wat yoga voor jou kan betekenen. 

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

 Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Utrecht te zien. 

Yogapoint Utrecht – Oudegracht
Oudegracht 44 en 44 a/d Werf
3511 AR Utrecht (Centrum)

Yogapoint Utrecht – Leidsche Rijn
Strijkviertel 26
3454 PM Utrecht

Yogapoint Utrecht – Vleuten
Kees Valkensteinlaan 4
3451 CJ Utrecht

Yogapoint Utrecht – Zuilen
Demkaweg 11
3555 HW Utrecht

info@yogapoint.nl
 T. 030 – 2271617