Yoga in Utrecht beoefenen?

Yoga ontdek je bij Yoga Point. Wij beschikken over verschillende studios verspreid over Utrecht. Ontdek onze yogastudio’s in Leidsche Rijn, Vleuten, Oudegracht en Zuilen, elk met hun unieke charme en sfeer. Met onze memberships krijg je toegang tot alle yogalessen van alle studios!

Ben jij nieuw bij Yogapoint Utrecht?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint Utrecht ben je welkom, precies zoals je bent. Onze yogalessen zijn geschikt voor alle niveaus. Speciaal voor nieuwe leden bieden we een speciale introductie actie – geniet van 5 yogalessen voor slechts €15! We geloven in het toegankelijk maken met flexibele voorwaarden, met betaalbare prijzen en fijne yogalessen waar iedereen aan mee kan doen.

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Yogalessen in Utrecht

Yogapoint in Utrecht biedt een groot lesrooster met vele yogavormen en mogelijkheden, van Hatha yoga tot Pilates en van Yin Yoga tot Ashtanga Vinyasa yoga. Mensen die last hebben van stress ervaren dat ze zich mentaal beter voelen tijdens en na het uitoefenen van yoga. Ook merken ze dat hun lichaam sterker wordt vanwege de verschillende soorten oefeningen die in onze lessen worden uitgevoerd. In onze lessen kom je erachter wat ware rust en ontspanning is en zal je snel te weten komen wat yoga voor jou kan betekenen. 

Yoga Workshops in Utrecht

Yogapoint in Utrecht biedt een breed scala aan inspirerende yoga workshops en cursussen aan die jouw yogabeoefening naar een hoger niveau tillen. Onze workshops en cursussen zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren yogi’s uit te dagen en te inspireren, en bieden een diepere duik in specifieke aspecten van yoga.

Yoga Opleidingen in Utrecht

Yogapoint Utrecht biedt meerdere opleidingen en cursussen aan. Een yoga opleiding of docentenopleiding kan de volgende stap zijn in jouw yogabeoefening, ongeacht of je nu een ervaren yogi bent of recentelijk bent begonnen. Het is een kans om jouw vaardigheden te verdiepen en jouw kennis te verbreden, en een belangrijke stap als je overweegt om jouw yoga te delen met anderen.

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

 Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Utrecht te zien. 

Yogapoint Utrecht – Oudegracht
Oudegracht 44 en 44 a/d Werf
3511 AR Utrecht (Centrum)

Yogapoint Utrecht – Leidsche Rijn
Strijkviertel 26
3454 PM Utrecht

Yogapoint Utrecht – Vleuten
Kees Valkensteinlaan 4
3451 CJ Utrecht

Yogapoint Utrecht – Zuilen
Demkaweg 11
3555 HW Utrecht

info@yogapoint.nl
 T. 030 – 2271617