Yogalessen Woerden

Ontdek een groot aanbod aan Yogalessen in Woerden

Ben je op zoek naar goede, maar betaalbare yogalessen in Woerden? Kom dan naar Yogapoint! Van Vinyasa, Hatha en Ashtanga tot Yin, Yoga Nidra en Zwangerschapsyoga, we bieden een groot aanbod met voor ieder wat wils! Alle lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Aerial Yoga - Yogalessen Yogapoint

Aerial Yoga

Aerial yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij je een doek aan het plafond als hulpmiddel gebruikt. Alle yogahoudingen kun je ook met/bij/over/onder/in het doek doen. Het doek zorgt er enerzijds voor dat houdingen zachter en makkelijker worden en anderzijds daagt het je veel meer uit. Zweven, schommelen en vliegen vraagt niet alleen lichamelijk iets van je maar ook mentaal.

Hatha Yoga -  - Yogalessen Yogapoint

Hatha Yoga / Easy Hatha

Hatha Yoga is een klassieke yogastijl die zich richt op het in balans brengen van lichaam en geest door middel van houdingen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama) en meditatie. Versterk je lichaam, vergroot je flexibiliteit en creëer innerlijke rust met Hatha Yoga. Boek een Hatha les in:

Iyengar Yoga -  - Yogalessen Yogapoint

Iyengar Yoga

 Iyengar yoga legt de nadruk op het nauwkeurig uitvoeren van houdingen met behulp van props, waardoor je de asana’s op een diepere manier kunt ervaren. 

Kundalini Yoga

Kundalini yoga is een krachtige vorm van yoga en omvat dynamische lichaamsoefeningen gecombineerd met verschillende ademhalingstechnieken, mudra’s, mantra’s en creatieve meditaties. Kundalini yoga draagt bij aan de bewustwording van je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. NIET geschikt voor tijdens de zwangerschap.

Yin Yoga  - Yogalessen Yogapoint

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige en meditatieve yogastijl waarbij de houdingen langere tijd worden aangehouden, vaak tussen de 3 en 5 minuten. Dit stimuleert het bindweefsel, maakt het lichaam flexibeler en brengt diepe ontspanning teweeg. Geniet van de rustgevende en verkwikkende effecten van Yin Yoga.

Yin Yang Yoga  - Yogalessen Yogapoint

Yin Yang Yoga

De term Yin-Yang Yoga verwijst naar een oefening waarbij zowel Yin- als Yang-aspecten van yoga zijn opgenomen. Het samenbrengen van de voordelen van het passief uitvoeren van Yin-houdingen (op de grond) gedurende langere tijd om de flexibiliteit te vergroten en energiekanalen in het lichaam te openen, met meer actieve Yang-oefeningen zoals dynamische flow en/of krachtigere (staande) houdingen. Het beste van beide in één en dezelfde sessie!

Yoga Nidra  - Yogalessen Yogapoint

Yoga Nidra

Yoga Nidra, ook wel bekend als de yogische slaap, is een diepe ontspanningstechniek waarbij je in een staat van bewuste slaap wordt gebracht. Tijdens de Yoga Nidra lessen word je begeleid door een docent om je lichaam en geest te ontspannen en om innerlijke rust en helderheid te ervaren. Deze les is ideaal voor het verminderen van stress en het bevorderen van een goede nachtrust.

Onbeperkt Yoga Membership Voordelen

✔ Onbeperkt toegang tot alle lessen van alle Yogapoint studios in Nederland
✔ Gratis toegang tot meer dan 1200 online lessen van Yogapoint Online
✔ 10% korting op geselecteerde Yogapoint workshops & trainingen

Verdiep je kennis met onze Yoga Workshop

Verdiep je kennis met onze Yoga Workshops

We bieden verschillende soorten yoga workshops aan, waaronder Yoga Filosofie, Sound Healing, Cacao Ceremonies, Kundalini Yoga en de Wim Hof Methode. 

Word gecertificeerd Yogadocent met onze Yoga Opleidingen

We bieden verschillende Yoga Opleidingen die voldoen aan de internationale standaarden en kwaliteitseisen van de Yoga Alliance.

Word gecertificeerd Yogadocent met onze Yoga Opleidingen

Yogalessen voor iedereen

Ben je op zoek naar goede, betaalbare yoga, meditatie of pilates lessen? Kom dan naar Yogapoint! Onze missie is om yoga toegankelijk maken voor iedereen.

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!