Beginnen met Yoga? Yogapoint staat voor je klaar!

Is yoga nieuw voor je en wil je weten hoe je kunt beginnen? Bij Yogapoint staan we voor je klaar om je op weg te helpen! Start met een gratis yogales naar keuze of boek een ‘Beginnen met Yoga’ workshop.

Beginnen met Yoga? Yogapoint staat voor je klaar!

Je hoeft niet flexibel te zijn!

Yoga is voor veel mensen nog een onontdekt terrein. Maak je geen zorgen als je de houdingen niet kent of denkt niet flexibel genoeg te zijn. De voordelen van regelmatige yogabeoefening zijn juist gericht op het verbeteren van flexibiliteit, ontspanning en kracht. De voordelen die je uit yogalessen haalt, zijn afhankelijk van de stijl die je kiest. Bij Yogapoint bieden we verschillende yogavormen, zodat we voor iedereen een geschikte les hebben.

Hoe te beginnen met Yoga?

Overweeg je te beginnen met yoga? Terwijl je natuurlijk kunt starten met het volgen van een losse yogales, raden we je aan om meerdere yogalessen uit te proberen voor een optimale kennismaking. Door diverse stijlen te ervaren, kun je jouw ideale les(sen) beter vinden.

Beginnen met Yoga? Yogapoint staat voor je klaar!

‘Beginnen met Yoga’ Workshop

Een andere optie om te beginnen met yoga is om deel te nemen aan een ‘beginnen met yoga’ workshop. Ontdek de fundamenten van yoga, inclusief yogahoudingen, ademhalingstechnieken en krijg persoonlijk advies over welke lessen het beste bij jou passen. Deze workshops worden meerdere keren per jaar aangeboden op verschillende locaties.

Onbeperkt Yoga Membership Voordelen

✔ Onbeperkt toegang tot alle lessen van alle Yogapoint studios in Nederland
✔ Gratis toegang tot meer dan 1200 online lessen van Yogapoint Online
✔ 10% korting op geselecteerde Yogapoint workshops & trainingen

Yogalessen voor iedereen

Ben je op zoek naar goede, betaalbare yoga, meditatie of pilates lessen? Kom dan naar Yogapoint! Onze missie is om yoga toegankelijk maken voor iedereen.

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint te zien. 

info@yogapoint.nl
 T. 030 – 2271617
Gemiddeld antwoord binnen 24 uur (ma-vrij)