Yoga Opleidingen Den Bosch

Ontdek de Yoga Opleidingen in Den Bosch

Yogapoint Den Bosch biedt meerdere Yoga opleidingen en cursussen aan. Een yoga opleiding of docentenopleiding kan de volgende stap zijn in jouw yogabeoefening, ongeacht of je nu een ervaren yogi bent of recentelijk bent begonnen. Het is een kans om jouw vaardigheden te verdiepen en jouw kennis te verbreden, en een belangrijke stap als je overweegt om jouw yoga te delen met anderen.

300-uur Verdiepende Opleiding voor Yogadocenten (van 200 RYT naar 500 RYT) Yogapoint Den Bosch

300-uur Verdiepende Opleiding voor Yogadocenten (van 200 naar 500 RYT)

Yogapoint Den Bosch
Start 14 september 2024

Het totale yogapad in theorie en praktijk bestaat uit 3 vervolg modules van 100 uur. Deze kun je combineren of los van elkaar volgen. De nadruk ligt op persoonlijke ontwikkeling en de verdiepende integratie hiervan in zowel de dagelijkse praktijk als in het lesgeven….

100-uur Yogafilosofie en -levensstijl (verdiepende opleiding voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch

100-uur Yogafilosofie en -levensstijl (verdiepende module voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch
Start 14 September 2024

Tijdens deze verdiepingsopleiding duiken we in de yogafilosofie. Deze module heet ‘Yama en Niyama’ omdat deze morele- of ethische principes de basis vormen waarop de yogafilosofie is gebouwd. We beginnen dus bij het …

100-uur Asana & Chakra psychologie (verdiepende module voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch
Start weer in februari 2025

In deze verdiepingsopleiding genaamd ‘Asana’ gaan we de eeuwenoude Tantrische traditie (waar Hatha yoga onder valt) in een holistische, niet-dogmatische en moderne context begrijpen en toepassen, in het dagelijks leven en in het lesgeven…

100-uur Yoga Nidra, Pranayama & Meditatie (verdiepende opleiding voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch

100-uur Yoga Nidra, Pranayama & Meditatie (verdiepende module voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch
Start weer in september 2025

Met de grondbeginselen van yoga en het uitvoeren van houdingen als basis, bewandelen we in deze verdiepingsopleiding de volgende stappen van het achtvoudige yogapad. Pranayama, Pratyahara, Dharana, Dhyana en Samadhi. In deze opleiding word je ook gediplomeerd Yoga Nidra docent…

20-uur Prana & Pranayama (verdiepende opleiding voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch

20-uur Prana & Pranayama (bijscholing voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch
Start weer in september 2025

Deze bijscholing voor yogadocenten gaat over Prana, levensenergie en Pranayama, beheersing en uitbreiding van deze energie. Je leert dmv verschillende oefeningen welke positieve invloed de adem heeft op lichaam en geest…..

Yoga Alliance Erkende Yogaopleidingen

De 200-uur en 300-uur (500-uur totaal) opleidingen van Yogapoint is erkend door de Yoga Alliance. RYT is het internationale keurmerk voor yogaleraren. Dit betekent dat de opleiding voldoet aan de internationale standaarden en kwaliteitseisen van Yoga Alliance, een wereldwijd erkende non-profitorganisatie die zich richt op de bevordering van hoge kwaliteit in de yogawereld.

Na afloop van de 200-uur en 300-uur opleiding van Yogapoint ontvang je een certificaat. Hiermee kun je je registreren bij Yoga Alliance als RYT-200 of RYT-500 (geregistreerde yogaleraar). De 500 uur registratie kun je krijgen door eerst de 200-Hour Yoga Teacher Training af te ronden en daarna te vervolgen met de 300-Hour Yoga Teacher Training.

Yoga Alliance Erkende Yogaopleidingen

Onbeperkt Yoga Membership Voordelen

✔ Onbeperkt toegang tot alle lessen van alle Yogapoint studios in Nederland
✔ Gratis toegang tot meer dan 1200 online lessen van Yogapoint Online
✔ 10% korting op geselecteerde Yogapoint workshops & trainingen

Een groot aanbod aan Yoga & Pilates lessen in Den Bosch

Ben je op zoek naar ontspanning en rust? Of wil je meer soepelheid en energie? Van Vinyasa, Hatha en Ashtanga tot Yin, Yoga Nidra en zelfs zwangerschapsyoga, we bieden een groot aanbod met voor ieder wat wils!

Verdiep je kennis met onze Yoga Workshops in Den Bosch

We bieden verschillende soorten yoga workshops aan, waaronder Yoga Filosofie, Sound Healing, Cacao Ceremonies, Kundalini Yoga en de Wim Hof Methode. 

Yogalessen voor iedereen

Ben je op zoek naar goede, betaalbare yoga, meditatie of pilates lessen? Kom dan naar Yogapoint! Onze missie is om yoga toegankelijk maken voor iedereen.

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!