Yoga Opleiding

Ontdek de Yoga Opleidingen in Den Bosch

Yogapoint Den Bosch biedt meerdere Yoga opleidingen en cursussen aan. Een yoga opleiding of docentenopleiding kan de volgende stap zijn in jouw yogabeoefening, ongeacht of je nu een ervaren yogi bent of recentelijk bent begonnen. Het is een kans om jouw vaardigheden te verdiepen en jouw kennis te verbreden, en een belangrijke stap als je overweegt om jouw yoga te delen met anderen.

300-uur Verdiepende Opleiding voor Yogadocenten (van 200 RYT naar 500 RYT) Yogapoint Den Bosch

300-uur Verdiepende Opleiding voor Yogadocenten (van 200 RYT naar 500 RYT)

Yogapoint Den Bosch
Start 2 maart

De nadruk van de 300 uur yoga verdieping ligt op individueel leren én eventueel het begeleiden van anderen op het yogapad. De integratie van de yogabeginselen en -filosofie in zowel de praktijk van het lesgeven als in …

100-uur Yoga Nidra, Pranayama & Meditatie (verdiepende opleiding voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch

100-uur Yoga Nidra, Pranayama & Meditatie (verdiepende module voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch
Start 2 maart

Met de grondbeginselen van yoga (Yama en Niyama) en het uitvoeren van houdingen (Asana) als basis, bewandelen we in deze verdiepingsopleiding de volgende vijf stappen van het achtvoudige yogapad. De module ‘Pranayama, Pratyahara …

20-uur Prana & Pranayama (verdiepende opleiding voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch

20-uur Prana & Pranayama (bijscholing voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch
Start 2 maart

Deze bijscholing voor yogadocenten gaat over Prana, levensenergie en Pranayama, beheersing en uitbreiding van deze energie. Je leert dmv verschillende oefeningen welke positieve invloed de adem heeft op lichaam en geest…..

100-uur Yogafilosofie en -levensstijl (verdiepende opleiding voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch

100-uur Yogafilosofie en -levensstijl (verdiepende module voor yogadocenten)

Yogapoint Den Bosch
Start 7 September 2024

Tijdens deze verdiepingsopleiding duiken we in de yogafilosofie. Deze module heet ‘Yama en Niyama’ omdat deze morele- of ethische principes de basis vormen waarop de yogafilosofie is gebouwd. We beginnen dus bij het …

Yoga Alliance Erkende Yogaopleidingen

De 200-uur en 300-uur (500-uur totaal) opleidingen van Yogapoint is erkend door de Yoga Alliance. RYT is het internationale keurmerk voor yogaleraren. Dit betekent dat de opleiding voldoet aan de internationale standaarden en kwaliteitseisen van Yoga Alliance, een wereldwijd erkende non-profitorganisatie die zich richt op de bevordering van hoge kwaliteit in de yogawereld.

Na afloop van de 200-uur en 300-uur opleiding van Yogapoint ontvang je een certificaat. Hiermee kun je je registreren bij Yoga Alliance als RYT-200 of RYT-500 (geregistreerde yogaleraar). De 500 uur registratie kun je krijgen door eerst de 200-Hour Yoga Teacher Training af te ronden en daarna te vervolgen met de 300-Hour Yoga Teacher Training.

Yoga Alliance Erkende Yogaopleidingen
Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Yoga Workshops in Den Bosch

Yogapoint in Den Bosch heeft een breed aanbod aan inspirerende yoga workshops en cursussen die jouw yogabeoefening naar een hoger niveau tillen. Onze workshops en cursussen zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren yogi’s uit te dagen, en bieden een diepere duik in specifieke aspecten van yoga.

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

yogapoint

Yogalessen voor iedereen

Ben je op zoek naar goede, maar betaalbare yoga, meditatie of pilates lessen? Kom dan naar Yogapoint! Onze missie is om yoga toegankelijk maken voor iedereen.

 Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Den Bosch te zien. 

Yogapoint Den Bosch
Bordeslaan 475
5223 MP ‘s-Hertogenbosch

info@yogapoint.nl
 T. 030 – 2271617