Yogalessen Nijmegen

Ontdek een groot aanbod aan Yogalessen in Nijmegen

Ben je op zoek naar goede, maar betaalbare yogalessen in Nijmegen? Kom dan naar Yogapoint! Van Vinyasa, Hatha en Ashtanga tot Yin, Yoga Nidra en Zwangerschapsyoga, we bieden een groot aanbod met voor ieder wat wils! Alle lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Ashtanga Yoga - Yogalessen Yogapoint

Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga is een dynamische en krachtige yogastijl met een vaste serie houdingen. Deze lessen zijn geschikt voor beginners en voor diegenen die hun Ashtanga-practice willen verfijnen.

Ashtanga Mysore Yoga - Yogalessen Yogapoint

Ashtanga Mysore Yoga

Een dynamische en individuele benadering van de traditionele Ashtanga Yoga. Het is een practice waarbij je onder begeleiding van ervaren docenten in je eigen tempo door een vaste reeks asana’s (houdingen) beweegt. Geen ervaring nodig, alleen een open geest en de bereidheid om je voor langere tijd te verbinden.

Hatha Yoga -  - Yogalessen Yogapoint

Hatha Yoga

Hatha Yoga is een klassieke yogastijl die zich richt op het in balans brengen van lichaam en geest door middel van houdingen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama) en meditatie. Versterk je lichaam, vergroot je flexibiliteit en creëer innerlijke rust met Hatha Yoga. Boek een Hatha les in:

Restorative Yoga  - Yogalessen Yogapoint

Restorative Yoga

Restorative Yoga is een kalmerende en herstellende yogastijl die zich richt op diepe ontspanning en het loslaten van spanning in het lichaam. Met behulp van ondersteunende hulpmiddelen zoals kussens en dekens worden de houdingen comfortabel en langdurig aangehouden om het lichaam volledig te laten ontspannen.

Pranayama  - Yogalessen Yogapoint

Pranayama / Ademwerk / Breathwork

Pranayama is gericht op het beheersen van de ademhaling. Hierbij worden verschillende technieken gebruikt om het lichaam te zuiveren en de levensenergie te verhogen. 

Slow flow  - Yogalessen Yogapoint

Easy Flow / Rustige Flow

Een Slow Flow-les is licht en creatief, in een langzamer tempo en zachter dan de gemiddelde Vinyasa les. Houdingen worden over het algemeen langer vastgehouden en de overgangen tussen houdingen zijn iets langzamer. De zachtere aard van deze les is geweldig voor beginners, maar is ook heerlijk voor gevorderde studenten die zin hebben om te vertragen en dieper in hun beoefening te duiken.

Vinyasa Yoga  - Yogalessen Yogapoint

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een dynamische en flowyogastijl waarbij de houdingen op een vloeiende manier met elkaar worden verbonden, gesynchroniseerd met de ademhaling. Deze actieve en energieke stijl helpt bij het opbouwen van kracht, het vergroten van flexibiliteit en het bevorderen van een gezonde ademhaling.

Yin Yoga  - Yogalessen Yogapoint

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige en meditatieve yogastijl waarbij de houdingen langere tijd worden aangehouden, vaak tussen de 3 en 5 minuten. Dit stimuleert het bindweefsel, maakt het lichaam flexibeler en brengt diepe ontspanning teweeg. Geniet van de rustgevende en verkwikkende effecten van Yin Yoga.

Yin Yang Yoga  - Yogalessen Yogapoint

Sthira & Sukha

Duik in een transformerende reis met deze unieke Fusion Yoga-ervaring, waarin we de wijsheid van Sthira en Sukha verweven. Omarm de dynamische energie van Sthira, die kracht en vitaliteit ontsteekt door opwekkende sequenties. Laat je meevoeren in de rustgevende ervaring van Sukha, die ontspanning en verjonging bevordert met zachte, bewuste houdingen.

Yoga Nidra  - Yogalessen Yogapoint

Yoga Nidra

Yoga Nidra, ook wel bekend als de yogische slaap, is een diepe ontspanningstechniek waarbij je in een staat van bewuste slaap wordt gebracht. Tijdens de Yoga Nidra lessen word je begeleid door een docent om je lichaam en geest te ontspannen en om innerlijke rust en helderheid te ervaren. Deze les is ideaal voor het verminderen van stress en het bevorderen van een goede nachtrust.

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is ondersteunend tijdens de zwangerschap en helpt je te ontspannen, gezond en krachtig in je lijf te zijn. Een moment voor jezelf en je baby. Yoga is lief voor je lijf zijn. Je zwangere lichaam levert een topprestatie tijdens je zwangerschap, bevalling en daarna je herstel. Extra aandacht en een moment voor jezelf is luxe die ik je graag zou gunnen.

Onbeperkt Yoga Membership Voordelen

✔ Onbeperkt toegang tot alle lessen van alle Yogapoint studios in Nederland
✔ Gratis toegang tot meer dan 1200 online lessen van Yogapoint Online
✔ 10% korting op geselecteerde Yogapoint workshops & trainingen

Yogalessen voor iedereen

Ben je op zoek naar goede, maar betaalbare yogalessen? Kom dan naar Yogapoint in Nijmegen Centrum en Nijmegen Vasim!

Onze missie is om yoga toegankelijk maken voor iedereen.

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blog & Nieuws

Openingsactie wegens succes verlengd: 35% korting op Onbeperkt Yoga Membership

Om de opening van onze nieuwe studio Yogapoint de Vasim te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is verlengd tot 15 mei.

Begin 2 weken Yoga tijdens de mei vakantie voor 14,-

Nog nooit bij Yogapoint geweest? Probeer nu tijdelijk 14 dagen voor 14 euro.

Frank

Workshop Breathwork & Yoga Nidra door Frank op 26 Mei

Stap de diepte in met intensieve ademhaling technieken, waaronder de invloedrijke Wim Hof-methode, voor een transformerende reis. Yogapoint Members krijgen 10% korting!

Binnenkort: Bryce Delbridge Weekendworkshop

Tijdens deze weekendworkshop duik je diep in het aanpassen van jouw yogabeoefening, het afstemmen van je houding en het verbeteren van je gezondheid. Dit legt de basis voor Asana waardoor je jezelf kunt ontwikkelen in de diepere aspecten van yoga.

Jill’s Yoga Verhaal: Just Breathe

Gisteren volgde ik een ademles bij Yogapoint. Dat klinkt wat vreemd natuurlijk, les krijgen in ademen. Als er iets is dat wij mensen níet hoeven te leren, is dat het. Ademen is zo’n beetje het enige dat we zelf kunnen, al vanaf de dag van onze geboorte. Tot je erover gaat nadenken…

Meer blog & nieuws >

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl