Gloednieuw lesrooster: Mysore, Meditatie, Breathwork & Restorative lessen

27 Augustus 2023

Gloednieuw lesrooster: Mysore, Meditatie, Breathwork & Restorative lessen

Duik dieper in je yogabeoefening met ons gloednieuwe lesrooster. Verrijk je beoefening met Mysore, verfris je geest met Breathwork en vind helderheid met Meditatie en ontdek rust en herstel met Restorative yoga. We zijn verheugd om ons nieuwe rooster te introduceren, boordevol verrijkende lessen die je welzijn naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Ontdek onze nieuwe lessen

🧘‍♀️ Meditatie: Op woensdagavonden bieden we nu een gratis meditatieles aan. Breng je geest tot rust en ontdek de magie van mindfulness. Onze meditatielessen brengen je naar een plek van innerlijke stilte en rust te midden van het moderne drukke leven. Deze lessen zijn gratis toegankelijk voor iedereen dus neem gerust een vriend mee.

Lees hier meer

🤸‍♀️ Mysore Yoga: Goed nieuws voor de vroege vogels! Duik in de traditie van Mysore met begeleide zelf-beoefening. Ideaal voor zowel beginners als ervaren yogi’s, deze stijl biedt een diepgaande focus op jouw individuele behoeften en groei. Je kan een maand onbeperkt toegang krijgen tot Mysore Yoga met ons Mysore kaart voor 30 euro.

Lees hier meer

🌬️ Breathwork: Op zondag om 18:00 uur bieden we een breathwork les aan, gegeven door Frank. Deze diepe ademhalingstechniek helpt je stress te verminderen en innerlijke rust te bevorderen. Kom en ervaar de kracht van je ademhaling.

Lees hier meer

🛌 Restorative Yoga: We introduceren twee nieuwe restorative (herstellende) yoga lessen op maandag en donderdagochtend om 10:45 uur. Deze zachte en ontspannende sessies zijn perfect om je week rustig te beginnen en je lichaam te herstellen.

Lees hier meer

Bekijk ons nieuwe rooster op onze website en schrijf je in voor de lessen die jou aanspreken. Of je nu op zoek bent naar rust, verdieping, ademhalingstechnieken of een nieuwe uitdaging, ons nieuwe aanbod heeft voor ieder wat wils.


Blog & Nieuws

Openingsactie wegens succes verlengd: 35% korting op Onbeperkt Yoga Membership

Om de opening van onze nieuwe studio Yogapoint de Vasim te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is verlengd tot 15 mei.

Begin 2 weken Yoga tijdens de mei vakantie voor 14,-

Nog nooit bij Yogapoint geweest? Probeer nu tijdelijk 14 dagen voor 14 euro.

Frank

Workshop Breathwork & Yoga Nidra door Frank op 26 Mei

Stap de diepte in met intensieve ademhaling technieken, waaronder de invloedrijke Wim Hof-methode, voor een transformerende reis. Yogapoint Members krijgen 10% korting!

Binnenkort: Bryce Delbridge Weekendworkshop

Tijdens deze weekendworkshop duik je diep in het aanpassen van jouw yogabeoefening, het afstemmen van je houding en het verbeteren van je gezondheid. Dit legt de basis voor Asana waardoor je jezelf kunt ontwikkelen in de diepere aspecten van yoga.

Jill’s Yoga Verhaal: Just Breathe

Gisteren volgde ik een ademles bij Yogapoint. Dat klinkt wat vreemd natuurlijk, les krijgen in ademen. Als er iets is dat wij mensen níet hoeven te leren, is dat het. Ademen is zo’n beetje het enige dat we zelf kunnen, al vanaf de dag van onze geboorte. Tot je erover gaat nadenken…

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl