Gloednieuw lesrooster: Mysore, Meditatie, Breathwork & Restorative lessen

27 Augustus 2023

Gloednieuw lesrooster: Mysore, Meditatie, Breathwork & Restorative lessen

Duik dieper in je yogabeoefening met ons gloednieuwe lesrooster. Verrijk je beoefening met Mysore, verfris je geest met Breathwork en vind helderheid met Meditatie en ontdek rust en herstel met Restorative yoga. We zijn verheugd om ons nieuwe rooster te introduceren, boordevol verrijkende lessen die je welzijn naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Ontdek onze nieuwe lessen

🧘‍♀️ Meditatie: Op woensdagavonden bieden we nu een gratis meditatieles aan. Breng je geest tot rust en ontdek de magie van mindfulness. Onze meditatielessen brengen je naar een plek van innerlijke stilte en rust te midden van het moderne drukke leven. Deze lessen zijn gratis toegankelijk voor iedereen dus neem gerust een vriend mee.

Lees hier meer

🤸‍♀️ Mysore Yoga: Goed nieuws voor de vroege vogels! Duik in de traditie van Mysore met begeleide zelf-beoefening. Ideaal voor zowel beginners als ervaren yogi’s, deze stijl biedt een diepgaande focus op jouw individuele behoeften en groei. Je kan een maand onbeperkt toegang krijgen tot Mysore Yoga met ons Mysore kaart voor 30 euro.

Lees hier meer

🌬️ Breathwork: Op zondag om 18:00 uur bieden we een breathwork les aan, gegeven door Frank. Deze diepe ademhalingstechniek helpt je stress te verminderen en innerlijke rust te bevorderen. Kom en ervaar de kracht van je ademhaling.

Lees hier meer

🛌 Restorative Yoga: We introduceren twee nieuwe restorative (herstellende) yoga lessen op maandag en donderdagochtend om 10:45 uur. Deze zachte en ontspannende sessies zijn perfect om je week rustig te beginnen en je lichaam te herstellen.

Lees hier meer

Bekijk ons nieuwe rooster op onze website en schrijf je in voor de lessen die jou aanspreken. Of je nu op zoek bent naar rust, verdieping, ademhalingstechnieken of een nieuwe uitdaging, ons nieuwe aanbod heeft voor ieder wat wils.


Blog & Nieuws

Feestelijke Opening Yogapoint Nijmegen – De Vasim op 30 maart

Op Zaterdag 30 maart openen we met trots de deuren van onze nieuwe yogastudio, Yogapoint De Vasim in Nijmegen-West, en we willen jou van harte uitnodigen om samen met ons deze speciale dag te vieren. Geniet van gratis yogalessen en ontvang een goodiebag!

Workshop GYROKINESIS® op 24 maart

De GYROKINESIS® Methode is een bewegingsmethode die het hele lichaam aanspreekt, energiebanen opent, het zenuwstelsel stimuleert, het bewegingsbereik vergroot en functionele kracht creëert door ritmische, vloeiende bewegingssequenties. Het is een originele en unieke methode die beweging, ademhaling en mentale focus coördineert. Members krijgen 10% ledenkorting.

Workshop Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart bij Yogapoint Nijmegen. Ceremoniële Cacao opent je hart en creëert diepe verbindingen, terwijl de Sound Journey met klankschalen, sjamanendrums en andere akoestische instrumenten je meeneemt op een reis van ontspanning en persoonlijke inzichten. Members krijgen 10% ledenkorting.

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yogapoint Nijmegen en ontvang tijdelijk een gratis proefles!

Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29, 6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl