Restorative Yoga in Nijmegen

Vind ontspanning en herstel met Restorative Yoga

Ontdek de helende kracht van Restorative Yoga bij Yogapoint Nijmegen. Ben je op zoek naar een yogastijl die je lichaam verzacht, stress vermindert en innerlijke harmonie bevordert? Kom dan naar Yogapoint Nijmegen voor Restorative Yoga lessen die je helpen om tot rust te komen en weer in balans te zijn.Wat is Restorative Yoga?

Restorative Yoga is een yogastijl die zich richt op diepe ontspanning, herstel en het kalmeren van het zenuwstelsel. In Restorative Yoga worden zachte, ondersteunde houdingen (asana’s) langere tijd aangehouden, meestal met behulp van props zoals kussens, dekens en bolsters. Het doel is om het lichaam volledig te ondersteunen en spanning los te laten, waardoor het zenuwstelsel in een staat van diepe rust en ontspanning kan komen.

Deze yogastijl nodigt uit tot bewuste ademhaling en het cultiveren van een kalme geest. Het tempo van de les is langzaam en de nadruk ligt op het loslaten van fysieke en mentale spanning. Het is een zachte en toegankelijke yogastijl die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en niveaus.

Wat zijn de voordelen van Restorative Yoga?

Restorative Yoga biedt talrijke voordelen die zowel je fysieke als mentale welzijn ten goede komen. Door regelmatige beoefening kun je de volgende voordelen ervaren:

  • Diepe ontspanning en stressvermindering: Het helpt om spanning in het lichaam los te laten en de geest te kalmeren, waardoor stressniveaus verminderen.
  • Herstel en vernieuwing: Door langere tijd in ondersteunde houdingen te blijven, krijgt het lichaam de gelegenheid om te herstellen en te revitaliseren.
  • Verbeterde flexibiliteit en mobiliteit: Ondanks de zachte aard van deze yogastijl, helpt het bij het verbeteren van de flexibiliteit en mobiliteit van het lichaam.
  • Versterking van het immuunsysteem: De diepe ontspanning en rust bevorderen het natuurlijke vermogen van het lichaam om te herstellen en het immuunsysteem te versterken.
  • Innerlijke balans en harmonie: Het ondersteunt het creëren van een diep gevoel van innerlijke balans en harmonie, zowel fysiek als mentaal.

Restorative Yoga bij Yogapoint Nijmegen

Wil je een Restorative Yoga les proberen? Bij Yogapoint Nijmegen bieden we ontspannende lessen aan die je uitnodigen om diepe rust en herstel te ervaren. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, inclusief beginners. Kom naar Yogapoint Nijmegen en ontdek de helende effecten op zowel lichaam als geest.

Onbeperkt Yoga voor 14 euro

Speciale aanbieding voor nieuwe leden

Meld je nu aan als nieuw lid en profiteer van onze exclusieve actie! Geniet van twee weken onbeperkt yoga voor slechts 14 euro. Dit is de perfecte kans om onze verschillende yogastijlen en yogadocenten uit te proberen en te ontdekken welke yogales het beste bij jou past.

★★★★★

“Fijne betrokken docenten, flexibele lestijden en afwisselende lessen. Heerlijk om met Hatha of Yin tot ontspanning te komen na een drukke werkdag of met Ashtanga actief met je lijf bezig te zijn. Daarnaast ook de mogelijkheid tot workshops door gastdocenten voor verdere verdieping. Al met al een fijne plek om yoga te beoefenen.”

– Renee L.

Blog & Nieuws

Feestelijke Opening Yogapoint Nijmegen – De Vasim op 30 maart

Op Zaterdag 30 maart openen we met trots de deuren van onze nieuwe yogastudio, Yogapoint De Vasim in Nijmegen-West, en we willen jou van harte uitnodigen om samen met ons deze speciale dag te vieren. Geniet van gratis yogalessen en ontvang een goodiebag!

Workshop GYROKINESIS® op 24 maart

De GYROKINESIS® Methode is een bewegingsmethode die het hele lichaam aanspreekt, energiebanen opent, het zenuwstelsel stimuleert, het bewegingsbereik vergroot en functionele kracht creëert door ritmische, vloeiende bewegingssequenties. Het is een originele en unieke methode die beweging, ademhaling en mentale focus coördineert. Members krijgen 10% ledenkorting.

Workshop Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart bij Yogapoint Nijmegen. Ceremoniële Cacao opent je hart en creëert diepe verbindingen, terwijl de Sound Journey met klankschalen, sjamanendrums en andere akoestische instrumenten je meeneemt op een reis van ontspanning en persoonlijke inzichten. Members krijgen 10% ledenkorting.

Meer blog & nieuws >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yogapoint Nijmegen en ontvang tijdelijk een gratis proefles!

Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29, 6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl