Restorative Yoga in Nijmegen

Vind ontspanning en herstel met Restorative Yoga

Ontdek de helende kracht van Restorative Yoga bij Yogapoint Nijmegen. Ben je op zoek naar een yogastijl die je lichaam verzacht, stress vermindert en innerlijke harmonie bevordert? Kom dan naar Yogapoint Nijmegen voor Restorative Yoga lessen die je helpen om tot rust te komen en weer in balans te zijn.Wat is Restorative Yoga?

Restorative Yoga is een yogastijl die zich richt op diepe ontspanning, herstel en het kalmeren van het zenuwstelsel. In Restorative Yoga worden zachte, ondersteunde houdingen (asana’s) langere tijd aangehouden, meestal met behulp van props zoals kussens, dekens en bolsters. Het doel is om het lichaam volledig te ondersteunen en spanning los te laten, waardoor het zenuwstelsel in een staat van diepe rust en ontspanning kan komen.

Deze yogastijl nodigt uit tot bewuste ademhaling en het cultiveren van een kalme geest. Het tempo van de les is langzaam en de nadruk ligt op het loslaten van fysieke en mentale spanning. Het is een zachte en toegankelijke yogastijl die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en niveaus.

Wat zijn de voordelen van Restorative Yoga?

Restorative Yoga biedt talrijke voordelen die zowel je fysieke als mentale welzijn ten goede komen. Door regelmatige beoefening kun je de volgende voordelen ervaren:

  • Diepe ontspanning en stressvermindering: Het helpt om spanning in het lichaam los te laten en de geest te kalmeren, waardoor stressniveaus verminderen.
  • Herstel en vernieuwing: Door langere tijd in ondersteunde houdingen te blijven, krijgt het lichaam de gelegenheid om te herstellen en te revitaliseren.
  • Verbeterde flexibiliteit en mobiliteit: Ondanks de zachte aard van deze yogastijl, helpt het bij het verbeteren van de flexibiliteit en mobiliteit van het lichaam.
  • Versterking van het immuunsysteem: De diepe ontspanning en rust bevorderen het natuurlijke vermogen van het lichaam om te herstellen en het immuunsysteem te versterken.
  • Innerlijke balans en harmonie: Het ondersteunt het creëren van een diep gevoel van innerlijke balans en harmonie, zowel fysiek als mentaal.

Restorative Yoga bij Yogapoint Nijmegen

Wil je een Restorative Yoga les proberen? Bij Yogapoint Nijmegen bieden we ontspannende lessen aan die je uitnodigen om diepe rust en herstel te ervaren. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, inclusief beginners. Kom naar Yogapoint Nijmegen en ontdek de helende effecten op zowel lichaam als geest.

Onbeperkt Yoga voor 14 euro

Speciale aanbieding voor nieuwe leden

Meld je nu aan als nieuw lid en profiteer van onze exclusieve actie! Geniet van twee weken onbeperkt yoga voor slechts 14 euro. Dit is de perfecte kans om onze verschillende yogastijlen en yogadocenten uit te proberen en te ontdekken welke yogales het beste bij jou past.

★★★★★

“Fijne betrokken docenten, flexibele lestijden en afwisselende lessen. Heerlijk om met Hatha of Yin tot ontspanning te komen na een drukke werkdag of met Ashtanga actief met je lijf bezig te zijn. Daarnaast ook de mogelijkheid tot workshops door gastdocenten voor verdere verdieping. Al met al een fijne plek om yoga te beoefenen.”

– Renee L.

Blog & Nieuws

Early Bird tickets: 13 Oktober – Mini Yoga Retraite in Nijmegen

27 Augustus 2023 – Geniet van een avond met Yoga, ademwerk, meditatie, een vegetarisch Indiaas diner en een dansfeest met dj MERU.

Septemberkorting: tot 25% korting op Onbeperkt Yoga

1 September 2023 – Heel September bieden we onze memberships aan voor een zachte prijs. 

Ashtanga Mysore

Nieuw! Mysore (Yoga Morning School) Toegangskaart voor Yogapoint Members

31 Augustus 2023 – Krijg onbeperkt toegang tot de Mysore lessen van Yoga Morning School.

Meer blog & nieuws >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yogapoint Nijmegen en ontvang tijdelijk een GRATIS yogales!

Ontvang als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en andere community activiteiten.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen 
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl