Mysore (Yoga Morning School)

Mysore

Ontdek Ashtanga Mysore bij Yogapoint Nijmegen

Bij Yogapoint Nijmegen geven we al vanaf 2015 Ashtanga Mysore lessen. Of je nu een doorgewinterde yogi bent of nieuw in de wereld van yoga, Ashtanga Mysore biedt een unieke benadering van yoga die je niet wilt missen.

Wat is Ashtanga Mysore?

Ashtanga Mysore is een dynamische en individuele benadering van de traditionele Ashtanga Vinyasa yoga, die oorspronkelijk dagelijks wordt beoefend. Het is een practice waarbij je onder begeleiding van ervaren docenten in je eigen tempo door een vaste reeks asana’s (houdingen) beweegt. Het mooie van Mysore is dat je geen ervaring nodig hebt, alleen een open geest en de bereidheid om je voor langere tijd consequent te verbinden.

Mysore (Yoga Morning School) Toegang

Wil jij meedoen met de dagelijkse Mysore lessen van de Yoga Morning School? Krijg onbeperkt toegang via de onderstaande opties.

Yoga Morning School toegangskaart (alleen beschikbaar met een Onbeperkt Membership)

Heb je een onbeperkt membership bij Yogapoint Nijmegen en ben je nieuwsgierig naar de Mysore practice? Goed nieuws voor jou! Met ons Yoga Morning School toegangskaart kun je onbeperkt deelnemen aan de Mysore-sessies voor slechts €30 extra per maand, zolang je huidige membership loopt. Dit exclusieve aanbod is alleen beschikbaar voor leden met een van de volgende memberships:

Onbeperkt Maand Membership (€69 per maand)
+ Yoga Morning School toegangskaart (€30 per maand)
= €99 per maand

Onbeperkt Halfjaar Membership (57 per maand)
+ Yoga Morning School toegangskaart (€30 per maand)
= €87 per maand

Onbeperkt Jaar Membership (44 per maand)
+ Yoga Morning School toegangskaart (€30 per maand)
= €74 per maand

Liever geen membership maar wel onbeperkt Mysore? Koop een losse maandkaart Onbeperkt Yoga Morning School €95,-.

Mysore

Nog geen onbeperkt lid? Geen probleem!

Als je nog geen lid bent maar wel geïnteresseerd bent in Mysore, dan kun je eenvoudig starten met 14 dagen Mysore voor €30,-. Zo kan je kijken of het echt iets is voor jou voordat je gelijk aan iets vast zit.

Wil je liever beginnen met een aantal losse lessen? Ook dat is mogelijk!

Vanaf September geven al onze leskaarten toegang tot de nieuwe Mysore-lessen van de Yoga Morning School, dus je hebt de vrijheid om de Mysore-stijl te verkennen zonder je direct aan een volledig membership te committeren.

★★★★★

“Door het diverse lesaanbod ben ik nog meer over verschillende yogastromen te weten gekomen. De docenten begeleiden de lessen op een persoonlijke manier met aandacht voor het individu en verschillende niveaus. Ik heb me vanaf het begin erg welkom gevoeld.”

– Linn B.

Blog & Nieuws

Openingsactie wegens succes verlengd: 35% korting op Onbeperkt Yoga Membership

Om de opening van onze nieuwe studio Yogapoint de Vasim te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is verlengd tot 15 mei.

Begin 2 weken Yoga tijdens de mei vakantie voor 14,-

Nog nooit bij Yogapoint geweest? Probeer nu tijdelijk 14 dagen voor 14 euro.

Frank

Workshop Breathwork & Yoga Nidra door Frank op 26 Mei

Stap de diepte in met intensieve ademhaling technieken, waaronder de invloedrijke Wim Hof-methode, voor een transformerende reis. Yogapoint Members krijgen 10% korting!

Binnenkort: Bryce Delbridge Weekendworkshop

Tijdens deze weekendworkshop duik je diep in het aanpassen van jouw yogabeoefening, het afstemmen van je houding en het verbeteren van je gezondheid. Dit legt de basis voor Asana waardoor je jezelf kunt ontwikkelen in de diepere aspecten van yoga.

Jill’s Yoga Verhaal: Just Breathe

Gisteren volgde ik een ademles bij Yogapoint. Dat klinkt wat vreemd natuurlijk, les krijgen in ademen. Als er iets is dat wij mensen níet hoeven te leren, is dat het. Ademen is zo’n beetje het enige dat we zelf kunnen, al vanaf de dag van onze geboorte. Tot je erover gaat nadenken…

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl