Mysore (Yoga Morning School)

Mysore

Ontdek Ashtanga Mysore bij Yogapoint Nijmegen

Bij Yogapoint Nijmegen geven we al vanaf 2015 Ashtanga Mysore lessen. Of je nu een doorgewinterde yogi bent of nieuw in de wereld van yoga, Ashtanga Mysore biedt een unieke benadering van yoga die je niet wilt missen.

Wat is Ashtanga Mysore?

Ashtanga Mysore is een dynamische en individuele benadering van de traditionele Ashtanga Vinyasa yoga, die oorspronkelijk dagelijks wordt beoefend. Het is een practice waarbij je onder begeleiding van ervaren docenten in je eigen tempo door een vaste reeks asana’s (houdingen) beweegt. Het mooie van Mysore is dat je geen ervaring nodig hebt, alleen een open geest en de bereidheid om je voor langere tijd consequent te verbinden.

Mysore (Yoga Morning School) Toegang

Wil jij meedoen met de dagelijkse Mysore lessen van de Yoga Morning School? Krijg onbeperkt toegang via de onderstaande opties.

Yoga Morning School toegangskaart (alleen beschikbaar met een Onbeperkt Membership)

Heb je een onbeperkt membership bij Yogapoint Nijmegen en ben je nieuwsgierig naar de Mysore practice? Goed nieuws voor jou! Met ons Yoga Morning School toegangskaart kun je onbeperkt deelnemen aan de Mysore-sessies voor slechts €30 extra per maand, zolang je huidige membership loopt. Dit exclusieve aanbod is alleen beschikbaar voor leden met een van de volgende memberships:

Onbeperkt Maand Membership (€69 per maand)
+ Yoga Morning School toegangskaart (€30 per maand)
= €99 per maand

Onbeperkt Halfjaar Membership (57 per maand)
+ Yoga Morning School toegangskaart (€30 per maand)
= €87 per maand

Onbeperkt Jaar Membership (44 per maand)
+ Yoga Morning School toegangskaart (€30 per maand)
= €74 per maand

Liever geen membership maar wel onbeperkt Mysore? Koop een losse maandkaart Onbeperkt Yoga Morning School €95,-.

Mysore

Nog geen onbeperkt lid? Geen probleem!

Als je nog geen lid bent maar wel geïnteresseerd bent in Mysore, dan kun je eenvoudig starten met 14 dagen Mysore voor €30,-. Zo kan je kijken of het echt iets is voor jou voordat je gelijk aan iets vast zit.

Wil je liever beginnen met een aantal losse lessen? Ook dat is mogelijk!

Vanaf September geven al onze leskaarten toegang tot de nieuwe Mysore-lessen van de Yoga Morning School, dus je hebt de vrijheid om de Mysore-stijl te verkennen zonder je direct aan een volledig membership te committeren.

★★★★★

“Door het diverse lesaanbod ben ik nog meer over verschillende yogastromen te weten gekomen. De docenten begeleiden de lessen op een persoonlijke manier met aandacht voor het individu en verschillende niveaus. Ik heb me vanaf het begin erg welkom gevoeld.”

– Linn B.

Blog & Nieuws

Yogapoint Vasim is geopend! Bekijk het nieuwe lesrooster

Yogapoint Vasim is geopend! Ontdek ons gloednieuwe lesrooster en boek jouw eerste les. We hopen je snel in onze nieuwe studio te ontvangen. 

Openingsactie: 35% korting op Onbeperkt Yoga Lidmaatschap

Om de opening van onze nieuwe studio te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is alleen beschikbaar in april. 

Yogadocent Riche is teruggekeerd van India en terug op het rooster

Yogadocent Riche is terug van haar spirituele reis in India en staat weer klaar om haar wijsheid te delen. Voeg haar lessen snel toe aan je agenda en laat je inspireren door haar ervaringen.

Allerlaatste kans! Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding met Frank & Marije start op 19 april!

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Je kan beginnen met 50-uur voor verdieping, en daarna beslissen of je de volledige 200 uur wil doen om yogadocent te worden.

Jill’s Yoga Verhaal: Het lichaam houdt de score bij*

Leer van Jill’s inzichten en ervaringen terwijl ze haar reis door yoga en mindfulness deelt. Ontdek nieuwe perspectieven en laat je inspireren om je eigen yogapraktijk te verdiepen.

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl