Gratis Meditatieles in Nijmegen

meditatie

Gratis Meditatieles

Volgens de oude geschriften is meditatie een “spontane” verhoogde staat van bewustzijn. Volgens moderne wetenschappelijke studies verhoogt regelmatige Meditatie je gelukshormoon en vermindert het aanzienelijk je stresshormoon.

Met andere woorden, regelmatig deelnemen aan deze les geeft je de kans om meer te leren over Meditatie en over jezelf. Zodat je ook thuis tijd kunt vrijmaken voor een regelmatige beoefening van deze technieken.

Wat is Meditatie?

Meditatie is een tijdloze en diepgaande praktijk die gericht is op het cultiveren van innerlijke vrede, helderheid en bewustzijn. Het omvat diverse methoden en benaderingen die individuen helpen om een diepere verbinding met zichzelf te vinden, terwijl ze tegelijkertijd een staat van kalmte en bewustwording ontwikkelen.

Door de aandacht te richten op het huidige moment, kunnen stress en zorgen verminderen en kan de geest kalmeren. Meditatie kan een diepe staat van ontspanning bereiken en dient als een krachtig hulpmiddel om emotionele en mentale blokkades los te laten en een gevoel van innerlijke rust en balans te herstellen.

Wat zijn de voordelen van Meditatie?

Meditatie biedt talrijke voordelen. Door regelmatige beoefening van Meditatie kun je de volgende voordelen ervaren:

  • Stressvermindering: Meditatie helpt om stressniveaus te verlagen door de geest te kalmeren en de productie van stresshormonen te verminderen.
  • Verbeterde concentratie: Regelmatige meditatie kan de concentratie en focus vergroten, waardoor je beter in staat bent om taken en activiteiten uit te voeren.
  • Emotionele balans: Meditatie helpt je om beter om te gaan met emoties door bewustwording en acceptatie, waardoor je emotionele veerkracht wordt versterkt.
  • Verhoogd welzijn: Door regelmatig te mediteren, kun je een algeheel gevoel van welzijn ervaren, doordat het positieve emoties en gevoelens van tevredenheid bevordert.
  • Verdiepte zelfontdekking: Meditatie kan helpen bij het verkennen van je innerlijke zelf, waardoor je inzicht krijgt in je gedachten, gewoonten en diepere aspecten van je persoonlijkheid.

Meditatie bij Yogapoint Nijmegen

Wil je Meditatie ervaren? Bij Yogapoint Nijmegen bieden we inspirerende Meditatie lessen aan die je uitnodigen om stress te verminderen en innerlijke balans te herstellen. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, inclusief beginners. Kom naar Yogapoint Nijmegen en ontdek de helende effecten van Meditatie op zowel lichaam als geest.

Onbeperkt Yoga voor 14 euro

Speciale aanbieding voor nieuwe leden

Meld je nu aan als nieuw lid en profiteer van onze exclusieve actie! Geniet van twee weken onbeperkt yoga voor slechts 14 euro. Dit is de perfecte kans om onze verschillende yogastijlen en yogadocenten uit te proberen en te ontdekken welke yogales het beste bij jou past.

★★★★★

“Fijne betrokken docenten, flexibele lestijden en afwisselende lessen. Heerlijk om met Hatha of Yin tot ontspanning te komen na een drukke werkdag of met Ashtanga actief met je lijf bezig te zijn. Daarnaast ook de mogelijkheid tot workshops door gastdocenten voor verdere verdieping. Al met al een fijne plek om yoga te beoefenen.”

– Renee L.

Blog & Nieuws

Feestelijke Opening Yogapoint Nijmegen – De Vasim op 30 maart

Op Zaterdag 30 maart openen we met trots de deuren van onze nieuwe yogastudio, Yogapoint De Vasim in Nijmegen-West, en we willen jou van harte uitnodigen om samen met ons deze speciale dag te vieren. Geniet van gratis yogalessen en ontvang een goodiebag!

Workshop GYROKINESIS® op 24 maart

De GYROKINESIS® Methode is een bewegingsmethode die het hele lichaam aanspreekt, energiebanen opent, het zenuwstelsel stimuleert, het bewegingsbereik vergroot en functionele kracht creëert door ritmische, vloeiende bewegingssequenties. Het is een originele en unieke methode die beweging, ademhaling en mentale focus coördineert. Members krijgen 10% ledenkorting.

Workshop Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart bij Yogapoint Nijmegen. Ceremoniële Cacao opent je hart en creëert diepe verbindingen, terwijl de Sound Journey met klankschalen, sjamanendrums en andere akoestische instrumenten je meeneemt op een reis van ontspanning en persoonlijke inzichten. Members krijgen 10% ledenkorting.

Meer blog & nieuws >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yogapoint Nijmegen en ontvang tijdelijk een gratis proefles!

Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29, 6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl