Yoga Nidra in Nijmegen

Vind diepe ontspanning en verbeter je slaap met Yoga Nidra

Ontdek de transformerende kracht van Yoga Nidra bij Yogapoint Nijmegen. Ben je op zoek naar een yogatechniek die diepe ontspanning, stressvermindering en slaaprust bevordert? Kom dan naar Yogapoint Nijmegen voor Yoga Nidra lessen die je helpen om tot rust te komen en weer in balans te zijn.

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een diepe ontspanningstechniek die wordt uitgevoerd in een liggende positie. Tijdens een les word je begeleid door een instructeur om je aandacht te richten op verschillende delen van je lichaam, ademhaling en bewustzijn. Het doel is om een staat van diepe ontspanning te bereiken terwijl je nog steeds volledig bewust en alert blijft.

Deze yogastijl is ontworpen om toegang te krijgen tot het onderbewuste en helende transformatie te bevorderen. Het is een systematische en gestructureerde methode die verschillende stappen omvat, zoals het zetten van intenties, het visualiseren van beelden en het verkennen van sensaties en emoties. Door deze praktijk wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam gestimuleerd en kunnen fysieke, mentale en emotionele spanningen worden losgelaten.


Wat zijn de voordelen van Yoga Nidra?

Yoga Nidra biedt talrijke voordelen die zowel je fysieke als mentale welzijn ten goede komen. Door regelmatige beoefening van Yoga Nidra kun je de volgende voordelen ervaren:

  • Diepe ontspanning en stressvermindering: Het helpt om diepe ontspanning in het lichaam en de geest te ervaren, waardoor stress en spanning verminderen.
  • Bevordering van innerlijke heling: Het stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam en helpt bij het herstellen en revitaliseren van het lichaam en de geest.
  • Verbeterd slaappatroon: het kan helpen om de kwaliteit van je slaap te verbeteren, waardoor je uitgerust en verfrist ontwaakt.
  • Verhoogd bewustzijn en focus: Ontwikkel een diepere staat van bewustzijn en focus, waardoor je helderheid en mentale alertheid bevordert.
  • Innerlijke transformatie en zelfontdekking: Het nodigt uit tot zelfreflectie en kan leiden tot inzichten en persoonlijke groei.

Yoga Nidra bij Yogapoint Nijmegen

Wil je Yoga Nidra ervaren? Bij Yogapoint Nijmegen bieden we ontspannende lessen aan die je uitnodigen om diepe ontspanning en heling te ervaren. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, inclusief beginners. Kom naar Yogapoint Nijmegen en ontdek de helende effecten op zowel lichaam als geest.

Onbeperkt Yoga voor 14 euro

Speciale aanbieding voor nieuwe leden

Meld je nu aan als nieuw lid en profiteer van onze exclusieve actie! Geniet van twee weken onbeperkt yoga voor slechts 14 euro. Dit is de perfecte kans om onze verschillende yogastijlen en yogadocenten uit te proberen en te ontdekken welke yogales het beste bij jou past.

★★★★★

“Fijne betrokken docenten, flexibele lestijden en afwisselende lessen. Heerlijk om met Hatha of Yin tot ontspanning te komen na een drukke werkdag of met Ashtanga actief met je lijf bezig te zijn. Daarnaast ook de mogelijkheid tot workshops door gastdocenten voor verdere verdieping. Al met al een fijne plek om yoga te beoefenen.”

– Renee L.

Blog & Nieuws

Early Bird tickets: 13 Oktober – Mini Yoga Retraite in Nijmegen

27 Augustus 2023 – Geniet van een avond met Yoga, ademwerk, meditatie, een vegetarisch Indiaas diner en een dansfeest met dj MERU.

Septemberkorting: tot 25% korting op Onbeperkt Yoga

1 September 2023 – Heel September bieden we onze memberships aan voor een zachte prijs. 

Ashtanga Mysore

Nieuw! Mysore (Yoga Morning School) Toegangskaart voor Yogapoint Members

31 Augustus 2023 – Krijg onbeperkt toegang tot de Mysore lessen van Yoga Morning School.

Meer blog & nieuws >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yogapoint Nijmegen en ontvang tijdelijk een GRATIS yogales!

Ontvang als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en andere community activiteiten.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen 
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl