Breathwork in Nijmegen

Verdiep je ademhaling en vind innerlijke rust met Breathwork

Ontdek de transformerende kracht van Breathwork bij Yogapoint Nijmegen. Ben je op zoek naar een les die je ademhaling verdiept, stress vermindert en innerlijke balans herstelt? Kom dan naar Yogapoint Nijmegen om tot rust te komen en jezelf op te laden.

Wat is Breathwork?

Breathwork is een krachtige les die zich richt op bewuste ademhalingstechnieken om fysieke, mentale en emotionele heling te bevorderen. Het omvat specifieke ademhalingspatronen en oefeningen die diep contact maken met je ademhaling mogelijk maken en de kracht ervan benutten.

Door bewust te ademen en je ademhaling te sturen, kun je stress en spanning verminderen, je zenuwstelsel kalmeren en een diepe staat van ontspanning bereiken. Breathwork kan ook dienen als een krachtig hulpmiddel om emoties te verkennen, blokkades los te laten en een gevoel van innerlijke rust en balans te herstellen.

Wat zijn de voordelen van Breathwork?

Breathwork biedt talrijke voordelen die zowel je fysieke als mentale welzijn ten goede komen. Door regelmatige beoefening van Breathwork kun je de volgende voordelen ervaren:

  • Stressvermindering en diepe ontspanning: Het helpt je om diep in je lichaam te ontspannen en stress te verminderen, waardoor je een gevoel van rust en kalmte ervaart.
  • Verbeterde ademhalingspatronen: Door bewuste ademhalingstechnieken te beoefenen, kun je je ademhaling verdiepen en verbeteren, waardoor je meer zuurstof en energie naar je lichaam kunt brengen.
  • Emotionele heling en loslaten: Het nodigt uit om bewust contact te maken met je emoties, oude patronen los te laten en ruimte te creëren voor emotionele heling en groei.
  • Innerlijke transformatie en bewustwording: Het kan diepgaande inzichten en verschuivingen in bewustzijn teweegbrengen, waardoor je persoonlijke groei en zelfontdekking kunt ervaren.
  • Verbinding met het lichaam en de geest: Door je aandacht naar je ademhaling te brengen, kun je een diepere verbinding creëren tussen je lichaam en geest, wat leidt tot meer balans en welzijn.

Breathwork bij Yogapoint Nijmegen

Wil je Breathwork ervaren? Bij Yogapoint Nijmegen bieden we inspirerende Breathwork lessen aan die je uitnodigen om je ademhaling te verdiepen, stress te verminderen en innerlijke balans te herstellen. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, inclusief beginners. Kom naar Yogapoint Nijmegen en ontdek de helende effecten van Breathwork op zowel lichaam als geest.

Onbeperkt Yoga voor 14 euro

Speciale aanbieding voor nieuwe leden

Meld je nu aan als nieuw lid en profiteer van onze exclusieve actie! Geniet van twee weken onbeperkt yoga voor slechts 14 euro. Dit is de perfecte kans om onze verschillende yogastijlen en yogadocenten uit te proberen en te ontdekken welke yogales het beste bij jou past.

★★★★★

“Fijne betrokken docenten, flexibele lestijden en afwisselende lessen. Heerlijk om met Hatha of Yin tot ontspanning te komen na een drukke werkdag of met Ashtanga actief met je lijf bezig te zijn. Daarnaast ook de mogelijkheid tot workshops door gastdocenten voor verdere verdieping. Al met al een fijne plek om yoga te beoefenen.”

– Renee L.

Blog & Nieuws

Early Bird tickets: 13 Oktober – Mini Yoga Retraite in Nijmegen

27 Augustus 2023 – Geniet van een avond met Yoga, ademwerk, meditatie, een vegetarisch Indiaas diner en een dansfeest met dj MERU.

Septemberkorting: tot 25% korting op Onbeperkt Yoga

1 September 2023 – Heel September bieden we onze memberships aan voor een zachte prijs. 

Ashtanga Mysore

Nieuw! Mysore (Yoga Morning School) Toegangskaart voor Yogapoint Members

31 Augustus 2023 – Krijg onbeperkt toegang tot de Mysore lessen van Yoga Morning School.

Meer blog & nieuws >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yogapoint Nijmegen en ontvang tijdelijk een GRATIS yogales!

Ontvang als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en andere community activiteiten.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen 
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl