Boek nu een gratis proefles zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga flyer Den Bosch

Boek nu een gratis proefles zwangerschapsyoga bij Yogapoint Den Bosch. Voordat je naar de eerste les komt, lees dan ook even deze informatie.

Een baby krijgen is een mooi en lang proces, waarbij er veel lichamelijke en hormonale veranderingen plaatsvinden. Zwangerschapsyoga kan erbij helpen om dit proces zo gezond mogelijk te doorstaan. De oefeningen in deze lessen zijn specifiek gericht op dames die in verwachting zijn en toekomstige mama’s zijn vanaf het 2e trimester (13 weken). Alles is uiteraard veilig voor jou en de baby en de lessen bieden onder andere de volgende voordelen:

  • Lichaam soepel houden
  • Leren van verschillende ademhalingstechnieken
  • Goed voor onder andere rug en bekkenbodem
  • Moment van rust en ontspanning voor jezelf samen met andere zwangere dames
  • Ontvangen van tips en oefeningen die je kunt gebruiken vóór en tijdens én na de bevalling
  • Fit blijven

Wanneer vindt de zwangerschapsyoga in Den Bosch plaats?

In het Paleiskwartier in Den Bosch kun je deze zwangerschapsyogalessen volgen onder leiding van docente Malin Jost. De lessen vinden plaats op woensdagen van 16.15u tot 17.30u. Vooraf vragen we je om een korte vragenlijst te beantwoorden over onder andere je gezondheid en eventuele klachten, zodat de yogadocente je beter kan begeleiden tijdens de les.  

Vanaf wanneer zwangerschapsyoga bij Yogapoint Den Bosch?

Tijdens de zwangerschap veranderen er veel processen in je lichaam. De drie trimesters hebben elk hun eigen kenmerken. Omdat het eerste trimester nog het meest kwetsbaar is en je energielevel meestal wat lager ligt, wordt aangeraden om vanaf het tweede trimester te starten met de zwangerschapsyoga. Vaak start je met een proefles en daarna kun je via een 8 rittenkaart verder deelnemen aan de lessen. Dit geeft je ook meer flexibiliteit, omdat je tijdens de zwangerschap een moment kunt hebben dat je wat meer rust nodig hebt en daarom die week geen yogales kunt volgen.

De zwangerschapsyoga vindt plaats in Den Bosch aan de Bordeslaan 475, tegenover de Kinepolis bioscoop. De locatie is makkelijk te bereiken en de yogazaal heeft alle verschillende yoga-attributen, zoals speciale kussens, blokken en stoelen, zodat je deze les ook tijdens de zwangerschap comfortabel kunt volgen. Aanmelden kan eenvoudig via de optie proefles of rittenkaart. Dit aanmelden kan ook via de tarievenpagina of via het lesrooster van Yoga Point Den Bosch. Heb je nog vragen? Mail of bel ons dan gerust via de onderstaande contactgegevens.

Yogapoint Den Bosch

Bordeslaan 475

info@yogapoint.nl

T. 030 – 2271617

Zwangerschapsyoga Den Bosch