Binnenkort: uitbreiding rooster op basis van jullie feedback!

28 December 2023

Binnenkort: uitbreiding rooster op basis van jullie feedback!

Beste leden,

Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor de respons op ons verzoek om feedback over het lesrooster. Jullie inbreng is van onschatbare waarde, en we hebben met veel enthousiasme alle suggesties gelezen. We zijn verheugd om jullie op de hoogte te stellen van enkele frisse veranderingen die we gaan doorvoeren in het nieuwe jaar, gebaseerd op jullie wensen.

Middaglessen rond 16.30 uur

Een van de meest voorkomende verzoeken was de introductie van middaglessen rond 16.30 uur. We begrijpen dat dit voor velen van jullie een gewenst tijdstip is, en we willen graag aan jullie behoeften voldoen. We zullen geleidelijk aan middaglessen toevoegen aan het rooster en hopen dat dit een positieve toevoeging zal zijn aan jullie yoga schema’s.

Ochtendlessen rond 8/9 uur

Een ander veelgehoord verzoek was de mogelijkheid van extra lessen in de vroege ochtend, specifiek rond 8/9 uur. Ook hier hebben we geluisterd naar jullie wensen en besloten om binnenkort op de dagen Maandag, Woensdag en Vrijdag, een try-out periode te starten voor vroege ochtendlessen. Als deze ochtendlessen snel populair worden, overwegen we ze zeker in ons vaste rooster op te nemen. Jullie enthousiasme en deelname zullen hierbij doorslaggevend zijn.

Pop-up lessen in het weekend

Om het aanbod nog verder uit te breiden, introduceren we ook pop-up lessen in het weekend, waardoor jullie de kans krijgen om je te verdiepen in verschillende aspecten van yoga. Deze lessen zijn toegankelijk met een membership! We starten in januari met een Acro Yoga pop-up les op 7 januari en een Chakra pop-up les op 28 januari.

Kundalini en Pilates

Vanwege de overweldigende vraag zijn we bovendien actief op zoek naar ervaren Kundalini en Pilates docenten om ons team te versterken. Hierover hopelijk snel meer.

We zijn erg enthousiast over deze ontwikkelingen en hopen dat ze bijdragen aan een nog betere ervaring voor jullie allemaal. Dank jullie wel voor jullie voortdurende steun en toewijding aan yogapoint!Namasté,

Frank, Yogapoint Nijmegen


Blog & Nieuws

Openingsactie wegens succes verlengd: 35% korting op Onbeperkt Yoga Membership

Om de opening van onze nieuwe studio Yogapoint de Vasim te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is verlengd tot 15 mei.

Begin 2 weken Yoga tijdens de mei vakantie voor 14,-

Nog nooit bij Yogapoint geweest? Probeer nu tijdelijk 14 dagen voor 14 euro.

Frank

Workshop Breathwork & Yoga Nidra door Frank op 26 Mei

Stap de diepte in met intensieve ademhaling technieken, waaronder de invloedrijke Wim Hof-methode, voor een transformerende reis. Yogapoint Members krijgen 10% korting!

Binnenkort: Bryce Delbridge Weekendworkshop

Tijdens deze weekendworkshop duik je diep in het aanpassen van jouw yogabeoefening, het afstemmen van je houding en het verbeteren van je gezondheid. Dit legt de basis voor Asana waardoor je jezelf kunt ontwikkelen in de diepere aspecten van yoga.

Jill’s Yoga Verhaal: Just Breathe

Gisteren volgde ik een ademles bij Yogapoint. Dat klinkt wat vreemd natuurlijk, les krijgen in ademen. Als er iets is dat wij mensen níet hoeven te leren, is dat het. Ademen is zo’n beetje het enige dat we zelf kunnen, al vanaf de dag van onze geboorte. Tot je erover gaat nadenken…

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl