Binnenkort: uitbreiding rooster op basis van jullie feedback!

28 December 2023

Binnenkort: uitbreiding rooster op basis van jullie feedback!

Beste leden,

Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor de respons op ons verzoek om feedback over het lesrooster. Jullie inbreng is van onschatbare waarde, en we hebben met veel enthousiasme alle suggesties gelezen. We zijn verheugd om jullie op de hoogte te stellen van enkele frisse veranderingen die we gaan doorvoeren in het nieuwe jaar, gebaseerd op jullie wensen.

Middaglessen rond 16.30 uur

Een van de meest voorkomende verzoeken was de introductie van middaglessen rond 16.30 uur. We begrijpen dat dit voor velen van jullie een gewenst tijdstip is, en we willen graag aan jullie behoeften voldoen. We zullen geleidelijk aan middaglessen toevoegen aan het rooster en hopen dat dit een positieve toevoeging zal zijn aan jullie yoga schema’s.

Ochtendlessen rond 8/9 uur

Een ander veelgehoord verzoek was de mogelijkheid van extra lessen in de vroege ochtend, specifiek rond 8/9 uur. Ook hier hebben we geluisterd naar jullie wensen en besloten om binnenkort op de dagen Maandag, Woensdag en Vrijdag, een try-out periode te starten voor vroege ochtendlessen. Als deze ochtendlessen snel populair worden, overwegen we ze zeker in ons vaste rooster op te nemen. Jullie enthousiasme en deelname zullen hierbij doorslaggevend zijn.

Pop-up lessen in het weekend

Om het aanbod nog verder uit te breiden, introduceren we ook pop-up lessen in het weekend, waardoor jullie de kans krijgen om je te verdiepen in verschillende aspecten van yoga. Deze lessen zijn toegankelijk met een membership! We starten in januari met een Acro Yoga pop-up les op 7 januari en een Chakra pop-up les op 28 januari.

Kundalini en Pilates

Vanwege de overweldigende vraag zijn we bovendien actief op zoek naar ervaren Kundalini en Pilates docenten om ons team te versterken. Hierover hopelijk snel meer.

We zijn erg enthousiast over deze ontwikkelingen en hopen dat ze bijdragen aan een nog betere ervaring voor jullie allemaal. Dank jullie wel voor jullie voortdurende steun en toewijding aan yogapoint!Namasté,

Frank, Yogapoint Nijmegen


Blog & Nieuws

Feestelijke Opening Yogapoint Nijmegen – De Vasim op 30 maart

Op Zaterdag 30 maart openen we met trots de deuren van onze nieuwe yogastudio, Yogapoint De Vasim in Nijmegen-West, en we willen jou van harte uitnodigen om samen met ons deze speciale dag te vieren. Geniet van gratis yogalessen en ontvang een goodiebag!

Workshop GYROKINESIS® op 24 maart

De GYROKINESIS® Methode is een bewegingsmethode die het hele lichaam aanspreekt, energiebanen opent, het zenuwstelsel stimuleert, het bewegingsbereik vergroot en functionele kracht creëert door ritmische, vloeiende bewegingssequenties. Het is een originele en unieke methode die beweging, ademhaling en mentale focus coördineert. Members krijgen 10% ledenkorting.

Workshop Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Cacao-Ceremonie met Sound Journey op 10 maart bij Yogapoint Nijmegen. Ceremoniële Cacao opent je hart en creëert diepe verbindingen, terwijl de Sound Journey met klankschalen, sjamanendrums en andere akoestische instrumenten je meeneemt op een reis van ontspanning en persoonlijke inzichten. Members krijgen 10% ledenkorting.

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yogapoint Nijmegen en ontvang tijdelijk een gratis proefles!

Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29, 6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl