Zoek je een 200 uur Yoga opleiding of wil je eerst ervaren of het wel iets voor je is? Wij bieden kort- en Een yoga opleiding volgen? Word yogadocent bij Yoga Point met onze 200 uur Yoga opleiding! Bij ons kun je zowel kort- en langdurige opleiding tot yogadocent volgen. Dit kan klassikaal, maar je kunt ook yoga lessen online volgen. Onze intensieve opleiding tot Hatha yogadocent wordt gegeven door professionele docenten. Al onze opleidingen zijn erkend. Wij zijn een Yoga Alliance Registered Yoga School. Onze opleidingslocatie is eenvoudig te bereiken, gezien wij in het midden van het land liggen. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn wij bereikbaar. Bij ons parkeer je gratis. Schrijf je direct in voor onze yoga opleiding of lees verder voor meer informatie over deze opleiding.

Yoga opleiding: basisopleiding

Na de 200 uur Yoga opleiding ben je een professionele yogadocent. De opleiding is verdeeld in Met onze yoga opleiding wordt je een erkend yogadocent. Onze opleiding is in diverse stadiums verdeeld. Zo is het hart van onze organisatie de basisopleiding tot Hatha yogadocent van 100 uur waar je de basis leert van het geven van yogalessen. Je leert welke diverse yogahoudingen (asana’s) er zijn, je leert over yogafilosofie, Ayurveda en anatomie. Ayurveda is ook wel een traditionele geneeswijze en vertelt over de kunst van een gezond, gelukkig en lang leven.

Vervolgopleiding

Na het voltooien van onze 100 uur Hatha yoga basisopleiding, kun je kiezen voor 100 uur extra, zodat je de 200 uur yoga opleiding gevolgd hebt. In de extra 100 uur wordt dieper ingegaan op de materie van de basisopleiding. Hierbij halen we jouw talenten naar boven, zodat je je kunt ontwikkelen tot een authentieke yogadocent. Wij gaan op zoek naar jouw stijl en unieke voorkeuren. Heb je de yoga opleiding van 200 uur afgerond, dan ben je een 200 uur erkend yogadocent. De meeste opleidingen die wij aanbieden vinden plaats in het weekend, op zaterdag of zondag. Gemiddeld zijn er twee opleidingsdagen per maand.

Uitgebreide yoga opleiding

Wil je nog meer kennis over yoga opdoen? Dan kun je ook kiezen voor de 500 uur yoga opleiding.Tijdens deze opleiding leer je alles wat nodig is om je leerlingen optimaal tijdens de yogales te kunnen ondersteunen.

Direct een yoga opleiding volgen? Neem contact op

Wil jij direct een yoga opleiding volgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de kosten of om je in te schrijven voor onze opleiding tot yogadocent. Je kunt ons telefonisch bereiken via 030 – 2271617 of mailen naar info@yogapoint.nl. Volg ook een yoga opleiding van Yoga Point en ontwikkel jezelf tot een krachtige en evenwichtige yogadocent.