Pilates Den Bosch

Pilates heeft veel voordelen die jouw leven ten goede komen:

Sterkere kernspieren: Pilates richt zich op het versterken van de kernspieren, wat niet alleen helpt bij het opbouwen van kracht en stabiliteit, maar ook bij het verbeteren van de houding.

Vermindert stress: Door de focus op de ademhalingstechnieken en het uitvoeren van specifieke bewegingen, kan pilates bijdragen aan het verminderen van stress en spanning in het lichaam.

Bevordert algeheel welzijn: Pilates kan helpen bij het verbeteren van de balans, flexibiliteit en coördinatie, wat bijdraagt aan een algeheel gevoel van welzijn.

Synergie met yoga: Pilates is een goede aanvulling op yoga.

Boek een pilates les via het lesrooster van een van onze studios.

Ben jij nieuw bij Yogapoint Den Bosch?

We heten je van harte welkom! Speciaal voor nieuwe leden bieden we een gratis yogales naar keuze. Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent. 

Onbeperkt Yoga Membership Voordelen

✔ Onbeperkt toegang tot alle lessen van alle Yogapoint studios in Nederland
✔ Gratis toegang tot meer dan 1200 online lessen van Yogapoint Online
✔ 10% korting op geselecteerde Yogapoint workshops & trainingen

Een groot aanbod aan Yoga & Pilates lessen in Den Bosch

Ben je op zoek naar ontspanning en rust? Of wil je meer soepelheid en energie? Van Vinyasa, Hatha en Ashtanga tot Yin, Yoga Nidra en zelfs zwangerschapsyoga, we bieden een groot aanbod met voor ieder wat wils!

Verdiep je kennis met onze Yoga Workshops in Den Bosch

We bieden verschillende soorten yoga workshops aan, waaronder Yoga Filosofie, Sound Healing, Cacao Ceremonies, Kundalini Yoga en de Wim Hof Methode. 

Word gecertificeerd Yogadocent met onze Yoga Opleidingen in Den Bosch

We bieden verschillende Yoga Opleidingen die voldoen aan de internationale standaarden en kwaliteitseisen van de Yoga Alliance.

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Krijg toegang tot alle Yogapoint locaties

We bieden verschillende yogastudios in Den Bosch, Dordrecht, Nijmegen, Utrecht en Woerden. Met een Yogapoint membership heb je toegang tot alle Yogapoint locaties en Online Yoga!

Yogalessen voor iedereen

Ben je op zoek naar goede, betaalbare yoga, meditatie of pilates lessen? Kom dan naar Yogapoint! Onze missie is om yoga toegankelijk maken voor iedereen.