Yoga Nidra in Nijmegen

Vind diepe ontspanning en verbeter je slaap met Yoga Nidra

Ontdek de transformerende kracht van Yoga Nidra bij Yogapoint Nijmegen. Ben je op zoek naar een yogatechniek die diepe ontspanning, stressvermindering en slaaprust bevordert? Kom dan naar Yogapoint Nijmegen voor Yoga Nidra lessen die je helpen om tot rust te komen en weer in balans te zijn.

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een diepe ontspanningstechniek die wordt uitgevoerd in een liggende positie. Tijdens een les word je begeleid door een instructeur om je aandacht te richten op verschillende delen van je lichaam, ademhaling en bewustzijn. Het doel is om een staat van diepe ontspanning te bereiken terwijl je nog steeds volledig bewust en alert blijft.

Deze yogastijl is ontworpen om toegang te krijgen tot het onderbewuste en helende transformatie te bevorderen. Het is een systematische en gestructureerde methode die verschillende stappen omvat, zoals het zetten van intenties, het visualiseren van beelden en het verkennen van sensaties en emoties. Door deze praktijk wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam gestimuleerd en kunnen fysieke, mentale en emotionele spanningen worden losgelaten.


Wat zijn de voordelen van Yoga Nidra?

Yoga Nidra biedt talrijke voordelen die zowel je fysieke als mentale welzijn ten goede komen. Door regelmatige beoefening van Yoga Nidra kun je de volgende voordelen ervaren:

  • Diepe ontspanning en stressvermindering: Het helpt om diepe ontspanning in het lichaam en de geest te ervaren, waardoor stress en spanning verminderen.
  • Bevordering van innerlijke heling: Het stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam en helpt bij het herstellen en revitaliseren van het lichaam en de geest.
  • Verbeterd slaappatroon: het kan helpen om de kwaliteit van je slaap te verbeteren, waardoor je uitgerust en verfrist ontwaakt.
  • Verhoogd bewustzijn en focus: Ontwikkel een diepere staat van bewustzijn en focus, waardoor je helderheid en mentale alertheid bevordert.
  • Innerlijke transformatie en zelfontdekking: Het nodigt uit tot zelfreflectie en kan leiden tot inzichten en persoonlijke groei.

Yoga Nidra bij Yogapoint Nijmegen

Wil je Yoga Nidra ervaren? Bij Yogapoint Nijmegen bieden we ontspannende lessen aan die je uitnodigen om diepe ontspanning en heling te ervaren. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, inclusief beginners. Kom naar Yogapoint Nijmegen en ontdek de helende effecten op zowel lichaam als geest.

★★★★★

“Fijne betrokken docenten, flexibele lestijden en afwisselende lessen. Heerlijk om met Hatha of Yin tot ontspanning te komen na een drukke werkdag of met Ashtanga actief met je lijf bezig te zijn. Daarnaast ook de mogelijkheid tot workshops door gastdocenten voor verdere verdieping. Al met al een fijne plek om yoga te beoefenen.”

– Renee L.

Blog & Nieuws

Openingsactie wegens succes verlengd: 35% korting op Onbeperkt Yoga Membership

Om de opening van onze nieuwe studio Yogapoint de Vasim te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is verlengd tot 15 mei.

Begin 2 weken Yoga tijdens de mei vakantie voor 14,-

Nog nooit bij Yogapoint geweest? Probeer nu tijdelijk 14 dagen voor 14 euro.

Frank

Workshop Breathwork & Yoga Nidra door Frank op 26 Mei

Stap de diepte in met intensieve ademhaling technieken, waaronder de invloedrijke Wim Hof-methode, voor een transformerende reis. Yogapoint Members krijgen 10% korting!

Binnenkort: Bryce Delbridge Weekendworkshop

Tijdens deze weekendworkshop duik je diep in het aanpassen van jouw yogabeoefening, het afstemmen van je houding en het verbeteren van je gezondheid. Dit legt de basis voor Asana waardoor je jezelf kunt ontwikkelen in de diepere aspecten van yoga.

Jill’s Yoga Verhaal: Just Breathe

Gisteren volgde ik een ademles bij Yogapoint. Dat klinkt wat vreemd natuurlijk, les krijgen in ademen. Als er iets is dat wij mensen níet hoeven te leren, is dat het. Ademen is zo’n beetje het enige dat we zelf kunnen, al vanaf de dag van onze geboorte. Tot je erover gaat nadenken…

Meer blog & nieuws >

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl