hatha yoga in Utrecht

Hatha yoga is één van de meest beoefende lessen in Utrecht. Dagelijks is er bij Yogapoint wel een hatha yoga klas te volgen. In Utrecht zijn er twee Yogapoint locaties; in Zuilen en op de Oudegracht. Daarnaast kun je met hetzelfde abonnement ook lessen volgen in Leidsche Rijn, Vleuten en Woerden.

Waarom Hatha Yoga bij Yogapoint Utrecht?

Hatha yoga is één van de meest toegankelijke lessen. Hoewel het per docent verschilt, zijn de lessen vrij rustig en ontspannen. Toch ben je ondertussen flink aan de soepelheid en flexibiliteit van je lichaam aan het werken. Daarnaast verbetert deze yogavorm je ademhaling en is het een moment voor jezelf waarin je tot rust komt. Een hatha yoga les kan best actief zijn, maar ontspanning speelt ook een belangrijke rol. Wil je echt meer beweging dan zijn andere vormen zoals ashtanga yoga, vinyasa yoga en poweryoga misschien meer geschikt voor je.

Vanaf de oprichting in 2010 verzorgt Yogapoint hatha yogalessen. Een aantal jaar later is ook de hatha yoga docent opleiding opgericht. Dit betekent dat er extra veel ervaring is met het geven van hatha yoga lessen in Utrecht en we het belang van deze yogavorm goed kennen. Daarnaast zijn al onze locaties voorzien van alle benodigdheden om een fijne hatha les te volgen. Zo zijn er blokken, bolsters en goede yogamatten aanwezig. Op de Oudegracht zijn er zelfs twee zalen waarin je yoga kunt beoefenen. De prijs bij Yogapoint is altijd scherp en je kunt met één abonnement overal deelnemen, zelfs bijvoorbeeld in Nijmegen, Den Bosch en aan alle online hatha yoga lessen.

Voor wie zijn deze lessen geschikt?

De hatha yoga lessen zijn geschikt voor iedereen. De lessen zijn vrij rustig en de drempel om te beginnen is laag. Toch ben je ook flink actief bezig met je lichaam en ademhaling. In het begin kan het nog wat lastig zijn om te ontspannen, maar dit wordt beter naarmate je langer deelneemt. Ook als je een blessure hebt, kun je vaak deelnemen aan de lessen. Informeer de docent dan wel even vooraf. Bekijk onze tarieven hier.

Yogapoint Oudegracht

Oudegracht 44 & 44 a/d Werf

info@yogapoint.nl

T. 030 – 2271617

Yogapoint Zuilen

Demkaweg 11, 3555 HW Utrecht

info@yogapoint.nl

T. 030 – 2271617