Goran Kavcic

Goran Kavcic

Hatha

Ervaar de helende kracht van Hatha yoga met Goran Kavcic bij Yogapoint Nijmegen. Als ervaren Hatha yogadocent biedt Goran een unieke reis naar innerlijke rust en balans. Met zijn diepgaande kennis en zorgzame benadering begeleidt hij je door de traditionele Hatha yogahoudingen en ademhalingstechnieken. Bij Goran ontwikkel je niet alleen flexibiliteit en kracht, maar ontdek je ook een dieper begrip van je lichaam en geest. Kom naar zijn lessen en dompel jezelf onder in de rustgevende wereld van Hatha yoga, onder de bekwame begeleiding van Goran Kavcic.

Goran Kavcic.

Goran Kavcic

Wat ben je voor persoon en wat is jouw achtergrond en historie als yogabeoefenaar en yogadocent?

Because of backproblems I started to practice yoga with a book in 1999. Since then I travelled 12 times to india and followed different teacher trainings. Still my fascination for this vast subject is growing from day to day and I’m happy to share my experiences

Wat inspireert jou in het beoefenen en onderwijzen van yoga?

It gives me freedom and peace within.

Welke yogastijl onderwijs je en wat kunnen studenten verwachten van jouw lessen?

I teach Hatha Yoga

Hatha Yoga in Nijmegen

Favoriete quote

Be here Now

★★★★★

“Door het diverse lesaanbod ben ik nog meer over verschillende yogastromen te weten gekomen. De docenten begeleiden de lessen op een persoonlijke manier met aandacht voor het individu en verschillende niveaus. Ik heb me vanaf het begin erg welkom gevoeld.”

– Linn B.

Blog & Nieuws

Yogapoint Vasim is geopend! Bekijk het nieuwe lesrooster

Yogapoint Vasim is geopend! Ontdek ons gloednieuwe lesrooster en boek jouw eerste les. We hopen je snel in onze nieuwe studio te ontvangen. 

Openingsactie: 35% korting op Onbeperkt Yoga Lidmaatschap

Om de opening van onze nieuwe studio te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is alleen beschikbaar in april. 

Yogadocent Riche is teruggekeerd van India en terug op het rooster

Yogadocent Riche is terug van haar spirituele reis in India en staat weer klaar om haar wijsheid te delen. Voeg haar lessen snel toe aan je agenda en laat je inspireren door haar ervaringen.

Allerlaatste kans! Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding met Frank & Marije start op 19 april!

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Je kan beginnen met 50-uur voor verdieping, en daarna beslissen of je de volledige 200 uur wil doen om yogadocent te worden.

Jill’s Yoga Verhaal: Het lichaam houdt de score bij*

Leer van Jill’s inzichten en ervaringen terwijl ze haar reis door yoga en mindfulness deelt. Ontdek nieuwe perspectieven en laat je inspireren om je eigen yogapraktijk te verdiepen.

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl