Adres: Strijkviertel 26, 3454 PM De Meern. LESROOSTER klik hier

Yoga Point Leidsche Rijn is het beginpunt en eindpunt voor het opdoen van geestelijke en lichamelijke gezondheid, kracht en stabiliteit. Dankzij een breed onderlegd docententeam kunnen we mensen zeven dagen in de week een keuze bieden uit veel gevarieerde lessen. Iedereen is welkom om mee te delen in de passie van dit docententeam.

Yoga Point Leidsche Rijn bevindt zich aan de rand van Leidsche Rijn, vlakbij de recreatieplas Strijkviertel in De Meern. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (3 minuten lopen). S’avonds en in het weekend gratis parkeren voor de deur. Overdag op werkdagen kun je (gratis) parkeren in de buurt. Eenmaal binnen verwelkomen we u bij Yoga Point Leidsche Rijn met de rust en focus die u van ons mag verwachten. De ontvangstruimte op de eerste verdieping is huiselijk en warm, de yogazaal is licht, ruim en van alle gemakken voorzien. We gebruiken de hoog aangeschreven Manduka Pro-Lite yogamatten die na iedere les worden schoongemaakt. Ter ondersteuning van de houdingen liggen er yogabolsters, yogablokken en riemen klaar. Wij zetten in op het optimaliseren van de voorzieningen zodat al uw aandacht kan uitgaan naar de les.

Geïnteresseerden kunnen zich direct online aanmelden voor een proefles, of via onze website en het lesrooster (link) verder ontdekken welke lessen we aanbieden. Wie zich eenmaal heeft aangemeld vindt in dat rooster ruime mogelijkheid om lessen uit te kiezen op tijd en intensiteit. Contact opnemen kan natuurlijk ook.

Ga naar de homepagina