LESROOSTERS klik hier: OUDEGRACHT / ZUILEN

Yoga is goed voor lichaam en geest. Yoga Point in Utrecht is vertegenwoordigd met meerdere studio’s: 1 op de Oude Gracht (2 shala’s) en 1 in Zuilen. Het zijn professionele en moderne yoga studio’s waar u verschillende vormen van yoga kunt beoefenen. Wij zijn bereikbaar voor iedereen die graag Yoga wil doen. Beginner of gevorderd? Iedereen kan terecht bij Yoga Point in Utrecht.

Wie Yogalessen volgt bij Yoga Point in Utrecht geniet van de bijzondere eigenschappen van Yoga. Yoga heeft invloed op zeer veel verschillende delen van uw lichaam, brengt rust en ontspanning. In de yogalessen van Yoga Point komt ook het evenwicht aan bod. Yoga is goed voor zowel uw fysieke als geestelijke gestel.

In ons lesrooster ziet u wanneer welke lessen gegeven worden in onze Yoga studio’s in Utrecht. We geven u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een proefles te volgen zodat u kan ontdekken of Yoga bij u past. We bieden verschillende vormen van yoga aan. Denk hierbij aan zwangerschapsyoga, yoga pilates balance, hatha yoga, yin yoga, recovery yoga, kinderyoga , seniorenyoga, bedrijfsyoga en yoga privélessen. U ziet, voor ieder wat wils bij Yoga Point in Utrecht. Verder kunt u bij ons een Yoga docent opleiding volgen en kunt u online aan Yoga lessen deelnemen.

Kijk snel verder op de website voor ons aanbod en mogelijkheden. U bent uiteraard van harte welkom voor een proefles of meer informatie. U kunt ons altijd een een email sturen via info@yogapoint.nl

Ga naar Homepage Yogapoint