Lesrooster Oudegracht Lesrooster Zuilen

Yoga in Utrecht beoefenen? Yoga ontdek je bij Yoga Point. Wij beschikken over een stijlvolle en professionele yogastudio waar wij verschillende vormen van yoga aanbieden. Of je nu een beginner bent of al meer gevorderd, bij onze yogastudio is iedereen van harte welkom! Onze geschoolde docenten bieden optimale ondersteuning bij het uitoefenen van yoga. En via onze speciale yoga opleiding kun je je ook zelf tot yogadocent laten omscholen. Bovendien kun je bij onze yogastudio verschillende workshops en cursussen volgen, waardoor er voor ieder wat wils is. Meld je nu aan voor een proefles yoga in Utrecht of lees verder om meer te weten te komen over onze yogastudio en de yogalessen die wij aanbieden.

Aanbod yogalessen

Doe je yoga in Utrecht, dan heeft dit zowel jouw lichaam als geest veel voordelen te bieden. Van origine komt yoga uit India en inmiddels is het breed omarmd in Nederland. Beoefen je yoga op de juiste manier, dan zorgt dit voor vele positieve veranderingen. Mensen die last hebben van stress ervaren dat ze zich mentaal beter voelen tijdens en na het uitoefenen van yoga. Ook merken ze dat hun lichaam sterker wordt vanwege de verschillende soorten oefeningen die in onze lessen worden uitgevoerd. In onze lessen kom je erachter wat ware rust en ontspanning is en zal je snel te weten komen wat yoga voor jou kan betekenen. 

Yogales bij jou in de buurt

Kies je voor yoga in Utrecht bij Yoga Point, dan is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt te vinden. Onze locaties bevinden zich namelijk in diverse steden in Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld ook yoga in Woerden beoefenen of in Dordrecht. Je bent altijd verzekerd van hoge kwaliteit yogalessen van topdocenten. Bij ons is het niet alleen mogelijk om op locatie yogales te volgen. Je kunt ook kiezen je yogalessen online te volgen. Tevens kunnen een aantal abonnementen tussentijds worden stilgezet.

Proefles Yoga in Utrecht volgen? Schrijf je in

Wil jij een proefles yoga in Utrecht volgen? Schrijf je dan nu in bij Yoga Point en bekijk ons lesrooster voor de soorten yogalessen en de actuele lestijden. Wil je meer weten over onze yogalessen of heb je een andere vraag? In dat geval kun je bellen naar 030 – 2271617 of een mail sturen naar info@yogapoint.nl. Ga voor optimale balans en kom ook  yoga in Utrecht volgen.

200-uur Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher Training 2024

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Of wil je jouw passie voor Ashtanga Vinyasa Yoga overbrengen op anderen, omdat je er zelf zoveel aan hebt gehad? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou.