Helga Verheugd

Helga Verheugd

Hatha, Sivananda en YIn

Helga Verheugd is een ervaren yogadocente die gespecialiseerd is in Hatha, Sivananda en Yin yoga. Met Hatha yoga kun je werken aan het versterken en versoepelen van het lichaam, terwijl Sivananda yoga zich richt op een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Yin yoga biedt een diepe ontspanning en herstel voor zowel lichaam als geest. Kom naar de lessen van Helga Verheugd en ontdek de diversiteit en voordelen van Hatha, Sivananda en Yin yoga onder haar deskundige begeleiding.

Helga Verheugd

Zwangerschapsyoga Nijmegen

Wat ben je voor persoon en wat is jouw achtergrond en historie als yogabeoefenaar en yogadocent?

“Ik beoefen inmiddels 24 jaar yoga, waarvan de laatste 5 jaar yogadocent. Vanuit mijn dansachtergrond kreeg yoga m’n aandacht, omdat het lichaam een eigen taal spreekt die mij fascineert.
Opgeleid in Yoga & Dans, Sivananda yoga, Critical Alignment en Trauma Sensitieve yoga en yoga nidra, heeft het laatste jaar yin yoga mijn interesse.”

Wat inspireert jou in het beoefenen en onderwijzen van yoga?

In yoga brengen we het fysieke lichaam in zodanige houdingen, waarmee het energetische lichaam eveneens wordt aangesproken. Middels ademhaling is yoga voor mij een ‘meditatie in beweging’. Deze verinnerlijking van de practice van yoga is waar het voor mij over gaat. Steeds weer opnieuw.

Welke yogastijl onderwijs je en wat kunnen studenten verwachten van jouw lessen?

Bij Yogapoint Nijmegen geef ik Hatha yoga, Sivananda yoga en Yin yoga op dit moment. Mijn hatha lessen zijn gevarieerd en qua intensiteit veelal gericht op ontspanning.

Favoriete quote

“Mogen alle wezens in alle werelden gelukkig zijn.”

★★★★★

“Door het diverse lesaanbod ben ik nog meer over verschillende yogastromen te weten gekomen. De docenten begeleiden de lessen op een persoonlijke manier met aandacht voor het individu en verschillende niveaus. Ik heb me vanaf het begin erg welkom gevoeld.”

– Linn B.

Blog & Nieuws

Yogapoint Vasim is geopend! Bekijk het nieuwe lesrooster

Yogapoint Vasim is geopend! Ontdek ons gloednieuwe lesrooster en boek jouw eerste les. We hopen je snel in onze nieuwe studio te ontvangen. 

Openingsactie: 35% korting op Onbeperkt Yoga Lidmaatschap

Om de opening van onze nieuwe studio te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is alleen beschikbaar in april. 

Yogadocent Riche is teruggekeerd van India en terug op het rooster

Yogadocent Riche is terug van haar spirituele reis in India en staat weer klaar om haar wijsheid te delen. Voeg haar lessen snel toe aan je agenda en laat je inspireren door haar ervaringen.

Allerlaatste kans! Ashtanga Vinyasa Yoga Opleiding met Frank & Marije start op 19 april!

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Je kan beginnen met 50-uur voor verdieping, en daarna beslissen of je de volledige 200 uur wil doen om yogadocent te worden.

Jill’s Yoga Verhaal: Het lichaam houdt de score bij*

Leer van Jill’s inzichten en ervaringen terwijl ze haar reis door yoga en mindfulness deelt. Ontdek nieuwe perspectieven en laat je inspireren om je eigen yogapraktijk te verdiepen.

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl