Janneke Haring

Janneke Haring

Yin

Ontdek de diepgaande rust en ontspanning van Yin yoga met Janneke Haring bij Yoga Point Nijmegen. Met haar deskundige begeleiding leer je de kalme en meditatieve houdingen van Yin yoga te omarmen, waardoor je diepe ontspanning, flexibiliteit en balans ontwikkelt. Kom naar Yoga Point Nijmegen en ervaar de transformerende effecten van Yin yoga onder de zorgzame leiding van docent Janneke Haring.


Yin Yoga in Nijmegen

Wat ben je voor persoon en wat is jouw achtergrond en historie als yogabeoefenaar en yogadocent?

Ik ontdekte yoga op een moment dat ik mezelf volledig voorbij gerend was. En er letterlijk door omviel. Yoga was voor mij dé manier om ontspanning te vinden. Om mijn gestreste lichaam en geest tot rust te brengen. Om contact te maken met mijn lijf, adem, mijn gevoel en te kunnen ervaren wat ik zelf echt belangrijk vind. In plaats van me laten leiden door verwachtingen van anderen. En de balans in mezelf terug te vinden. 

Dit wil ik graag met jou delen! Ik wil jou helpen om beter in je vel te zitten. Om een moment uit het dagelijks leven te stappen en te kiezen voor jezelf. Om naar binnen te keren, te voelen hoe het écht met je gaat. Een moment van ontspanning en rust. Zodat je bewuste en gezonde keuzes kunt maken. Leven naar wat jij belangrijk vindt.


Wat inspireert jou in het beoefenen en onderwijzen van yoga?

Het woord ‘yoga’ betekent in het Sanskriet ‘eenheid’ of ‘verbinding’. De mind staat niet los van het lichaam, het lichaam niet van de mind. De verbinding tussen alle lagen, lichaam geest en ziel, vormt voor mij het geheel. Yoga helpt mij om de verbinding te maken met alle lagen van mezelf. Om minder vanuit mijn hoofd te leven en meer naar lijf, gevoel en intuïtie te luisteren.

Welke yogastijl onderwijs je en wat kunnen studenten verwachten van jouw lessen?

Inmiddels ben ik yogadocent gespecialiseerd in yin yoga, hatha yoga en yoga nidra. In mijn yogalessen help ik je om naar binnen te keren. Om verbinding te maken met de verschillende lagen van jezelf. Om te voelen wat jij nodig hebt om in balans te komen of je balans te behouden. 

In de lessen gebruik ik regelmatig oefeningen vanuit mijn achtergrond als psycholoog. Ik neem je mee in de westerse en oosterse kijk op gezondheid en welzijn. Ik geef je verschillende opties in de houdingen, zodat jij kunt voelen waar je grenzen liggen en de houding kan aanpassen aan jouw lijf. Ieder lijf is namelijk een yogalijf. 

Favoriete quote

“The quieter you become, the more able you are to hear”. – Rumi

★★★★★

“Door het diverse lesaanbod ben ik nog meer over verschillende yogastromen te weten gekomen. De docenten begeleiden de lessen op een persoonlijke manier met aandacht voor het individu en verschillende niveaus. Ik heb me vanaf het begin erg welkom gevoeld.”

– Linn B.

Blog & Nieuws

Early Bird tickets: 13 Oktober – Mini Yoga Retraite in Nijmegen

27 Augustus 2023 – Geniet van een avond met Yoga, ademwerk, meditatie, een vegetarisch Indiaas diner en een dansfeest met dj MERU.

Septemberkorting: tot 25% korting op Onbeperkt Yoga

1 September 2023 – Heel September bieden we onze memberships aan voor een zachte prijs. 

Ashtanga Mysore

Nieuw! Mysore (Yoga Morning School) Toegangskaart voor Yogapoint Members

31 Augustus 2023 – Krijg onbeperkt toegang tot de Mysore lessen van Yoga Morning School.

Meer blog & nieuws >

Onbeperkt Yoga voor 14 euro

Speciale aanbieding voor nieuwe leden

Ontdek onze yogalessen, de docenten en de studio en geniet onbeperkt van de voordelen van Yoga


  • Onbeperkt toegang tot alle yogalessen
  • Geldig voor twee weken na aankoop
  • Voor slechts 14 euro
  • Alleen voor nieuwe leden

*Het product loopt automatisch af, je zit dus nergens aan vast. Na afloop van je introductieperiode ontvang je een aantrekkelijk vervolg aanbod!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Yogapoint Nijmegen en ontvang tijdelijk een GRATIS yogales!

Ontvang als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en andere community activiteiten.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen 
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl