Janneke Haring

Janneke Haring

Yin

Ontdek de diepgaande rust en ontspanning van Yin yoga met Janneke Haring bij Yoga Point Nijmegen. Met haar deskundige begeleiding leer je de kalme en meditatieve houdingen van Yin yoga te omarmen, waardoor je diepe ontspanning, flexibiliteit en balans ontwikkelt. Kom naar Yoga Point Nijmegen en ervaar de transformerende effecten van Yin yoga onder de zorgzame leiding van docent Janneke Haring.


Yin Yoga in Nijmegen

Wat ben je voor persoon en wat is jouw achtergrond en historie als yogabeoefenaar en yogadocent?

Ik ontdekte yoga op een moment dat ik mezelf volledig voorbij gerend was. En er letterlijk door omviel. Yoga was voor mij dé manier om ontspanning te vinden. Om mijn gestreste lichaam en geest tot rust te brengen. Om contact te maken met mijn lijf, adem, mijn gevoel en te kunnen ervaren wat ik zelf echt belangrijk vind. In plaats van me laten leiden door verwachtingen van anderen. En de balans in mezelf terug te vinden. 

Dit wil ik graag met jou delen! Ik wil jou helpen om beter in je vel te zitten. Om een moment uit het dagelijks leven te stappen en te kiezen voor jezelf. Om naar binnen te keren, te voelen hoe het écht met je gaat. Een moment van ontspanning en rust. Zodat je bewuste en gezonde keuzes kunt maken. Leven naar wat jij belangrijk vindt.


Wat inspireert jou in het beoefenen en onderwijzen van yoga?

Het woord ‘yoga’ betekent in het Sanskriet ‘eenheid’ of ‘verbinding’. De mind staat niet los van het lichaam, het lichaam niet van de mind. De verbinding tussen alle lagen, lichaam geest en ziel, vormt voor mij het geheel. Yoga helpt mij om de verbinding te maken met alle lagen van mezelf. Om minder vanuit mijn hoofd te leven en meer naar lijf, gevoel en intuïtie te luisteren.

Welke yogastijl onderwijs je en wat kunnen studenten verwachten van jouw lessen?

Inmiddels ben ik yogadocent gespecialiseerd in yin yoga, hatha yoga en yoga nidra. In mijn yogalessen help ik je om naar binnen te keren. Om verbinding te maken met de verschillende lagen van jezelf. Om te voelen wat jij nodig hebt om in balans te komen of je balans te behouden. 

In de lessen gebruik ik regelmatig oefeningen vanuit mijn achtergrond als psycholoog. Ik neem je mee in de westerse en oosterse kijk op gezondheid en welzijn. Ik geef je verschillende opties in de houdingen, zodat jij kunt voelen waar je grenzen liggen en de houding kan aanpassen aan jouw lijf. Ieder lijf is namelijk een yogalijf. 

Favoriete quote

“The quieter you become, the more able you are to hear”. – Rumi

★★★★★

“Door het diverse lesaanbod ben ik nog meer over verschillende yogastromen te weten gekomen. De docenten begeleiden de lessen op een persoonlijke manier met aandacht voor het individu en verschillende niveaus. Ik heb me vanaf het begin erg welkom gevoeld.”

– Linn B.

Blog & Nieuws

Openingsactie wegens succes verlengd: 35% korting op Onbeperkt Yoga Membership

Om de opening van onze nieuwe studio Yogapoint de Vasim te vieren bieden we 35% korting op een Onbeperkt Yoga Membership! De actie is verlengd tot 15 mei.

Begin 2 weken Yoga tijdens de mei vakantie voor 14,-

Nog nooit bij Yogapoint geweest? Probeer nu tijdelijk 14 dagen voor 14 euro.

Frank

Workshop Breathwork & Yoga Nidra door Frank op 26 Mei

Stap de diepte in met intensieve ademhaling technieken, waaronder de invloedrijke Wim Hof-methode, voor een transformerende reis. Yogapoint Members krijgen 10% korting!

Binnenkort: Bryce Delbridge Weekendworkshop

Tijdens deze weekendworkshop duik je diep in het aanpassen van jouw yogabeoefening, het afstemmen van je houding en het verbeteren van je gezondheid. Dit legt de basis voor Asana waardoor je jezelf kunt ontwikkelen in de diepere aspecten van yoga.

Jill’s Yoga Verhaal: Just Breathe

Gisteren volgde ik een ademles bij Yogapoint. Dat klinkt wat vreemd natuurlijk, les krijgen in ademen. Als er iets is dat wij mensen níet hoeven te leren, is dat het. Ademen is zo’n beetje het enige dat we zelf kunnen, al vanaf de dag van onze geboorte. Tot je erover gaat nadenken…

Meer blog & nieuws >

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Is Yoga helemaal nieuw voor jou?

Of je nou beginner bent of al meer gevorderd, bij Yogapoint ben je welkom, precies zoals je bent.

Wil je graag weten hoe je kunt beginnen met Yoga? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en ontvang een gratis yogales naar keuze

Schrijf je hier in en ontvang een gratis yogales naar keuze. Met onze nieuwsbrief ontvang je als eerste updates over speciale aanbiedingen, nieuwe evenementen, workshops en yoga inspiratie. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

* verplicht

Heb je verder nog vragen?

Bekijk onze FAQ of neem gerust contact met ons op.

We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om je binnenkort bij Yogapoint Nijmegen te zien. 

Yogapoint Nijmegen – Centrum
Van Welderenstraat 29
6511 LP Nijmegen

info@yogapoint.nl
+31 6 24343469
yogapoint.nl