LESROOSTER klik hier

Yoga Point, in het centrum van Nijmegen, biedt een ruim en gevarieerd aanbod aan lessen aan. Wilt u uw lichaam sterker en flexibeler maken, of zoekt u juist rust en ontspanning? Dan is Yoga wellicht iets voor u! Bij Yoga Point, in de omgeving van Nijmegen, bieden wij u verschillende soorten yoga- en pilateslessena aan die goed zijn voor lichaam en geest.

Waarom zou ik yogalessen gaan volgen?

Dat is een vraag die we regelmatig krijgen. In de eerste plaats omdat yoga geschikt is voor iedereen, van Nijmegen en Woerden tot de rest van Nederland. En of u nu een beginner bent of al vele jaren yogalessen heeft gevolgd. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen te noemen. Bijvoorbeeld om uw ademhaling te verbeteren, om uw spieren te ontspannen, om uw concentratie te vergroten en om uw flexibiliteit te verbeteren. Waarom u ook yoga nodig heeft, het biedt vast en zeker verlichting voor u.

Verschillende yogalessen

Bij Yoga Point bieden we lessen yoga aan o.a. voor mensen uit Nijmegen en omstreken. Welke les het beste bij u past, is moeilijk vooraf te zeggen. Daarom kunt u bij ons een flexibel abonnement afsluiten én hebben we een uitgebreid lesrooster, zodat u elke les een keer kunt proberen. Het ervaren van een les is de beste manier om te achterhalen welke methode het beste voor u is. Enkele voorbeelden uit ons zeer ruime lesaanbod: Ashtanga Yoga, Power Yoga, Yin Yoga, Easy Flow Yoga, maar ook Kinderyoga.

Uiteraard bent u van harte welkom om een proefles te volgen in één van de verschillende disciplines in yoga. Of u nu in Nijmegen, Utrecht of elders in Nederland woont. Met meerdere vestigingen is er altijd wel één bij u in de buurt. Neem contact op voor meer informatie of laat een bericht achter via het contactformulier.