Zoek je een 200 uur Yoga opleiding of wil je eerst ervaren of het wel iets voor je is? Wij bieden kort- en langdurende opleidingen tot yogadocent. Kies je voor een 200 uur Yoga opleiding? De intensieve opleiding tot Hatha Yoga docent wordt gegeven door onze professionele docenten. Uiteraard is de opleiding erkend en wordt deze gegeven bij een Yoga Alliance Registered Yoga School.  De opleidingslocatie ligt centraal gelegen in het midden van het land. Makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt zelfs gratis parkeren. Wil je meer weten over de 200 uur Yoga opleiding? Neem dan contact met ons op voor extra informatie.

Basisopleiding

Na de 200 uur Yoga opleiding ben je een professionele yogadocent. De opleiding is verdeeld in verschillende stadia. Het hart is de basisopleiding van 100 uur (Hatha) waar je de basis leert van het yogales geven. Zo leer je meer over de verschillende yogahoudingen (asana’s), anatomie, de yogafilosofie en Ayurveda. Dit is een traditionele geneeswijze en wordt ook wel de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven genoemd.

Vervolgopleiding

Als je deze basisopleiding hebt voltooid, kun je nog eens ruim 100 uren volgen zodat je de 200 uur Yoga opleiding hebt gevolgd. In deze vervolgopleiding wordt dieper ingegaan op de materie uit de basisopleiding. Het doel is om jouw talenten naar boven te halen zodat je een authentieke docent wordt. Daarvoor gaan we op zoek naar jouw voorkeuren en je unieke stijl. Na afronding van de 200 uur Yoga opleiding ben je een volleerd en professioneel yogadocent. De meeste opleidingen vinden plaats in het weekend op zaterdag of zondagmiddag. Er zijn gemiddeld twee opleidingsdagen per maand.

Uitbreiding

Als je nog meer specialisatie zoekt kun je de opleiding ook uitbreiden naar 500 uur. Deze training biedt alles wat je nodig hebt om je leerlingen optimaal te ondersteunen tijdens de yogalessen. En sinds kort bieden we ook een 200-urige Ashtanga/Power Yoga opleiding aan. Deze opleiding duurt een jaar en is ook gecertificeerd volgens de richtlijnen van Yoga Alliance Registered Yoga School.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de 200 uur Yoga opleiding en ben je benieuwd of het iets voor je is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of klik hier. We kunnen je dan ook meer informatie geven over de inhoud en de kosten van de opleiding.