Wil je een 500 uur Yoga opleiding volgen? Dat kan bij ons. Deze 300-uur opleiding voor gevorderden is een verdiepingsopleiding die aansluit op de vooropleiding van 200 uur. Deze twee opleidingen tellen samen als een complete 500 uur Yoga opleiding. Tijdens deze beroepsopleiding leer je nog meer over de teEen 500 uur yoga opleiding doen? Kies voor een uitgebreide opleiding tot yogadocent bij Yoga Point! Wij bieden zowel korte- als langdurige opleidingen tot yogadocent aan. Je kunt yoga online lessen of klassikale lessen bij ons volgen. Al onze opleidingen worden gegeven door professionele docenten die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Bovendien zijn wij een Yoga Alliance Registered Yoga School en bieden wij alleen erkende opleidingen aan. Onze locatie is eenvoudig via het openbaar vervoer en met de auto te bereiken. Wij liggen namelijk in het midden van het land. Ook parkeer je bij ons gratis voor de deur. Schrijf je nu in voor onze 500 uur yoga opleiding of lees verder voor meer informatie over de inhoud van deze yoga opleiding.

Yoga basisopleiding

Met onze 500 uur yoga opleiding kun je uitgroeien tot een professionele yogadocent. Met onze basisopleiding van 500 uur leer je alles over het geven van yogalessen. Dit onder begeleiding van onze professionele docenten. Je leert de diverse yogahoudingen (asana’s), maar ook over anatomie, yogafilosofie en Ayurveda. Ayurveda is een traditionele geneeswijze en bestaat uit de kunst van een lang, gezond en gelukkig leven.

Yoga verdiepingsopleiding

De nadruk van de 500 uur Yoga opleiding ligt op individueel leren en het begeleiden van anderen. Hoe je dMet onze 500 uur yoga opleiding kun je uitgroeien tot een professionele yogadocent. Met onze basWil je met deze 500 uur yoga opleiding meer de verdieping in? Dan raden wij onze
300 uur yoga verdiepingsopleiding zeker aan. Het bestaat uit verschillende verdiepingsmodules. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die al even met yoga bezig is en het doel heeft zich meer in de achtergrond hiervan te verdiepen. Ook yogadocenten die losse modules volgen en over een afgeronde 100 uur of 200 uur yoga opleiding beschikken, hebben hiermee een mooi vervolg aan hun opleiding. Hierbij maakt het niet uit of je een Power-, Ashtanga-, Hatha- of Yin yoga opleiding gedaan hebt. Je bent van harte welkom! Ervaring met lesgeven is een pré, maar geen vereiste. Mocht je toch twijfelen aan je ervaring, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Volg onze 500 uur yoga opleiding

Wil je je voor onze 500 uur yoga opleiding aanmelden? Neem dan nu contact met ons op en schrijf je in voor onze yoga opleiding. Je kunt telefonisch contact opnemen via 030 – 2271617 of mailen naar info@yogapoint.nl. Ook als je vragen hebt over de kosten van deze opleiding, staan we je graag te woord. Kies ook voor onze 500 uur yoga opleiding en maak de keuze voor de meest uitgebreide opleiding tot yogadocent!

Ook interessant:

200-uur Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher Training 2024

Beoefen je Ashtanga Vinyasa Yoga en voel je de behoefte om je practice te verdiepen? Of wil je jouw passie voor Ashtanga Vinyasa Yoga overbrengen op anderen, omdat je er zelf zoveel aan hebt gehad? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou.