Thuis yoga doen houd je geestelijk in balans. Bij Yoga Point kun je online yogalessen volgen. Je kunt het doen wanneer het jou uitkomt en je kunt de oefeningen aanpassen aan je eigen behoeften. Als je een stressvolle dag achter de rug hebt, wil je waarschijnlijk vooral ontspannende oefeningen doen. Heb je juist energie nodig, dan ga je eerder voor een pittige les. Bij Yoga Point zie je in een oogopslag wat de intensiteit van de yogales is. Zo maak je snel een makkelijk een keuze en kun je thuis aan de slag met yoga.

Thuis yoga, de voordelen

Thuis yoga volgen heeft veel voordelen. Zo kun je lessen volgen wanneer het jou uitkomt. Soms ben je niet in de gelegenheid om naar de yogastudio te komen. Of je wilt gewoon ongestoord je yogales volgen. Dan is thuis yoga de ideale oplossing. Je kunt ‘s ochtends vroeg, bijvoorbeeld voordat je naar je werk gaat, een les met lichte oefeningen volgen. Of ‘s avonds op een moment dat het jou uitkomt. Je logt in op het systeem van Yoga Point, kiest een les uit, en je kunt beginnen. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, tablet of smart-tv en je yogamatje.

Yoga thuis, hoe werkt het?

Yoga Point heeft verschillende yogastudio’s door het hele land, van Utrecht tot Den Bosch, er is altijd wel een yogastudio bij jou in de buurt. Wil je toch liever thuis yoga volgen? Schrijf je dan in voor de online lessen via onze site. Dat kun je zelf doen via het reserveringssysteem. Kies een les uit die je wilt volgen, je kunt lessen volgen bij al onze yogastudio’s. Sommige lessen worden live gegeven, je kunt deze niet later terugkijken. Dat staat duidelijk aangegeven. Ook staat er duidelijk aangegeven door welke yogadocent de les gegeven wordt en hoe hoog de intensiteit is. Ga je voor een les met power yoga of kies je voor iets meer ontspanning? Wekelijks komen er tientallen nieuwe lessen online, voor zowel beginners als gevorderden. De keuze is dus zeer uitgebreid.

Yoga werkt ontspannend

Last van stress of een opgejaagd gevoel? Doe dan eens aan yoga en je zult merken dat de stress zienderogen afneemt. Zelfs wetenschappers zijn erover uit: yoga is goed voor lichaam en geest. Het maakt beiden sterker en werkt ontspannend. Na een stressvolle dag brengt yoga ontspanning. Ruim een half miljoen Nederlanders staan regelmatig op een yogamatje. Yoga is niet voor niets zo populair, het maakt je soepeler en sterker. En het zorgt voor een weldadig en rustgevend gevoel. Ervaar het zelf en vraag een gratis proefles aan.

Yoga Point

Bij Yoga Point bieden we dagelijks verschillende lessen yoga aan, voor beginners en gevorderden. Je kunt de lessen online volgen, maar ook bij een van onze studio’s in heel Nederland. Wil je kijken of yoga iets voor je is? Vraag dan een gratis proefles aan. Het is ook mogelijk om thuis yoga te volgen op een tijd en plaats die jou het beste uitkomt. Wil je meer informatie over thuis yoga? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.