Wil je yoga online volgen? Dat kan bij Yoga Point. Soms wil je wel yogalessen volgen, maar heb je niet de tijd om steeds op vaste tijden naar de yogastudio te gaan. Of je wilt lekker thuis je eigen ding doen zonder gestoord te worden door anderen. Dan is yoga online volgen de perfecte oplossing. Rol thuis je matje uit, bijvoorbeeld in de woonkamer of bij lekker weer in de tuin, pak je tablet, smartphone of laptop en je bent klaar. Wil je nog duidelijker beeld? Stream de online yogales dan naar je televisie en je kunt genieten van groot beeld.

Eenvoudig yogalessen online volgen

Bij Yoga Point hebben we een grote database met verschillende yogalessen. Het is ook mogelijk om live yoga online te volgen. Deze video’s zijn later niet meer terug te kijken en alleen te zien op het moment van lesgeven. Yoga Point werkt alleen met professionele yogadocenten dus je bent, ook online, verzekerd van een les van hoge kwaliteit. In de video’s geven ze duidelijke instructies. De lessen bestaan niet uit hoe je losse houdingen leert, maar je gaat aan de slag met een complete cursus waarin je alles leert wat je moet weten over yoga. Als je vragen hebt, kun je die altijd stellen. Onze yogadocenten helpen graag. Op je eigen tempo krijg je privéles op afstand.

Yoga online, hoe werkt het?

Yoga Point heeft verschillende yogastudio’s door het hele land, van Amsterdam tot Den Bosch, er is altijd wel een yogastudio bij jou in de buurt. Wil je liever thuis yoga volgen? Schrijf je dan in voor de online lessen. Dat kun je heel eenvoudig zelf doen via het reserveringssysteem. Je kunt vervolgens een yogales volgen bij alle yogastudio’s. Er worden wekelijks tientallen lessen online gezet. Je ziet in een oogopslag waar de les uit bestaat en door welke yogadocent deze gegeven wordt. Wil je bijvoorbeeld power yoga of pilates volgen, kijk dan in het lesschema wanneer het gegeven wordt.

Yoga werkt ontspannend

Ruim een half miljoen Nederlanders staan regelmatig op een yogamatje. Yoga is niet voor niets zo populair, het maakt je soepeler en sterker. En het zorgt voor een weldadig en rustgevend gevoel. Dat yoga goed is voor je lichaam en geest is algemeen bekend. Ook de wetenschap toont steeds meer interesse in de effecten van yoga op de gezondheid. Heb je last van stress op het werk of kun je moeilijk ontspannen? Volg dan eens een yogales!

Yoga Point

Yoga Point is een professionele yogastudio en heeft verschillende vestigingen door heel Nederland. Er is er altijd wel een yogastudio bij jou in de buurt. Bij Yoga Point bieden we dagelijks verschillende lessen yoga aan, voor beginners en gevorderden. Het is ook mogelijk om een opleiding tot yogadocent bij ons te volgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wil je kijken of yoga iets voor je is? Vraag dan een gratis proefles aan. Het is ook mogelijk om yoga online te volgen op een tijd en plaats die jou het beste uitkomt. Wil je meer informatie over yoga of online yogalessen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.