Bij Yoga Point kun je nu eenvoudig yogalessen online volgen. Soms ben je niet in de gelegenheid om een yogastudio te bezoeken om lessen te volgen. Misschien ben je druk met je werk, op vakantie of voel je je niet helemaal fit. Dan zijn online yoga lessen een uitkomst. Zo kun je op afstand toch les volgen, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Bij Yoga Point hebben we een grote database met online yoga lessen. Het is ook mogelijk om live yoga online lessen te volgen.

Online yoga lessen

Er kan tegenwoordig veel op afstand, dus ook yogalessen volgen. De professionele yogadocenten van Yoga Point geven in de video duidelijke instructies. Zo kun je eenvoudig de yoga online lessen volgen. Gewoon bij je thuis, of misschien wel in de tuin als het zonnetje lekker schijnt. Op je eigen tempo krijg je privéles op afstand. Niet voor niets kiezen veel mensen ervoor om yogalessen online te volgen. Wil je ook kennismaken met onze online yoga lessen? Volg dan vrijblijvend een proefles.

Hoe werkt het?

Yoga Point heeft verschillende yogastudio’s door het hele land. Er is altijd wel een studio bij jou in de buurt. Wil je liever online yoga lessen volgen? Dan kun je jezelf eenvoudig inschrijven via het reserveringssysteem. Je kunt dan een yogales volgen bij alle yogastudio’s. Sommige yogalessen worden live gegeven, het is niet mogelijk om deze lessen later terug te kijken. De andere lessen worden opgeslagen in onze database en kun je wel later terugkijken. Er worden wekelijks tientallen lessen online gezet. Je ziet in een oogopslag waar de les uit bestaat en door welke yogadocent deze gegeven wordt. Wil je bijvoorbeeld power yoga of hatha yoga volgen, kijk dan in het lesschema wanneer het gegeven wordt.

Intensiteit

Op het lesrooster staat de intensiteit van de lessen aangegeven zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Wil je vooral ontspannen? Kies dan voor een les met een lage intensiteit. Wil je inspannend bezig zijn kun je gaan voor een les met een hoge intensiteit. En natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende soorten lessen af te wisselen. Kijk ook bij het lesaanbod om te zien wat de inhoud van de verschillende lessen is.

Yoga online lessen

Als je voor Yoga Point kiest, kies je voor kwaliteit. Ook ons yoga online lessen zijn van hoge kwaliteit. De video’s zijn duidelijk en de instructies makkelijk te volgen. Het aanbod is divers en alle lessen worden gegeven door ervaren yogadocenten. Je kunt heerlijk thuis ontspannen een online yoga les volgen. Nog een groot voordeel is dat je bij ons nooit vast zit aan langdurige abonnementen. Komt yogalessen volgen je even niet uit, dan kun je het abonnement eenvoudig pauzeren. En daarnaast ben je geheel vrij om lessen te volgen wanneer het jou uitkomt. Deze goede service kunnen we ook nog eens aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Wil je meer informatie hierover? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Yoga is goed voor lichaam en geest

Het is inmiddels bewezen dat yoga goed voor je is. Yoga is ontstaan in India en verovert de rest van de wereld. Als je yoga op een goede manier beoefent, heeft het een positief effect op zowel lichaam als geest. Zo gebruiken veel mensen yoga om hun stressniveau te verlagen. Heb je last van stress op het werk? Kun je moeilijk ontspannen? Volg dan eens een les yoga! Maar yoga is niet alleen goed voor de mentale gezondheid, de oefeningen maken daarnaast het lichaam sterker. Yoga brengt rust en ontspanning. Na een fijne yogales kun je er weer even tegenaan!

Yoga Point

Yoga Point is een professionele yogastudio en heeft verschillende studio’s door heel Nederland. Er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. We bieden dagelijks verschillende lessen yoga aan, voor beginners en gevorderden. Het is ook mogelijk om een opleiding tot yogadocent bij ons te volgen. Iedereen kan bij ons terecht voor een yogales. Wil je kijken of yoga iets voor je is? Vraag dan een proefles aan. Het is ook mogelijk om yogalessen online te volgen. Wil je meer informatie over yoga of online yoga lessen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Online