Aerial yoga Woerden

Aerial Yoga is een bijzondere vorm van yoga waarbij je gewichtsloosheid kunt ervaren en wordt gegeven bij Yogapoint Woerden. Deze yogavorm gebruikt doeken die je volledige gewicht kunnen ondersteunen. Dit maakt het mogelijk om nieuwe houdingen aan te nemen en het geeft meer mogelijkheden van ontspanning. Daarnaast biedt het nieuwe uitdagingen en is het vooral leuk om te doen. Het lesrooster van Yogapoint Woerden kun je hier vinden.

Bij Yogapoint Woerden kun je met je normale abonnement deelnemen aan de aerial yoga lessen.

Voor wie is aerial yoga geschikt?

Aerial yoga ziet er misschien spannend uit, maar het is erg veilig en bij Yogapoint Woerden is iedereen welkom om deel te nemen aan deze les. De docent begeleid je op veilige wijze en je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. Op dat gebied is er geen verschil met andere yogavormen. Voor mensen met meer yoga ervaring kan het leuk zijn om wat nieuws te proberen. Het is nog steeds een vorm van yoga waarbij ademhaling en ontspanning een belangrijke rol spelen, maar de ervaring is anders dan in een reguliere yogales. Daarnaast kun je als beginner ook prima deelnemen aan de aerial yoga lessen bij Yogapoint en de voordelen ervaren.

Je kunt de aerial yoga ook boeken met een groep. Het is een leuke activiteit om bijvoorbeeld te doen als groepsactiviteit voor een bedrijf of feestje. Dit is zowel mogelijk voor kinderen als ouders. Als je hierin bent geïnteresseerd, neem dan contact op via de onderstaande contactgegevens.

Wanneer vinden de aerial lessen plaats?

Momenteel worden de aerial yoga lessen op twee doordeweekse avonden gegeven. Het rooster kan echter worden aangepast en daarom is het verstandig om eerst het huidige lesrooster van Yogapoint Woerden te bekijken. Houdt daarnaast ook de workshop pagina van Yogapoint in de gaten. Er kan best weleens een leuke aerial yoga workshop tussen zitten. Met je abonnement bij Yogapoint kun je deelnemen in al onze studio’s deelnemen. Zo kun je bijvoorbeeld ook deelnemen in Leidsche Rijn, Vleuten, Utrecht, en zelfs in Den Bosch en Nijmegen. Je kunt deelnemen aan alle reguliere lessen in Woerden en de andere studio’s.

Yoga Point Woerden

Pompmolenlaan 26 – 3447 GK Woerden

info@yogapoint.nl

T. 030 – 2271617