Yoga Point Woerden geeft meerdere hatha yoga lessen per week. Deze yogavorm vormt de basis voor veel andere yoga stijlen. Hoewel de les per docent en per keer kan veranderen, is het over het algemeen een iets rustigere vorm van yoga, waarbij er veel aandacht is voor ontspanning en ademhaling. Dat betekent echter niet dat je alleen aan het ontspannen bent. Je lichaam wordt ook zeker aan het werk gezet.

Een belangrijk onderdeel van hatha yoga zijn de houdingen (asana’s). Een groot deel van de les bestaat uit het uitvoeren van deze asana’s. De yogadocent brengt je eerst in een bepaalde houding. Die positie wordt daarna een tijd vastgehouden, voordat je weer uit de positie komt. Je lichaam is hierbij aan het werk en tegelijkertijd probeer je de ademhaling volledig te laten doorgaan en met de aandacht aanwezig te zijn. Hatha yoga gaat niet uit van een vaste serie houdingen en de docent kan dan ook creatief zijn. Dit betekent dat een les nooit hetzelfde is.

Probeer een gratis online hatha yogales van Kim (eigenaresse Yogapoint Woerden):

Voordelen Yogapoint Woerden

Yogapoint bestaat al sinds 2010 en heeft veel ervaring met hatha yoga. De eigenaresse in Woerden is zelf de hoofddocent aan de hatha yoga docent opleiding. Met je abonnement kun je deelnemen in alle Yogapoint studio’s. Dit betekent dat je ook lessen kunt volgen in bijvoorbeeld Leidsche Rijn, Vleuten en in het centrum van Utrecht. Ook heb je toegang tot de online lessen met daarin ook veel hatha yoga lessen.

De abonnementen van Yogapoint zijn goed geprijsd. Of je nu veel of minder vaak deelneemt, er is altijd een optie die bij je past. Daarnaast worden er ook veel workshops gegeven. Deze geven meer verdieping en zijn een mooie aanvulling op je practice. Yogapoint Woerden biedt ook veel verschillende soorten lessen, waaronder aerial yoga, waarbij je middels het gebruik van speciale doeken andere houdingen kunt aannemen. Alle lessen kun je volgen met je abonnement.

Wanneer vinden de hatha yoga lessen plaats?

Hatha yoga lessen zijn er op verschillende dagen. We zijn echter van plan om het lesrooster meer uit te breiden en daarom is het beter om telkens naar het huidige lesrooster te kijken. Dit lesrooster staat hieronder weergegeven. Door op een les te klikken, kun je die gelijk reserveren. Hopelijk zien we je snel in één van de lessen bij Yogapoint Woerden.

Yoga Point Woerden

Pompmolenlaan 26 – 3447 GK Woerden

info@yogapoint.nl

T. 030 – 2271617