Yoga Point Zuilen

Yoga Point Zuilen biedt een ruim aantal hatha yoga lessen aan. Met je abonnement kun je daarnaast ook deelnemen in alle andere Yogapoint studio, zoals op de Oudegracht. Dit betekent dat je een zeer grote keuze aan yogalessen hebt. Het reserveren kan eenvoudig via het lesrooster of via de tarievenpagina.

Wil je voordat je naar de studio komt eens ervaren wat een les ongeveer inhoud? Dat kan op deze pagina. Doe online mee aan een hatha yoga les van Yogapoint Zuilen:

Wat kan ik verwachten van de hatha yoga les?

Hatha Yoga is een toegankelijke vorm van yoga die niet complex is. Hierdoor is de les dan ook geschikt voor iedereen. De les bestaat grotendeels uit het uitvoeren van houdingen (asana’s) en ademoefeningen (pranayama). De houdingen zijn over het algemeen niet al te complex. De iets moeilijkere posities hebben altijd een alternatief, zodat iedereen kan meedoen. Na de houdingen en ademoefening is er vaak een moment van stilte. De les wordt afgesloten met een liggende ontspanning (savasana). Hierbij komt je hele lichaam tot rust en herstelt het van de eerdere gedane inspanning.

Hatha yoga is relatief een rustigere yogavorm. De intensiteit kan variëren en is afhankelijk van de docent. Yogapoint Zuilen biedt ook varianten van hatha yoga aan, zoals hatha flow, waarbij er wat meer beweging is. De hatha les vormt een goede basis voor andere vormen van yoga die Yogapoint Zuilen aanbiedt. Zo kun je bijvoorbeeld ook deelnemen aan vinyasa yoga of yin yoga lessen.

In Zuilen worden ook regelmatig workshops gegeven. In deze workshops is er meer tijd en wordt er dieper op de materie ingegaan. Dit biedt een mooie aanvulling op de reguliere lessen. Je kunt de Yoga workshop – Yogapoint. Tevens heeft Zuilen een groot aanbod van online yogalessen. Je kunt deelnemen aan live lessen via Zoom of aan opgenomen lessen. Er is ook de mogelijkheid om meer kennis over de houdingen te krijgen via een online module. Dit is bijvoorbeeld handig als je meer wilt weten of als je in de toekomst misschien lessen wilt gaan geven.

De studio in Zuilen is goed te bereiken en heeft gratis parkeergelegenheid. In de studio zijn voldoende Manduka yogamatten, dekens, bolsters, riemen en yogablokken aanwezig, zodat je verder niks hoeft mee te nemen. Hopelijk zien je we snel!

Yogapoint Zuilen

Demkaweg 11, 3555 HW Utrecht

info@yogapoint.nl

T. 030 – 2271617