Een Kundalini Yoga les in Leidsche Rijn duurt wat langer dan de meeste overige yogavormen. Deze lesvorm volgt een structuur met een vaste volgorde van houdingen, oefeningen voor de ademhaling en wordt afgesloten met ontspanning en meditatie. Het zingen van mantra’s hoort ook bij Kundalini yoga. Hoewel de structuur altijd hetzelfde is, heeft de docent de vrijheid om hier zelf invulling aan te geven.

In Leidsche Rijn is Kim de eigenaresse en tevens de Kundalini yoga docent. Zelf gaat ze ook regelmatig naar India voor bijscholing. Ze verwelkomt je graag in haar lessen in de studio in Leidsche Rijn of in Vleuten.

Benieuwd naar hoe een les er in de praktijk ongeveer uitziet? Je kunt hier gratis deelnemen aan een online Kundalini yoga les vanuit Yogapoint Leidsche Rijn:

Kudalini Yoga Leidsche Rijn

Voordelen Kundalini Yoga

  • Meer energie
  • Stressverlagend
  • Beter in je vel zitten
  • Meer creativiteit
  • Beter in balans

Waarom Kundalini yoga bij Yogapoint Leidsche Rijn?

Naast deze yogavorm zijn er verschillende andere stijlen die je kunt volgen in Leidsche Rijn, Vleuten en alle andere Yogapoint vestigingen. Het lesrooster van Leidsche Rijn en Vleuten vind je hier. Met je abonnement kun je overal aan deelnemen in alle vestigingen. In Leidsche Rijn zijn er bijvoorbeeld ook hatha yoga, yin yoga en restorative yogalessen.

De abonnementen van Yogapoint zijn scherp geprijsd. Of je nu 1 x per week wilt deelnemen of vaker, er is altijd een goede optie voor je. Deelnemen met een abonnement kan in alle Yogapoint studio’s en ook online zijn er verschillende Kundalini yogalessen te volgen.

Het reserveren van een yogales is eenvoudig. Het kan via de tarievenpagina van Yogapoint Leidsche Rijn Vleuten, of via het lesrooster. Daar kies je welke les je wilt volgen en koop je eventueel een les of abonnement. Na het reserveren kun je gewoon naar de studio komen. Meld even bij de docent als je nieuw bent of blessures hebt, zodat je zo goed mogelijk begeleid wordt. Alvast een fijne les gewenst!

.

Yoga Point Leidsche Rijn & Vleuten

Strijkviertel 26 (Leidsche Rijn)

Kees Valkensteinlaan 4 (Vleuten)

info@yogapoint.nl

T. 030 – 2271617